Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na mizu, nem lesz belőle semmi ma sem?lluisllach89 írta:Akkor Levinek 8-tól elvileg jó. Slither, Krisz nektek?
Ma le kéne azért már tolni, nekem jó egész este.
Én itt vagyok! Remélem befutnak az ellenfelek is.lluisllach89 írta:
Ma meg akkor Levi, Slither 11kor letoljuk? Elvileg mindenkinek jó.
Csinálok majd szobát, csak előtte barátok közt
Pontosan. Úgyhogy Matyi, Ferni holnap este, vagy szombaton szinte akármikor letolhatjuk.fcbarca0827 írta:Nem akarjuk veletek lejátszani. Titeket akarunk a végére hagyni.S.Agüero írta:Most nem akarjátok Gyula lejátszani velünk?Legalábbis ezt beszéltük Gyulával, még tegnap.
Én mennék, de nem enged begeridoss írta:Csináltam szobát, aki akar jöjjön pötyögni kicsit:
http://www.haxball.com/?roomid=a5fc577f ... a86&pass=1
pw: eurobarca
Nem akarjuk veletek lejátszani. Titeket akarunk a végére hagyni.S.Agüero írta:Most nem akarjátok Gyula lejátszani velünk?
Nekem is jó lenne 11-kor lejátszani.Slither írta:Jó lesz ez az időpont nekem is, bár mindig hulladék vagyok késő este.levproff írta:Hát nekem ma csak későn jó..olyan fél11 - 11 körül!
Ma 5 óra? Valaki tud szobát biztosítani?Bob_Marley írta:Me culpa, nyamvadt 10 percről van szó, elnézését kérem mindenkinek, hogy nem tudtuk tegnap összehozni!
Ahogy látom ma sem lesz jó10től leszek este, utána talán még ma letudjuk zavarni, ha nem akkor vasárnap!
Jó lesz ez az időpont nekem is, bár mindig hulladék vagyok késő este.levproff írta:Hát nekem ma csak későn jó..olyan fél11 - 11 körül!lluisllach89 írta:Ma este derbi?
Slither, Levi jó nektek ma?
Hát nekem ma csak későn jó..olyan fél11 - 11 körül!lluisllach89 írta:Ma este derbi?
Slither, Levi jó nektek ma?
Nem tudok.vargaakos írta:Köszönjük az infót!
Valaki aki tudna nekünk szobát??
Egyet próbálok csinálni, kanty lépj be ha tudsz
111 lesz a pass