Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fizetés paypalon keresztül történik. Azt meg, hogy küddik'-é az árut és ha igen mennyiért meg tudod nézni, hogyha a shipping menüpontban kiválasztod Hungaryt. Valóban érdemes megnézni, hogy kitől rendelsz. Érdemes csak a nagy öregektől rendelni, én is így szoktam és eddig szerencsére még nem fáztam rá, remélem nem is fogok.Bányász írta:Lehet ki sem postázzák Mo-ra.És még azt szeretném, ha innen rendelek valamit, akkkor szerintetek körülbelül mennyi postaköltséget számoljak?
Lehet én vagyok a hüle de nem úgy van,h megvan adva,h csak ide meg oda postázzák?Mármint nem biztos,h USAból kipostázza Kenyába meg ienek...ien van?
Meg ez megy nekem országon belül,de itt,hogy zajlik a fizetés?
Igen. Attól függ honnan rendelsz. Egyik barátom hétezerért vett számozott eredeti Madrid mezt... Múltkor rendelt a spanjának egy Barca mezt négyezerért...messi1918 írta:Ez ilyen licitálos oldal?
És még azt szeretném, ha innen rendelek valamit, akkkor szerintetek körülbelül mennyi postaköltséget számoljak?
Előre is kössz!
Lehet ki sem postázzák Mo-ra.És még azt szeretném, ha innen rendelek valamit, akkkor szerintetek körülbelül mennyi postaköltséget számoljak?
Kösz haver,1 Barcás életet mentettél meg ezzelLos Banditos írta:www.lionsport.huBojan Krkic írta:Csá Barcások,bocs hogy zavarok de tud valaki olyan oldalt ahol elég olcsón lehet beszerezni sportfelszerelést?Főleg a csukák érdekelnek.Lécci irjatok
Előre is köszi és megmentette az életem:
Ha nagyon olcsó kell, irány Józsefváros![]()
www.lionsport.huBojan Krkic írta:Csá Barcások,bocs hogy zavarok de tud valaki olyan oldalt ahol elég olcsón lehet beszerezni sportfelszerelést?Főleg a csukák érdekelnek.Lécci irjatok
Előre is köszi és megmentette az életem:
Hú, most leesett az állam! Ne haragudj, le is bunkózhatsz, de jóval fiatalabbnak gondoltalak?! Még szerencse, hogy ültem mikor a választ elolvastam. Max. 24-25 évesnek gondoltalak! Akkor, kor alapján megértél a gyermekvállalásra, de biztos felfogás és életszemlélet alapján is! Humorérzékedből pedig soha ne veszíts! hatalmas értéked! Komolyan!Tim írta:Hogyne lehetne:1972 augusztus 12.-én születtem. Szerintem tegeződjünk!Varga Tamás írta: És meg lehet akkor már tudni, hogy mennyi idős vagy?![]()
![]()
Természetesen bármikor elismerem hogy nem látszik rajtam (bármilyen értelemben)
Hogyne lehetne:1972 augusztus 12.-én születtem. Szerintem tegeződjünk!Varga Tamás írta: És meg lehet akkor már tudni, hogy mennyi idős vagy?
És meg lehet akkor már tudni, hogy mennyi idős vagy?Tim írta:Köszönöm (köszönjük) mindenkinek mégegyszer a jókívánságokat!
Krojf Koma! Lassan kiadhatnád első versesköteted,itt a fórumon elég sok vevőd lenne!A májusi pálinkafesztiválra mindenképp elcipellek,mégha
lovakkal is kell elvonszolnom gépházastul téged!
Az apaszerepre életkorom alapján már bőven alkalmas lennék,de a gyakorlatban...majd meglátjuk![]()
Apás szülésről csak annyit hogy én sem lelkesedtem érte,de utólag már örülök hogy vállaltam. Nem is beszélve arról hogy az ember igyekszik megadni minden segítséget amit csak tud.
Zsolti! Ha az én ízlésemet örökli(és erre van némi esély),biztos a kedvenc tanítványod lenne!
Az pedig nem is kérdés hogy Barcelona fan lesz belőle,meglátjátok nem sokára regisztrálni fog az oldalon..
Magunk közt szólva az utolsó "nekifutás" előtt meg kellett mosnom az arcomat,mert majdnem leültem..Szandi írta: Apásszülés? RESPECT NEKED! Csoda, hogy nem ájultál el..
Ezzel ébredtem! Reggel 6 óra 4 perc...el nem tudtam képzelni ki ez a félőrült!Tim írta:Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Ma amikor meglátogattam őket a kórházban,mindketten nagyon jól voltak és szerencsére nincs semmi komplikáció,valószínű pénteken már haza is jöhetnek.
U.i: Srácok,apás szülés...jól gondoljátok meg mert nagyon kemény!
Azonban itt Mo.-n igen is van..., perxe itt is jelenkezik a nyugati probléma si..., karrierépítés, sok nyugdíjas, aki munkát vállal, kevés házasság, (az a fránya condomVarga Tamás írta:A születendő gyermekek száma és a családtámogatás mértéke között szerintem nincs egyenes arányosság. Tekints a fejlett nyugati társadalmakra, ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint mi. Mindegyik öregedő társadalom.
Hát, igen. Ritkán iszok, de ha mégis, akkor már megadom a módját. Egyébként nem vagyok absztinens, de ritkán iszok, akkoris keveset.