Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
PES 2011 Official Demo Announcement!FCBMessi19 írta:Valaki nem tudja,hogy mikor jelenik meg a demo? Már volt szó róla,hogy szerdán jön ki,erre semmi.
Ilyen dolog az én tudtommal,nincs.Brazaka írta:Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy a pes-ben lehet olyat csinálni hogy megcsinálok több csapatot és pl a master league módban és váltogatom hogy melyiket küldöm pályára? Vagy mindig ki kell cserélgetnem az embereket?
Riberyt eszem ágában sincs eladni mert 3x lett gólpasszkirály. Nagyon hasznos. Gómezt én is el akarom adni mert lehet hogy nem rossz játékos és gólkirály is lettem vele de nagyon lomha. Hiába akarok jobb csatárt, mindenki elutasít. Zidant azért vettem még az első szezon legelején mert kellett egy gyorsan beszerezhető csatár. Nem rossz játékos és gólokat is lő csak nem kezeli túl jól a labdát.messideco írta:MessiFan: van elég sok játékosod, de csak kevés minőségi. Pl: Müller maradhat szerintem, de Gomeznek nincs sok keresnivalója
Alaba ok, Badstuber, Lahm, Contento,Breno ok, Schweintseiger ok, Hutton ok, Rivas ok, Romeu ok, Kroos ok, Arshavin szerintem fölösleges, mint ahogyan Zidan is, Colman jónak tűnik, Robben/di Maria maradhat, Ribery fölösleges, Reo Coker cserének, kapusok ok.
Az én kezdőm: 4-3-3: Banks-Lahm,Badstuber,Breno,Contento-Khedira,Schweinsteiger,Kroos-Robben,Müller,di Maria
Nem vagyok Poldi, de remélem nem ajánlottam hüjeséfeket
Laci7 írta:igazából a patchel az a baj, hogy össze kutyulja a bajnokságokat, egyes válogatottokat, csapatokat.Ezt lehet orvosolni?
fcbarcelona10 írta:Barca_10 írta:Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb Pesezőkhöz:A BaL-ban a Barcához akarok menni,de nem érdeklődnek irántam.Többszörös gólkirály vagyok,és voltam már Európa legjobb játékosa is,még is semmi.Az elképzelhető,hogy azért,mert volt egy Realos kitérom?![]()
Milyen poszton játszol?
Csatár? Az általában nem kell a Barcaba mert Pedro Messi Bojan....
Én ezért is lettem támadóközéppályás. Ja meg a Real szerintem senkit se érdekel én úgy kezdtem hogy Depor-->Mallorca-->Real-->Liverpool-->Barca!
Igaz csak xavi visszavonulása után igazoltak le! Ha jól emlékszem 24-25 éves lehettem:D
Barca_10 írta:Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb Pesezőkhöz:A BaL-ban a Barcához akarok menni,de nem érdeklődnek irántam.Többszörös gólkirály vagyok,és voltam már Európa legjobb játékosa is,még is semmi.Az elképzelhető,hogy azért,mert volt egy Realos kitérom?![]()
Kompatibilitási hiba miatt dob ki!Azt az exe fájlt amivel a patchelt játék indul azon egy jobb klikk és kompa. pronléma megoldása végigfuttatod akkor megoldódik a probléma, vagy válts op rendszert!Laci7 írta:Sziasztok! Nekem valahogy nem szuperál W7 alatt a játék. A patchek pocsékul működnek, de a szimpla játék is gyakran kilép és egy hiba üzenetet dob ki...
Esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
Pocsa11 írta:Jól tudom, hogy a demó holnap jön ki?