Szerk.: Porto - Man. mindkettő szerez gólt, nem necces picit?

Ha nem hinnék benne, nem tettem volna meg maestrowakii írta:akkor azt mondod hogy adhato hogy kettővel nyernek az ágyúsok?gekkodan írta:A Villareal nagyon ratyi. Nem lesz Cazorla, Senna... Az ágyúsok jelenlegi formájában nem tudom, hogy a Villareal egyáltalán miben bízik. Szerintem még egy 3-ast is kaphatnak és akkor is puszira büszkén cammoghatnak majd le a pályáról.
Láttam mit műveltek a Malaga ellen...Hát vicc volt.én hiszek neked
akkor azt mondod hogy adhato hogy kettővel nyernek az ágyúsok?gekkodan írta:A Villareal nagyon ratyi. Nem lesz Cazorla, Senna... Az ágyúsok jelenlegi formájában nem tudom, hogy a Villareal egyáltalán miben bízik. Szerintem még egy 3-ast is kaphatnak és akkor is puszira büszkén cammoghatnak majd le a pályáról.
Láttam mit műveltek a Malaga ellen...Hát vicc volt.
az arsenal necces lesz bár jól mennek most az ágyúsok, a porto az szerintem jöngekkodan írta:Én eddig versenyben vagyok:
Bayern-Barca DV (1-1)
Chelsea-Pool D
Arsenal-Villareal (0-1) H
Porto-ManU mindkét csapat lő gólt
4/2 eddig, amúgy meg 2003800 HUF
Bízok benne, hogy összejön! ^^ Én nagyon bízok a Barcában, a Liverpoolban, de legfőképpen a Portoban! Hiszem, hogy meg tudják csinálni!Leomessi14 írta:Huuu!Ez eleg neccesEn a Bayern-Barcara X-et tippelek a Pool rendben van.A Portoban sem bizok
Huuu!Ez eleg neccesCaesarka írta:
Amúgy:
*Bayern - Barca V
*Chelsea - Liverpool V
*Porto - MU H
tét: 300 Ft várható nyeremény: 6920 Ft
Mellesleg bátor vagySharky írta:Nem. Külön lehet arra is fogadni, h melyik csapat jut továbbCaesarka írta:Emberek! Vki segítsen már kérem! Megraktam a Chelsea - Liverpool V-re. Nos, azt szeretném kérdezni, hogy ez nem egyenlő a tovább jutással, nem igaz? Szóval, ha ma nyer a Liverpool mondjuk 1:0-ra, de ezzel nem jut tovább, akkor is nyertes a szelvényem, nem de? Hiszen csak arra a bizonyos meccsre van fogadásom, a továbbjutást ezt ugye nem tartalmazza?
Nem. Külön lehet arra is fogadni, h melyik csapat jut továbbCaesarka írta:Emberek! Vki segítsen már kérem! Megraktam a Chelsea - Liverpool V-re. Nos, azt szeretném kérdezni, hogy ez nem egyenlő a tovább jutással, nem igaz? Szóval, ha ma nyer a Liverpool mondjuk 1:0-ra, de ezzel nem jut tovább, akkor is nyertes a szelvényem, nem de? Hiszen csak arra a bizonyos meccsre van fogadásom, a továbbjutást ezt ugye nem tartalmazza?
most nézem a tabellát, a ham kam 14. alta 16....Fernando írta:Kolozsvár vs. Pandurii H - már bejött
Unirea vs. Vaslui H
*(0-1) Ham-Kam vs. Alta H
Dep. Quito vs. U. Sucre H
Chelsea vs. Liverpool -> mindkét csapat szerez gólt
hát szeirntem az lesz cselzi befogállni ikszre játszani, a barca münchenben simán jó egy ikszreHouse írta:Azt mondod, hogy mind2 mai BL meccsen döntetlen lesz?wakii írta:mára:
Sssuolo - Avellino H
Győr - MTK H
Chelsea - Liverpool D
Bayern - Barca D
3/4 komboval:)Szerintem, C - L 1-2 ; Bayern - Barca 1-1
Azt mondod, hogy mind2 mai BL meccsen döntetlen lesz?wakii írta:mára:
Sssuolo - Avellino H
Győr - MTK H
Chelsea - Liverpool D
Bayern - Barca D
3/4 komboval:)