Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, ebben az az érdekes, hogy a válogatottban elvették tőle a 10-es mezt, erre a következő bajnokin nem a saját márkájú cipőjében játszik, amiben ugye ott az a bizonyos 10-es.LG írta:Nem hiszem el. Én soha nem néztem meg 1 játékos cipöjét sem, de he nektek az érdekes
Tegnap új cipőben nyomta, és nagyot játszott. Múltkor, amikor bemutatta az új 10R csukát, a Villareal ellen, akkor is nagyot játszott plusz ott volt az a pici olló.Game90 írta:De nekem mindegy, hogy milyen cipőben nyomja, csak játszon jól.
Hát, ez sztem nem a legegyértelműbb. Én inkább úgy mondanám, hogy a top 10-ben bennevan. Mert Juninho + még egy páran sztem jobbakRoniee21 írta:Sztem egyértelműen ő a legjobb szabadrúgás lövő a világon![]()
![]()
![]()
Az jó lesz végre. Ma duplázni fog, egyik szabadrúgás, másik végre normális akciógól.Zozzy 5 írta:Nem tom ki hogy van vele de én már egy kicsit uncsinak tartom ezt a témát.Remélem ma elkápráztat minket és nem a báttyáról meg a Milanról kell beszélgetni a Ronaldinho topicban.
ozsimiki írta:Én is leírtam azt hiszem Deco toppivjában,hogy sorban jönnek a kacsák,meg még mittomén milyen állatok,és akkor 1-2 vagy többen megint beijjednek,és kezdődik előről a vitabarca99 írta:Ötezerszer meg lett már tárgyalva a téma. Most nem keresem ki azt a hsz-emet, de leírtam, hogy tuti összehozzák még R10-t a Milánnal ebben a hónapban. Tessék itt van. És lassan sorra kerül Eto'o és Messi is.Ez egy ördögi kör, amit még százszor el fogunk játszani nyár végéig. Jön a cikk, hogy ez igazol ide meg ide, majd sorba lereagáljuk, hogy nem megy innen senki sehova. Majd figyeljétek meg.
![]()
Pedig Eléggé Egyértelműen Le Lett nyilatkozva a Vezetőség részéről,hogy EGYIK Kulcsjátékosunk (Ronnie,Eto'o,Messi,Deco,Xavi,Ini,Puyolt meg se kell említsem) SEM fog eligazolni és maradnak itt a BARCÁNÁL
Én is leírtam azt hiszem Deco toppivjában,hogy sorban jönnek a kacsák,meg még mittomén milyen állatok,és akkor 1-2 vagy többen megint beijjednek,és kezdődik előről a vitabarca99 írta:Ötezerszer meg lett már tárgyalva a téma. Most nem keresem ki azt a hsz-emet, de leírtam, hogy tuti összehozzák még R10-t a Milánnal ebben a hónapban. Tessék itt van. És lassan sorra kerül Eto'o és Messi is.Ez egy ördögi kör, amit még százszor el fogunk játszani nyár végéig. Jön a cikk, hogy ez igazol ide meg ide, majd sorba lereagáljuk, hogy nem megy innen senki sehova. Majd figyeljétek meg.
Szerintem az ellent mond egymásnak hogy Dinho jól érzi magát Barcelónában és a tesóka mégis a Milannal tárgyal ez ügybenlionelmessi19 írta:Szerintem sem volt durva hangvételű.
Ellenben Én nem értek egyet azzal, h különösebben keverné a [auto_cenzúra]. A napokban jelent meg egy nyilatkozat a Mundon a bátyótól, h ha a Milan megkeresi Őt, akkor természetesen beszélgetnek, De! Ronaldinho jól érzi magát a Barcában, a klub is elégedett vele, 2010ig szól a szerződése és szeretné kitölteni az újat.
Amig ilyeneket nyilatkozik, had partyzzon Milánóban. Egyébként is kb. minden héten mennie kell Oliveirához is gondolom.