Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy Los megtenné-e azt nem tudhatjuk,de hány olyan mókamiki van aki szerint vicces kihívni a mentőt,vagy a tűzoltókat,esetleg bombariadót tartani,vagy a legviccesebb:petárdát eldobni a zsúfolt metrón..Ez is mind törvénybe ütköző,és lehetnek súlyos jogi következményei. Nem mindenki képes mérlegelni. És sajnos van olyan is aki nem tréfál a cseten,de tudja hogy megússza ..Varga Tamás írta: Ne haragudj Los, de Te hülyéskednél olyasmivel, amiről tudod, hogy törvénybe ütköző, és súlyos jogi következményei lehetnek? Amiért akár börtönbe is zárhatnak?
Szerintem, nem.
Ne haragudj Los, de Te hülyéskednél olyasmivel, amiről tudod, hogy törvénybe ütköző, és súlyos jogi következményei lehetnek? Amiért akár börtönbe is zárhatnak?Los Banditos írta:Szerintem ez csak valami vicc, meg amúgy is, ha az van amit Tim írt, hogy csak hülyült egy kicsit, akkor nem tudnak semmit sem ráverni.
Egyébként meg egyik chat.hu-s hülyegyereket se tudom sajnálni, amelyik arra az oldalra feltéved, és utána a primítivségét kihasználva megakasztják vagy valami. Sokszor az unatkozó kisgyerekek próbálnak ott társat találni.
"Aki hülye haljon meg" - régi, kegyetlen - de jogos
Zsolti írta:ebből sem lett akkor szerelem....
A szolgáltatónál évekre visszamenőleg megőrzik,szóval vissza kereshető.elprat írta:Ha pedig változik az IP címe,akkor szív6ják....or not?
A szolgáltatótól talán azt is vissza lehet kérni hogy adott időpontban ki futott az alatt... de nemértek hozzá.elprat írta:Ha pedig változik az IP címe,akkor szív6ják....or not?
És hol van itt a probléma?Varga Tamás írta:Te most ezen nevetsz, de a valóságban is így van. Ezt megbízható forrásból, egy magasrangú rendőr tábornoktól tudom. Elsőkézből.
Te most ezen nevetsz, de a valóságban is így van. Ezt megbízható forrásból, egy magasrangú rendőr tábornoktól tudom. Elsőkézből.barca99 írta:És ez mégis hogy? És ki tette közzé?
Amúgy én jót röhögtem, ahogy elképzeltem, hogy pár 40 körüli nyomozó 13 éves kiscsajnak adja ki magát neten. Jó kis munkaköri leírásuk lehet...
Elképzelhető. De most akkor megvan a törvényi rendelkezés, vagy csak szerinted ?Varga Tamás írta: Tévedsz Andris!
Megvan a megfelelő törvényi rendelkezés erre, ami alapján az eljárás megindítható. Ez már bűncselekmény kategória.
Szerintem.
Hát ha ez nekem szólt..Aprieto írta:Akkor nézz utána.
Tévedsz Andris!lionelmessi19 írta:Ilyenért felelősségre vonni szvsz nem lehet, meg egyáltalán, vizsgálatot indítani sem. Ez max arra jó hogy valakik egy jól kigondolt tréfán röhöghessenek, és elvegyék egy baromarcú kedvét az chat.hu-tól.Aprieto írta:Nem való a humorba igazából, úgyhogy iderakom...
http://img383.imageshack.us/my.php?imag ... 339rb5.jpg
1000%-ig!d.OR írta:ez most mennyire volt komoly?Aprieto írta:Nem való a humorba igazából, úgyhogy iderakom...
Ilyenért felelősségre vonni szvsz nem lehet, meg egyáltalán, vizsgálatot indítani sem. Ez max arra jó hogy valakik egy jól kigondolt tréfán röhöghessenek, és elvegyék egy baromarcú kedvét az chat.hu-tól.Aprieto írta:Nem való a humorba igazából, úgyhogy iderakom...