Sztem marad a jólbevált felállásnál.Badarság is lenne most ezen változtetni.Régi közhely,de nyerő csapaton ne változtass!Majd talán jövőre,meg a Ludot sem írnám le.Bodi írta:Hát itt sokféle vélemény van,szerintem Rjkaard nagyot húzott tegnap a második félidőben.
Már csak arra vagyok kíváncsi,hogy a hétvégén milyen kezdőt küld a pályára...
Frank Rijkaard
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
-
- Capitá del Barça
Maxi kozeppen jatszott es Giuly vegig a jobb szellen nem is volt utana jobb szelsonkMr. Master írta:A negyedik pontra kitérve: Nem két ékkel játszottunk, csak azzal, hogy Mxi bejött Giuly helyett, ő és Eto'o (és szerintem amikor Ronnie jól játszik, akkor ő is) egymást cserélgetik, hol itt, hol ott tűnnek fel, ezzel kergetve őrületbe a védőket! Most is alig tudták fogni Maxit és Eto'o-t
- Mr. Master
- Director del Fútbol
A negyedik pontra kitérve: Nem két ékkel játszottunk, csak azzal, hogy Mxi bejött Giuly helyett, ő és Eto'o (és szerintem amikor Ronnie jól játszik, akkor ő is) egymást cserélgetik, hol itt, hol ott tűnnek fel, ezzel kergetve őrületbe a védőket! Most is alig tudták fogni Maxit és Eto'o-tboggabor írta:Amit irni fogok megint utalni fogtok, de nem nagy edzoReijkaard 1. minek jatszik Albertini amikor meg en is tudtam vedekezi fog a Chelsea 2. keson cserelte le es hosszta Maxit ez meg azzert erdekelne azzert nem jatszott eddig, hogy Mourinho ne tudjon ra keszulni vagy nem volt mas valasztasa 3. kevesett jatszik Iniesta es ez hiba 4. at allt 2 csatarra amit addig nem jatszotunk es ez megint hiba, de be jott ez pozitiv 5. mert nem jatszik a Giuly a ball oldalon es Ronni jonne jobbra Belletivel jobban megertene magat mint Gioval lehet, hogy a jatekosok szeretik meg egy jo pofa ember, de taktikailag meg sokat kell tanulnia en ugy erzem neha meglepnek minket pl.Villareal, Zaragoza,Chelsea mecsek jutnak az eszembe, de ha nem hibaz akkor a Chelseat idegenben megverjuk
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Capitá del Barça
Gerard jatszott BL dontot is sot miatta nem jatszottunk Bl dontotvisca el barca írta:azért kedves boggabor mert albertini játszott már 587235872 db ilyen fajsulyú meccsen, gerard meg kb 2-n.boggabor írta: 1. minek jatszik Albertini amikor meg en is tudtam vedekezi fog a Chelsea
kb. ennyi. meg riijkard valszeg jobban ért a taktikahoz mint te.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért kedves boggabor mert albertini játszott már 587235872 db ilyen fajsulyú meccsen, gerard meg kb 2-n.boggabor írta: 1. minek jatszik Albertini amikor meg en is tudtam vedekezi fog a Chelsea
kb. ennyi. meg riijkard valszeg jobban ért a taktikahoz mint te.
-
- Capitá del Barça
Amit irni fogok megint utalni fogtok, de nem nagy edzoReijkaard 1. minek jatszik Albertini amikor meg en is tudtam vedekezi fog a Chelsea 2. keson cserelte le es hosszta Maxit ez meg azzert erdekelne azzert nem jatszott eddig, hogy Mourinho ne tudjon ra keszulni vagy nem volt mas valasztasa 3. kevesett jatszik Iniesta es ez hiba 4. at allt 2 csatarra amit addig nem jatszotunk es ez megint hiba, de be jott ez pozitiv 5. mert nem jatszik a Giuly a ball oldalon es Ronni jonne jobbra Belletivel jobban megertene magat mint Gioval lehet, hogy a jatekosok szeretik meg egy jo pofa ember, de taktikailag meg sokat kell tanulnia en ugy erzem neha meglepnek minket pl.Villareal, Zaragoza,Chelsea mecsek jutnak az eszembe, de ha nem hibaz akkor a Chelseat idegenben megverjuk
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Hát igen, ez a következö meccseken fog kiderülni hogy csak tartogatta vagy valamiért nem merte berakni soha. Bár most azt mondom sztem az elöbbi. Giuly mostmár egy percet sem lehet nyugodt hiszen elég erös vetélytársral és Barcelona új kedvencével kell megküzdenie.Cooltiszo írta:Itt nem csak arra gondolok hogy MAxit sokáig nem játszattt, így utólag sztem is erre a meccsre tartogatta, de egyébként is sztem ez jellemző rá. Figyled meg hogy a köv. mecsen sem fog kezdeni Maxi és kb. ugyanez a kezdő lesz( ha addig nem épül fel Oleguer), vagy max. Gerard Albertini helyett.
Forza Barca!!!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Itt nem csak arra gondolok hogy MAxit sokáig nem játszattt, így utólag sztem is erre a meccsre tartogatta, de egyébként is sztem ez jellemző rá. Figyled meg hogy a köv. mecsen sem fog kezdeni Maxi és kb. ugyanez a kezdő lesz( ha addig nem épül fel Oleguer), vagy max. Gerard Albertini helyett.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem meg erre a meccsre készült...Cooltiszo írta:Hát azért még van miben fejlődnie. Bár most az nagyon teccett benne hogy végre időben mert kockáztatni és nem alibicserézett. De talán abban kellene még fejlődnie, hogy merjen belenyúlni a csapatba.Ritkán teszi meg.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Hát azért még van miben fejlődnie. Bár most az nagyon teccett benne hogy végre időben mert kockáztatni és nem alibicserézett. De talán abban kellene még fejlődnie, hogy merjen belenyúlni a csapatba.Ritkán teszi meg.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hát komolyan mondom: Ebből a Barcából mindenkit SZERETEK még Rijkaardot is
a szertárost
a gyúrót
a csapatkapitányi-karszalagot
MINDENT!!!
a szertárost
a gyúrót
a csapatkapitányi-karszalagot
MINDENT!!!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez az ember egy ZSENI!
Szvsz pont ezért nem játszatta Maxi Lopezt!
Ő volt a Jolly Joker, akit semki nem ismert!
Szvsz pont ezért nem játszatta Maxi Lopezt!

Ő volt a Jolly Joker, akit semki nem ismert!

By red
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Egyetértünk. Meg ahogy Deco is mondta, nagy előnye Rijkaarnak, hogy nagyon jóba van a játékosokkal, míg Murinho egy zsarnok. Mondjuk ebből a Chelseaből egy jó pályaedzővel én is kihoznék egy bajnoki címet!Xavi írta:Rijkaardnak ez a fajta intelligenciája, nyugodtsága és látásmódja miatt is tart itt a csapat...
Szenzációs játékos volt, de lehet hogy edzőnek még nagyobb lesz...!?
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem a higgadsága miatt simán lehet a világ legjobb edzője.
Jó úton halad! 

By red
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Így van.Majd ha maradni akar,akkor minden negyedik szezon végén aláír egy újabb 4éveset.redlions írta:Megértem Rijkaard-ot Ronnie szerződésével kapcsolatban. 2013 nagyon hosszú idő.... Mi van a jól lakik a sikerekkel, ha már lépni sem bír a sok rúgástól,vagy súlyosan megsérül.... Akkor sokáig fizethetnek nagy pénzt a nagy semmiért....Egy csomó aggodalom lehet benne, nem jogtalanul... Szépen hangzik az örökre, de a klubnak is veszélyes lehet....
-
- Director del Fútbol
Ez is bizonyítja edzőnk nagyságát, hogy milyen higgadtan tudja kezelni ezeket a dolgokat! Sok rajongó, olyanok, mint mi már 100-szor is aláírattuk volna Ronaldinho-val ezt a szerződést, aminek örülnénk, mint majom a farkának, DE Ő NEM! Hogy miért? Mert nagyon jól tudja, hogy minden múlandó! Ronaldinho most isten, és rettenetesen jól játszik, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz!?... Le is sérülhet, el is mehet a kedve az egésztől, összerúghatja a port valakivel, rosszul is mehet neki sokáig...... és még megannyi oka lehet annak, amiért nem jó egy játékost lekötni 10 évre!!! Még ha Ronaldinho-nak is hívják őt!!!
Bizony, maradjon meg csak a régi rendszer, miszerint egy játékos legyen a miénk 3-4 évig, aztán majd meglátjuk...
Bizony, maradjon meg csak a régi rendszer, miszerint egy játékos legyen a miénk 3-4 évig, aztán majd meglátjuk...
"Més Cuen un Club"
- Pedro
- Jugador d'estrella
Teljesen 1etértek!Rendkívül kockázatos. Ha annyira szeret itt lenni 2008ban is, s a klub részéről is rendben (hisz' remélhetőleg továbbra is nyújta csodálatos játékát), akkor úgy is aláír egy új szerződéstervezetet teszem azt az eredeti lejárta előtt egy évvel...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Megértem Rijkaard-ot Ronnie szerződésével kapcsolatban. 2013 nagyon hosszú idő.... Mi van a jól lakik a sikerekkel, ha már lépni sem bír a sok rúgástól,vagy súlyosan megsérül.... Akkor sokáig fizethetnek nagy pénzt a nagy semmiért....
Egy csomó aggodalom lehet benne, nem jogtalanul... Szépen hangzik az örökre, de a klubnak is veszélyes lehet....

By red
- Melkor
- Entrenador del Barça
Én el tudom képzelni, hogy Eto'o és Maxi egyszerre legyen a pályán: ha a szükség úgy hozza Giuly helyén (alár félig meddig szélsőként), de inkább úgy, hogy Eto'o húzódik ki szélebbre (elég gyakran jár arrafelé, igaz inkább a bal oldalon), mert ő onnan is nagyon jó, és Maxi lesz a center.
Időnként lehet úgy variálni a felállást, hogy attól még a taktika ne boruljon.
Időnként lehet úgy variálni a felállást, hogy attól még a taktika ne boruljon.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Oké.Charlie írta:Értem.Tiszta a kép!Zsolti írta:Semmi.Csak valaki megválogathatná a szavait,ha mással beszél,és ne csodálkozzon rajta,ha úgy is fogadja az illető,amilyen stílusban ő írta a monológját.Charlie írta:Miért?Mi történt?
C.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Értem.Tiszta a kép!Zsolti írta:Semmi.Csak valaki megválogathatná a szavait,ha mással beszél,és ne csodálkozzon rajta,ha úgy is fogadja az illető,amilyen stílusban ő írta a monológját.Charlie írta:Miért?Mi történt?
C.
C.