Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nehogy félre értsd, nem rád értettem, hogy "ez a japán dolog eléggé real madridos felfogás", meg hogy "azért van még itt, mert sok Ronaldinhós mezt adnak el világszerte"...grecki írta:Én csak annyit mondtam, hogy amíg jó teljesítményt nyújt, addig hülyeség lenne még jó sok pénzért is eladni, mert pénzügyileg valószínű úgy sem lenne kifizetődő. Nem azt mondtam, hogy azért van még itt, mert sok Ronaldinhós mezt adnak el világszerte...Subinho írta:ez a japán dolog eléggé real madridos felfogás!!! vegyük meg bekemet, zidánt, figót, ronaldót, mert mindegy, h a csapat nem nyer semmit, de olyan jól mutatnak fehérben és veszik majd a mezüket...
ez hülyeség!!! a barca több, mint egy klub!!! tuti nem így van!!! biztosan számít a bevétel is, de ha el akarnának küldeni valakit, tuti nem azért nem tennék, mert jön a pénz belőle!!! a barcának mindíg is voltak sztárjai és mindíg is lesznek!!! ha nem ronaldinho, deco, vagy eto'o mezét vennék, akkor vennék más, új csillagét!!! ilyen egyszerű!!! szóval R10 csak addig lesz itt amíg vagy jól tolja, vagy nem akar elmenni...
Én csak annyit mondtam, hogy amíg jó teljesítményt nyújt, addig hülyeség lenne még jó sok pénzért is eladni, mert pénzügyileg valószínű úgy sem lenne kifizetődő. Nem azt mondtam, hogy azért van még itt, mert sok Ronaldinhós mezt adnak el világszerte...Subinho írta:ez a japán dolog eléggé real madridos felfogás!!! vegyük meg bekemet, zidánt, figót, ronaldót, mert mindegy, h a csapat nem nyer semmit, de olyan jól mutatnak fehérben és veszik majd a mezüket...
ez hülyeség!!! a barca több, mint egy klub!!! tuti nem így van!!! biztosan számít a bevétel is, de ha el akarnának küldeni valakit, tuti nem azért nem tennék, mert jön a pénz belőle!!! a barcának mindíg is voltak sztárjai és mindíg is lesznek!!! ha nem ronaldinho, deco, vagy eto'o mezét vennék, akkor vennék más, új csillagét!!! ilyen egyszerű!!! szóval R10 csak addig lesz itt amíg vagy jól tolja, vagy nem akar elmenni...
Sztem a Barcának ez a szempont nem annyira fontos, mint más nagy csapatoknak. Perxe azért számit, de ha monyuk C. Ronaldo vagy Kaka jönne helyette, akkor is vennének a mezeket, mégha nem is annyit.Zozzy 5 írta:Pótolni szerintem is pótolható. Csak a róla befolyt bevételek nem nagyon.
Gondoljunk bele : Minden évben ronaldinhos mezek milliót veszik meg az évről évre újjuló mezgarnitúra miatt(apropó, nektek tetszik ez a mostani mez?). Grecki nagyon jól leírta, keleten divatszurkolók tömkelegei vannak akik annyit tudnak hogy ronáldinnnyóó. Viszont pénzük elég sok van...
Egyébként szerintem játék szempontjából Eto'o és Puyol tartozna a pótolhatatlan kategóriába.
És a legszebb:barca99 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=22033![]()
![]()
mostanában mennyi hülyeséget találok a samsungsportról...
Majd pont csak a Samsungsport tudja a tutit.A Disney szerződést kötött a Barcelona brazil sztárjával, a megállapodásról azonban egyelőre semmit sem hoztak nyilvánosságra.
Tény, h nagyon fontos nekünk, de az árábol simán potolhatnánk.Rumig írta: Most viszont, hogy állandóan pletykálnak az esetleges távozásáról, mindenki átgondolja, mit is jelent Ronaldinho, és ezek után meri majd bárki is kritizálni?