Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IgenBoixos írta:persze, h jó. meg igazából én a mostani maldinira gondoltam, nem is a 10 évvel későbbire.
akkor összefoglalva, azt kívánom neked, h 37 évesen olyan kiváló fizikai állapotban legyél, h ha akarnál, még egy milan szintű csapatnál is zsugázhassál! asszem ezzel minden a helyére került.
Lehet védeni mindenkit de azért 10 év mulva Maldini nem egy Barca szintű játékos lesz, de bármelyik magyar csapatba beférne még 15 év mulva is így jó?Boixos írta:nem bántani akarlak, sőt. ezért kívánom neked, h ennyi idősen, ennyi topon töltött évvel a hátad mögött, olyan fizikai állapotban legyél, mint a maldini. vagy pláne a 73 éves costacurta.Stike írta:Érdekes lenne amikor Maldini bekocok egy bottal a Camp Nou-baCharlie írta:Nekem nem kell tőlük pénz!Csak Maldini + Costacurta,legalább 10évre meg lenne oldva a védelmünk!
C.
nem bántani akarlak, sőt. ezért kívánom neked, h ennyi idősen, ennyi topon töltött évvel a hátad mögött, olyan fizikai állapotban legyél, mint a maldini. vagy pláne a 73 éves costacurta.Stike írta:Érdekes lenne amikor Maldini bekocok egy bottal a Camp Nou-baCharlie írta:Nekem nem kell tőlük pénz!Csak Maldini + Costacurta,legalább 10évre meg lenne oldva a védelmünk!
C.
Persze.csacsifiu tudjuk ám hogy tetszik neked is...LG írta:Hát én nemto! Sztem 1átalán nem csunya.Bár ezt csak abbol gondolom, h számtalan oan csajt ismerek aki oda van érte.
Bár lehet csak a játéka miatt
![]()
Mind1! Miattam a világ legrondább embere is lehetne, csak JOL JATSZON!!!
Természetesen tőlem mindenki leírhatja a véleményét. De csak finoman...Rapika írta:Miért kell bocsi Esztizni?
Csak leírod a véleményed Roniról!
A világ egyik legjobb játékosa,a "munkáját" királyul csinálja(nem mostanában,de kezd most is javulni!),de hát nem lett egy James Bond típusú szépfiú!
Ez van!
Akkor itt 1 másik!Boixos írta:ő a kínai ronaldinho. ez a kép már volt itt egyszer nagyban.