Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi kezén én is elgondolkoztam, de már úgy töltöttem le, gondoltam valahogy behúztaronaldinho89 írta:Hát elsőre nem rossz, de szebben kell majd vágosgatni, látszik egy két helyen hogy olyan kockás a vágás, meg a 3. képen Messinek nincs kézfejemeg a hajakon is kell dolgozni még. mondjuk az nehéz is.
+ higany: tetszetős szép munka. neked altalaban ez a stílusod de mindig bejön.
Hát elsőre nem rossz, de szebben kell majd vágosgatni, látszik egy két helyen hogy olyan kockás a vágás, meg a 3. képen Messinek nincs kézfeje
Köszi!soadroli, davidvilla77 írta:...
Na valaki?soadroli írta:Fú az a Stewies nagyon zsír lett.
Valamelyik májsztro csinálna belőle egy háttérképet?
Mi, hát ez igenjóbarca_bome írta:Ezt sikerült összehoznom, nem vagyok most formában!![]()
P.U.Y.O.L. írta:Uhhh...
Ez nagyon rendben van! Nekem is megpróbálsz össze hozni valamit abból a képből, amit belinkeltem? Nagyon örülnék neki. (persze csak ha van egy kis felesleges időd rá....)
Elnézést kérek, ha félreértettetek, főleg tőled kérek elnézést szabi! A sig oltári, ámulatba ejtő, nagyon tetszik és köszönöm, és az, hogy az avatár nem tartozik a kedvenceim közé, az nem davidvilla77 hibája, hanem az a gond , hogy nehéz jó képet találni Robertórol. Elégedett vagyok munkájával, megmentette a megmenthetetlent:Dbarca_bome írta:Abszolút adom, ez már elég nagy pofátlanság, már ne is haragudj fanbarca!messideco írta:szerintem köszöntd meg, és örülj, hogy megcsinálta. Még azt mondod, hogy nem annyira...ne csodálkozz, ha senki sem vállal neked ezután semmit...
On: Én is alkotok még este valamit, megjött a kedvem hozzá!
hogyne. amiket berakok azt lehet hasznalni, ugyis szólok ha nekem kell.Barca_10 írta:ronaldinho89 írta:
Tudom,hogy most kaptam tőled egy gyönyörű siget,de nem bánnád,ha használnám?
Abszolút adom, ez már elég nagy pofátlanság, már ne is haragudj fanbarca!messideco írta:szerintem köszöntd meg, és örülj, hogy megcsinálta. Még azt mondod, hogy nem annyira...ne csodálkozz, ha senki sem vállal neked ezután semmit...
ronaldinho89 írta:
nagyon szép lett gratronaldinho89 írta:
A sigem oltári, az avatár nem annyira, de egy ideig maraddavidvilla77 írta:javítottam:
Ibra arcát nem tudom olyanra megcsinálni, mert ugyanaz az effekt van rajta mint a bojan-on meg muniesa-n, csak az alap render volt másabb, úgyhogy ha keresel olyasmit mint amilyen a másik kettő akkor megtudom csinálni
Szerk.: Csináltam egy sima Muniesa-s siget is
Elkészültem az avával is:
Vélemények??