Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, a mi hibánk lesz. Mindenki tudja hogy Pep csak a fórumunk olvasása és fordítása alapján hozza döntéseit....barca28 írta:Azért pihenjen mert nélküle is verhető ez a MadridJó nekem mind1 játszon de a ti hibátok lesz ha lesérül
HOVA PIHENJEN?? MEG MIRE? MEG MINEK?barca28 írta:Igazából nem számít ,hogy az AS a Marca és az MD szerint mi lesz a kezdő,majd az ami Pep szerint lesz a kezdő na az a lényeges![]()
Én ezt tudnám elképzelni.
VV-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell(Abidal)-Yaya(Sergi)-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Pedro
Messi hadd pihenjen.
Nem értem minek kell pihentetni . Itt ez a fontos találkozó had kezdjen csak szerintem és fog is...barca28 írta:Igazából nem számít ,hogy az AS a Marca és az MD szerint mi lesz a kezdő,majd az ami Pep szerint lesz a kezdő na az a lényeges![]()
Én ezt tudnám elképzelni.
VV-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell(Abidal)-Yaya(Sergi)-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Pedro
Messi hadd pihenjen.
Nha ezt sajnálattal látomBarbas írta:Az AS szerint a csatársorunk: Messi, Ibra, Ini
Remélem Herny nem marad ki, mert a klasszikusan általában nagyon megy neki és ez későbbi játékához is önbizalmat adhatBarbas írta:Az AS szerint a csatársorunk: Messi, Ibra, Ini
Ezzel mennyire ki is békülnék... Bár én Pedro-t is szívesen láttam volna a csatársorba. Nekem 8, hogy kikkel állunk ki, csak focizzuk le a Madridot.Barbas írta:Az AS szerint a csatársorunk: Messi, Ibra, Ini
ez tetszettChino írta:Arra vagyok kiváncsi, hogy Henry mennyire szavaz bizalmat Henrynak.
Ahogy Iván is irta, 17.15-kor találkozik a csapat, meccs előtt kb. 45-60 perccel lesz sztem kezdő.bali 15 írta:Hivatalos kezdő van már?
Vagy csak találgatások mennek még?