Seria A / Coppa Italia
Luca Toni egy állat.
Most a milánnak rúgott kettőt és így nyert a Fio 3-1re...

Most a milánnak rúgott kettőt és így nyert a Fio 3-1re...

-
- Llegenda del Barça
Szparimiro,
nem tudom! nem tudok mást mondani, mint amit a szpíker, sztem egyszerűen elesett montella, a paparesta meg bekajázta. de ezt 100 bíróból, 100 befújja. sajnos, már nem osztott, nem szorzott semmit a dolog.
nagyon durva volt az az öt perc... (nem is 7, ahogy lejjebb írtam)
nem tudom! nem tudok mást mondani, mint amit a szpíker, sztem egyszerűen elesett montella, a paparesta meg bekajázta. de ezt 100 bíróból, 100 befújja. sajnos, már nem osztott, nem szorzott semmit a dolog.
nagyon durva volt az az öt perc... (nem is 7, ahogy lejjebb írtam)
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Gyerekek, ma nagyon jó estém van! Nyert a Chelsea, nyert a Barca, és végül rendesen elvertük a Romát! Boixos: Mivel tudom, hogy te ASR-es vagy tőled kérdezem! A kiállítás jogos volt! Montella belerúgot a földbe és össze eset! Én ilyenkor örülnék, hogy nem kapok sárgát! Mi a véleményed erről?
-
- Llegenda del Barça
hali,ronibest írta:Hello Boixos!
Szerencsétek, hogy a végén összekapartátok azt a gólt. Fogadtam a Rómára, de már lemondtam róla. Azért az Intert még mindig jobb csapatnak tartom. A Juve izgalmassabbá tette a bajnokságot.
az ilyen meccsek a legnehezebbek. az ascolinak az első félidőben köze nem volt a bugihoz, át sem jöttek. a végén meg igaz, mákunk volt, de hát ez is kell az eredményességhez. nem is olyan rég az ilyen meccset lazán buktuk volna, mert semmi sem jött össze (lásd siena ellen). az intert nem mondanám jobb csapatnak, de az tény, h a kerete nagyobb nevekből áll. nemsokára ráadásul lehet, h bővül a brigádjuk egy cassanoval is, bár ebben az ügyben már semmit sem lehet biztosra mondani.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
jaja. minden okésChris írta:Boixos eddig jó a hétvégéd![]()
![]()
kikapott a juve és a lazio, a róma pedig nyert, reméljük továbbra is jó marad....
és nyer a barca is.

azért a szerda sem volt rossz, nyert a barca, a roma, zakózott a margó és majdnem a traktorosok is.
szép napokat élek mostanában, minek is tagadjam. és nem csak a foci miatt.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Hello Boixos!
Szerencsétek, hogy a végén összekapartátok azt a gólt. Fogadtam a Rómára, de már lemondtam róla. Azért az Intert még mindig jobb csapatnak tartom. A Juve izgalmassabbá tette a bajnokságot.

-
- Jugador d'estrella
Nagyon úgy tűnik hogy kikap a Juve!barcakiraly írta:Úgy tűnik kikap a Juve!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Jugador d'estrella
Úgy tűnik kikap a Juve!
-
- Jugador d'estrella
Hanyadik perc?
vezet a milan!
Seedorf!
Seedorf!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
na igen.enek a manchininek is vannak érdekes lépései...tiszta rijkaard.
de azért az inter cumi meg várható volt...tiszta reál.minden komolyabb csapattól kikapnak,kivéve a fiorentinát....ott volt a port,juve,most meg a Roma is.

-
- Llegenda del Barça
igaz, ami igaz, ott volt a bíró, bár sztem hoztuk volna nélküle is (montella kamu 11ese azért "szép" volt... ez a szerda már csak egy ilyen nap volt
)
bár van mit jóvátennie rosettinek. 2004 márciusában 4-1re vertük az intert az olimpicoban úgy, h 3 teljesen szabályos gólunkat meg sem adta ez az egyébként torinói bírófenomén. a 7-1 még szebben nézett volna ki
az inter meg egy ilyen lúzer csapat, ez van. de mit is várjon tőlük az ember, ha az edzőjük képes egy félidőt padoztatni a legjobbjukat.

bár van mit jóvátennie rosettinek. 2004 márciusában 4-1re vertük az intert az olimpicoban úgy, h 3 teljesen szabályos gólunkat meg sem adta ez az egyébként torinói bírófenomén. a 7-1 még szebben nézett volna ki

az inter meg egy ilyen lúzer csapat, ez van. de mit is várjon tőlük az ember, ha az edzőjük képes egy félidőt padoztatni a legjobbjukat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kedves Avatar!
Nem kedvelem tulzottan az olasz focit, de figyelemmel kísérem. Az Inter jobb csapat és náluk van még 2 jobb is.
Az Inter azért magát is okolhatja + a bíro is hozzátette a magáét. Bár nem haladtok rossz úton!
Nem kedvelem tulzottan az olasz focit, de figyelemmel kísérem. Az Inter jobb csapat és náluk van még 2 jobb is.
Az Inter azért magát is okolhatja + a bíro is hozzátette a magáét. Bár nem haladtok rossz úton!