Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LOL Boixos ez naon teccet ez a válaszodBoixos írta:nem baj, h nem érted. majd megérted."Nem tudom megérteni, hogy egy ilyen nagy klub, mint a Real Madrid hogy nem képes ennyi ideje semmit sem nyerni?" - nyilatkozta Cannavaro a spanyol sportnapilapnak, a Marcának.
nem baj, h nem érted. majd megérted."Nem tudom megérteni, hogy egy ilyen nagy klub, mint a Real Madrid hogy nem képes ennyi ideje semmit sem nyerni?" - nyilatkozta Cannavaro a spanyol sportnapilapnak, a Marcának.
ez-e a frankóság!Enrique írta:És tök mindegy hogy ilyen-olyan posztokon hogy értékel az ember, a csapatok bebizonyították az előző szezonban, hogy Barça-Real 1.
sergi1989 írta:marci ha hiszel nekem ha nem nem vagyok regelve az imádot csapatom oldalán!pedig nálam pakson nincs nagyob real drukker de nem szoktam foromozgatni ott!itt meg csak érdekesseb dolgokhoz irok!van 7 hozzá szolásom!bár mondjuk erre meg mondhatod hpgy most kezdtem a szakmát:D
Már ne haragudj, de mi tűnik neked a hsz-eimből 3/3-asnak?sergi1989 írta:én a " a tünik" szot használtam először hogy csak játszod itt az agyad, nem hoztam fel semmiféle dolgot!CSAK NEKEMIS UGY TÜNIK!!ennnyi...
Nincs azzal semmi gond ha nem egyformán vélekedünk dolgokról. Ronaldot kivéve, aki rögtön beviharzott az öltözőbe az összes madridi (RC, Cicinho és Robinho) ment Zidane-hoz átölelni és gratulálni. Az viszont tény, hogy Robinho volt trióból a legvidámabb.Vito írta:bocs Fejo!
lehet, hogy máshogy éljük meg a kudarcok, de érdekes volt látni, hogy az összes francia örömtáncot járt, a brazilok cserébe összeroskadtak, sírtak, erre Robinho vigyorogva a nyakjába ugrik...![]()
![]()
OK. szereti Zidane-t, de akkor legalább a folyosóig bírja már ki, főleg úgy, hogy a braziloknak a VB a legnagyobb ünnepük.
bocs Fejo!Fejo írta:Miért mit kellett volna csinálnia a klubtársával aki az egyik példaképe és barátja? Amíg tartott a meccs addig ellenfelek voltak, de a lefújás után "újra" barátok. Szerintem épp szép gesztus volt tőle! Ő akkor játszott "vele" utoljára egy pályán.Vito írta:emelett még idióta is ez a Robinho. feltűnt, hogy a franciák ellenei, vereséggel záródó VB meccs után, vigyorogva ugrott Zidane nyakába
Miútán én a véleményemet a zárt moderátori topicban fejtettem ki így Te nem olvashattad azt, szóval csak olyan dolgokról formálj véleményt amelyhez információd is van...sergi1989 írta:hogy nem vagyok regelve az nem azt jeleneti hogy nem olvasok el minden nap minden eggyes topicot!
Azért veled kapcsolatban is könnyen felmerülhetne a gyanú, hogy kettős ügynök vagysergi1989 írta:mondjuk én madridos vok de
azzal egyet értek charlival hogy
FEJO nekemis vmi 3/3 besugónak tünik!engem nem kel hogy zavarjon de észevetem már!lehet kedvet kapott mostanába sok volt besugó bukik le:D:D:D:D:D:D
Bocs, félreértettem!Marci írta:Azt a madridistákra értettem. Ha oda megy, akkor ők is azt mondanák hogy Zambrotta a jobb. És ha megnézed az 12x játékban is őt írtam jobbnak.noname írta:Valdes azért a bajnokság második felére összekapta magát. Én az alapján inkább maradok az X-nél.
Az Edmilson-Emerson pedig nagyon szoros.
És ha már kíváncsi vagy: én mindig is jobbnak tartottam Zambrottát a brazilnál, csakúgy mint még sokan.
"hogy hányan mondanák zambrottát jobbnak cicinho-nál ott,"