Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jah realnak az lenne, Werder részéről meg marhaság, esetleg ha hozzátesznek még jópár millát.bali 15 írta:Érdekes hír. A Real odaadná Van deer vaartot a Werder-nek Diego-ért cserébe. Szerintem jutányos.
Boixos írta:azt hittem, hugyozott.
Az nem lehetett rosszVarga Tamás írta: Juande Ramos élőben, a kamerák kereszttüzében vágta le a körmeit egy körömvágó ollóval.
Végülis arra való...Varga Tamás írta:Juande Ramos élőben, a kamerák kereszttüzében vágta le a körmeit egy körömvágó ollóval.
Nem.ozsimiki írta:én isBoixos írta:azt hittem, hugyozott.![]()
![]()
![]()
![]()
kicsit tényleg fura 'szokás' .....lábáról legalább![]()
én isBoixos írta:azt hittem, hugyozott.
Juande Ramos élőben, a kamerák kereszttüzében vágta le a körmeit egy körömvágó ollóval.kennyke04 írta:madridistán irták "Végezetül egy költői kérdés a meccs során tapasztalható igen groteszk jelenettel kapcsolatban: vajon mennyire van jó kezekben a világ legpatinánsabb futballcsapata egy olyan vezetőedzőnél, aki a futballpálya mellett, a csapata mérkőzése közben végzi el az inkább mosdóba vagy fürdőszobába illő tevékenységeit?"
nem volt kedvem jobban belebonyolódni, ezért ideírtam hátha jár erre egy madridista (esetleg egy tájékozottabb barcás) elmagyarázná ezt mire írták odaát? előre is köszi
Törlés után is ismétlem: részemről ez volt az első,s utolsó.kovinho írta: FN közvetítette, ő meg asszem köztudottan Barca szurkoló, csak így próbálja terelni a dolgot. Csak el kell ezt mondani minden második héten.
Háát, erre nem mondok semmit!Én is igy voltam tavaly. Aztán meglehet nézni hányadikak lettünk, és a tengeralattjárok hányadikak.
Ha nem ismersz mást, akkor miért írsz más csapatról?Ja az hogy te több mint 4000x írtál a Fórumra még nem jelenti azt h nálam jobban értesz a focihoz,én 12éve ismerem a Barcát azóta nézem a meccseiket!
Mindig csak nekik szurkoltam és nem ismerek más csapatot!
Én is igy voltam tavaly. Aztán meglehet nézni hányadikak lettünk, és a tengeralattjárok hányadikak.CS0ki írta:Rossz esetben másodikak leszünk!Amikor legroszabb formában voltunk, akkor is így gondoltam! jópofa csapat ez a Villarreal is, kedvelem is őket, de egyszerűen kevesek folyamatosan teljesíteni, több fronton is...
Így van, la liga topicban is kiveséztem már, Barca, Madrid első két hely lesz, többiek meg eldöntik a 3,4,5,6 ot.CS0ki írta:Rossz esetben másodikak leszünk!Na mind1,szerintem örülhet a Madrid,ha év végén a 3. hely meglesz,mert a Villarreal,Valencia,Barca trio szerintem előttük lesz.
Majd meglátjuk.Amikor legroszabb formában voltunk, akkor is így gondoltam! jópofa csapat ez a Villarreal is, kedvelem is őket, de egyszerűen kevesek folyamatosan teljesíteni, több fronton is...
FN közvetítette, ő meg asszem köztudottan Barca szurkoló, csak így próbálja terelni a dolgot. Csak el kell ezt mondani minden második héten.
Rossz esetben másodikak leszünk!Na mind1,szerintem örülhet a Madrid,ha év végén a 3. hely meglesz,mert a Villarreal,Valencia,Barca trio szerintem előttük lesz.
Majd meglátjuk.