Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne kezdjük már megintZozzy 5 írta:Jó kis vidiNem tudom mikor lesz-e a régi, meg azt, hogy egyáltalán nálunk talál-e újra magára
Egy ideig biztosan nem de szerintem miután kipihente magát és teljesen egészséges lesz akkor már a mi régi Ronaldinhonkat fogjuk látni.el fuero írta:Mikor látjuk megint a régi mosolygós ronniet? Aki küzd, harcol és a vállán viszi az egész csapatot...
Nem a legjobb hírVito írta:a "mundo" szerint Ronnie kihagyja a Mallorca elleni bajnokit és a Getafe elleni kupameccset.
Én örülök neki,kicsit szájon magába.Csak kiváncsi vagyok hogyan fogja Frank összeállítani a csatársort.Szerintem így.:Vito írta:a "mundo" szerint Ronnie kihagyja a Mallorca elleni bajnokit és a Getafe elleni kupameccset.
Szerintem nem kapod meg... Még akkor sem, ha R10 most pihizik a 7végén.barca0417 írta:azért remélem nem megy el, de néha tényleg le lehetne ültetni a padra.
kíváncsi lennék egy Messi-Eto'o-Saviola támadósorra, legalább egyszer..
Vito írta:a "mundo" szerint Ronnie kihagyja a Mallorca elleni bajnokit és a Getafe elleni kupameccset.
Teljesen egyetértek. Már régebben is felvetettem, hogy padoznia kéne, mostanra bebizonyosodott, hogy nincs mindíg a kezdőben a helye. Alig jelen meg az edzéseken, a meccsen pedig álltalában semmit sem nyújt.grecki írta:Le kell ültetni a padra, nincs mese! Egyrészről nincs formában, betegséggel, kisebb sérülésekkel bajlódott, ráadásul egy könnyűnek ígérkező ellenféllel szemben megengedhetjük magunknak a távollétét... Kaphatna esélyt Saviola vagy Gudjohnsen a bizonyításra, sok sanszuk már úgysem lesz.Eurobarca írta:Ronaldinho kapcsán egyébként elképesztő statisztika, hogy az elmúlt tizenkét edzésből csak kettőn jelent meg, s dolgozott együtt a társaival, még akkor is, ha betegséggel küzdött...
Azt elfelejtettem, hogy a keret melyik játékosa részesülne hasonló bánásmódban? Kihagyja az edzéseket, aztán mégis mindig a kezdőben találja magá? Ez azért okozhat tüskét a csapat más játékosaiban, akik széthajtják (?) magukat a tréningeken. Pláne, ha megnézzük, hogy Eto'o visszatérését mennyire nem siettette az edzői kar. Akkor Ronnienál is megtehetnék ugyanazt, csakhogy konzekvensek maradjanak.
Le kell ültetni a padra, nincs mese! Egyrészről nincs formában, betegséggel, kisebb sérülésekkel bajlódott, ráadásul egy könnyűnek ígérkező ellenféllel szemben megengedhetjük magunknak a távollétét... Kaphatna esélyt Saviola vagy Gudjohnsen a bizonyításra, sok sanszuk már úgysem lesz.Eurobarca írta:Ronaldinho kapcsán egyébként elképesztő statisztika, hogy az elmúlt tizenkét edzésből csak kettőn jelent meg, s dolgozott együtt a társaival, még akkor is, ha betegséggel küzdött...
most már minek! mindjárt véget ér a szezon! meg volt a téli szünte hogy pihenjen...Los Banditos írta:Nemis csodálkozom hogy ilyen gyenge ha ennyire mulasztja a tréningeket.Elöbb-utóbb talán kikéne hagyni néhány meccsre a keretből hogy egy kicsit kipihenje magát és újra formába lendüljön.![]()