Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen! Drogba meg Marquezt verte át,és Essien hozta fel aszthem mégpedig úgy,h Zambi nem tudott becsúszva az útjába állni...huevos írta:Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
Majd ha megtanulsz jól védeni, hajlandó leszek gólt lőniCharlie írta:Anti-t nem szeretem, ilyen egyszerűMajd ha Anti meg tanul gólt lőni, akkor változik a véleményem
Bocs Mester!
![]()
C.
Így van, felőlem már bármit nyerhet a Barcával, szeretni sose fogom. Látom, ismersz márVito írta:ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igaz Ati?!
Rotterdamban verték a Feyenoordot 4-0-ra.Subinho írta:nem követem a holland bajnokságot. mennyi lett???sergi1989 írta:énnis ugy vélem hogy henken nagyon sok mindent múlt!az ajaxal is nem kicsit nyert a hétvégén..!
lehet, h nem is reikard-al van itt a baj, hanem neeskens-el... mert tavaly még volt egy henk ten caténk...Vito írta:Rijkaardot lehet nem szeretni Ati és Zsolti!
tudom mindkettőtökről, hogy nem a szívetek közepe.
de az érdemeit egyszerűen nem lehet elvitatni. lehet, hogy taktikailag veszítette el a meccseket a csapat, de tavaly ez fordítva volt. a Milan és a Chelsea ellen is a taktikai győzelemről beszélt a szaksajtó.
a többieknek:
ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igazAti?!