Barça Igazolások 2007-08
Remélem igazak a hírek!!!Silva nagyon jó lenne!!!Alvesért meg ki kell csengetni azt a 30-32 millát azt kész mielőtt máshova megy!!!Keitanak meg 14misi a kivásárlása úgyhogy abba nem tud beleszólni az a népművészeti cserépedény Del Nido!!
ezzel teljes mértékbe egyet értek.. silva jól lő, gyors, szerintem igazi csapatjátékos is.. és spanyolReplay írta:Azt irják, kb. 18millió lenne Silva ára.
Háát, nálam még 25milliót is megérne, szóval nagyon reménykedem, hogy nálunk köt ki.
Szerintem az irányító poszta nem kellene fiatal még kiforratlan tehetségnek kikiáltott játékost horribilis összegekért belutrizni. Valami vénebb dörzsölt playa kell 3-4 évre. Van egy B csapatunk is ám
onnan addigra kikerülne egy helyben nevelt irányító az tutti.

Érdemes volt felnézni ide...
Silva nálam is megérné a 25-t... Ha 18-at kérnek, adjunk 20-at de egyből, amíg valaki el nem akarja vinni.

Silva nálam is megérné a 25-t... Ha 18-at kérnek, adjunk 20-at de egyből, amíg valaki el nem akarja vinni.
Azt irják, kb. 18millió lenne Silva ára.
Háát, nálam még 25milliót is megérne, szóval nagyon reménykedem, hogy nálunk köt ki.
Guillermo Ochoa született:1985 már többszörös (8-10) mehikói válogatott kapus. jelenleg az América játékosa. Sokak szerint nagy tehetség. Már én is kívántam ebben a fórumbanCsak a Barca! írta:Gyerekek ki ez a Ochoa?
Mármint tényleg olyan jó hogy egyesek a Barcába követelik? Mert megmondom őszintén én még életemben nem hallottam róla.

- Nóbi
- Capitá del Barça
abban igazad van, hogy alves sokat szabálytalankodik, de sztem pont ilyen "csípős, harapós" játékos kell nekünk. meg ha belegondolsz, a sok fukosás közben nem mindig ér vissza úgy, h szabályosan szerelni tudjon... a lényeg h nem nagyon mennek el mellettexbalix írta:Ott van Lahm, sztem 15ért vihető... és nem olyen balhés gyerek mint Alves! Nekem sokkal szimpatikusabb is. Most néztem a seilla honlapján h Alves mennyi sárgával játszik, és 2 szer ki is volt állítva...

namost a másik dolog, h lahmmal nem azért hosszabbítottak, h 15milláért eladják. ha nem írta volna alá az új szerződését és jövő nyáron ingyen mehetne, akkor reális lenne a 15milla, de így nem

- xbalix
- Jugador d'estrella
30-32 millió egy védőért??? LOL
Ha Zambrotta 7 milliót ér Alves 30at?
Szal akkor több mint 4swzer olyan jó futballista.. aha télleg... Del Nido elmehet a picsbe!!!!! Nehogy már kifizessünk annyit érte! Ott van Lahm, sztem 15ért vihető... és nem olyen balhés gyerek mint Alves! Nekem sokkal szimpatikusabb is. Most néztem a seilla honlapján h Alves mennyi sárgával játszik, és 2 szer ki is volt állítva...

- Titinho
- Director del Fútbol
1. Malouda minek ha ott van David Silva??? Esetleg alternatívájaként el tudom képzelni, ha mégsem sikerül a kis Silva, akkor jó lenne tényleg.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Miközben Laporta személyesen fog Del Nido-val tárgyalni (méghozzá ma) Dani Alvés ügyében, addig Txiki David Silva-ról tárgyal.
14millióért tényleg miénk lehet Keita, aki nagyon büszke lenne, ha a Barca-ban játszhatna.
Benzema ügynöke szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Olyan cikkek jelentek meg, ha C. Ronaldo Spanyolországba jönne, talán a Barca is beszállna.
2. Végre Laporta is belelendül a tárgyalásokba, azért sokat segíthet az ő személye is. Bízom benne, hogy valami "emberi" árban mostmár meg tudnak állapodni. Szerintem olyan 30-32 milla körül lesz az ára.
3. Txiki-->David Silva!

4. Én Keita-ért nem adnék ki 14 milliót! Azért valljuk be annyit nem ér. Max 8-9 millát, Touré is 9 milla volt és szerintem egy fokkal jobb képességű a mi kis Yaya-nk!
Persze kitudja, hogy ma is mik igazak ezekből a hírekből! Mostmár szinte napról napra jönnek elő az újabbnál újabb nevek, estére vagy másnapra pedig kiderül, hogy már "más a tészta". A hétvégére azért a Silva-Keita-Alvés trióból szeretnék legalább 2-t, Barca mezzel a kezében látni.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Malouda, ha jól tudom a Liverpoolba ment, Alves, Silva, Keita remélem jön, de ha már Silva, akkor vele egy csomagban hozzuk el Villat isnoname írta:Sőt!A mundo azt írja h a vezetőség úgy döntött h megadja a 14 millát, tehát az ügy már szinte leintézettnek tekinthető.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Miközben Laporta személyesen fog Del Nido-val tárgyalni (méghozzá ma) Dani Alvés ügyében, addig Txiki David Silva-ról tárgyal.
14millióért tényleg miénk lehet Keita, aki nagyon büszke lenne, ha a Barca-ban játszhatna.
Benzema ügynök szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Olyan cikkek jelentek meg, ha C. Ronaldo Spanyolországba jönne, talán a Barca is beszállna.
Nem olyan jó üzlet mint Toure megvételel, de sztem akkoris ez egy reális ár Keitáért!

- noname
- Llegenda del Barça
Sőt!A mundo azt írja h a vezetőség úgy döntött h megadja a 14 millát, tehát az ügy már szinte leintézettnek tekinthető.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Benzema ügynök szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Nem olyan jó üzlet mint Toure megvételel, de sztem akkoris ez egy reális ár Keitáért!
A Fifa egy szégyen
Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.21. 08:24:14-kor.
- baas11
- Entrenador del Barça
Iniesta tökéletesen megjátsza az adott posztját ,tkp.-ként egyetlen gyengéje van h nem elég gólerős és sajna Xavi is ide tartozik(persze tavasszal köszönhettünk neki 1-.2 meccset ,pontot)...<->Lampard,Diego,Ribery....ezért is nem jó szerintem ha egyszerre játszanak melléjük mindenféleképpen gólerős kp-ás kell aki mondjuk jól lő messziről is(legalább is elválalja) jól passzol stb....mint Deco fénykorában !Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Azt hiszem itt tapintottál rá a lényegre.gekkodan írta: Vagy amikor a Barca játszik, akkor csak R10-et látják a pályán?
Itt vannak egyesek akik még mindig abban bíznak hogy Ronnie marad és újra a régi lesz, és ezen álmuk kergetése közben mindenkit lehurrognak, csak azért hogy R10-et jobb színben tüntessék fel.
A helyzet az, hogy Ini valóban soha nem fog úgy játszani mint Dinho tette fénykorában, más kérdés, hogy már R10 sem illetve, hogy Ini viszont még sokáig fog kiemelkedőt nyújtani a Barcában, mindig küzdeni fog, sosem hagyja cserben a csapatot, szurkolókat.
Igazolásokkal kapcsolatban a helyzet az, hogy Benzemát nem szabad 40-50 millióért elhozni, ha Eto'o megy akkor is lehet hozzá fogható játékost igazolni harmadennyiért (pl. Huntelaar, Villa). Amúgy rohadtul nem értem a Lyonban hogy ha igazazk a hírek akkor Ben Arfát 10 millióért elengedik az Arsenalba, de Benzemáért 50et kérnek vagy mennyit. Amúgy Ben Arfa hatalmas játékos lesz, kár hogy nem merült fel nálunk a neve irányítónak.
A másik sarkallatos pont Dani Alves. Bár utálom, mégis úgy gondolom őt mindenképp el kell hozni. A helyzet az, hogy a piacon hozzá fogható jobbhátvéd nincs (legalábbis akiben ekkora támadópotenciál lenne). Az alternatívái (Maicon/Lahm) szintén legalább 20m-ba kerülnének és szerintem jócskán elmaradnak Alves mögött...
100%osan egyet értek. és aki nem így gondolja, az nem ért hozzá, és nem is érdemes odafigyelni rá.gekkodan írta:A szinvonalra azért jellemző, hogy most már ott tartunk, hogy Iniestát kell bemutatni az elvileg barca-szurkolók számára. Kérdezem én, itt páran nem néznek meccset? Vagy amikor a Barca játszik, akkor csak R10-et látják a pályán? Nem tudom elhinni, hogy miért kell egy szezon után arról beszélgetni, hogy Iniesta egy nulla és meg kell-e tartani?!
1. Senki nem mondta, hogy elmegy, kizárt, téma ezzel lezárva.
2. A legstabilabb saját nevelésünk, technikás, bárhol megállja a helyét kényszerből, él és hal a csapatért és elképesztő fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. Egyáltalán hogy kerülhet szóba egy átigazolás kapcsán?
Kicsit legyenek már észnél itt egyesek és ne a hasukra ütve állítsanak már össze dream-teameket, valamint nem kell elhinni azokat a neveket sem, amiket egy jóllakott újságíró feldob 2 kávé között, hogy majd leigazoljuk. Guardiolával kapcsolatban is mennek itt az okos ötletek, hogy kiket tartana meg, stbTegnap nyilatkozta Pep, hogy amig érdekelt a B csapattal, addig semmit nem mond a jövőbeli elképzeléseiről. Valamelyik nagyokos kitalálta, hogy Guardiola kire nem számít, holott sosem nyilatkozott még a következő szezonról és a keretről sem ilyesmit.
Ezek azok a pontok, amik mentél kellene beszélgetni, nem pedig mindent elhinni és álmodozni. Iniesta szidásáról pedig többet nem nyilatkozom. Vicc.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- Dave87
- Capitá del Barça
norbert55 írta:Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.
Ezt csak most látom

Nem hiszed? Nahát, jól hiszed.
MÉG (!) tőle túlzás

Ki ez??
-
- Director del Fútbol
A szinvonalra azért jellemző, hogy most már ott tartunk, hogy Iniestát kell bemutatni az elvileg barca-szurkolók számára. Kérdezem én, itt páran nem néznek meccset? Vagy amikor a Barca játszik, akkor csak R10-et látják a pályán? Nem tudom elhinni, hogy miért kell egy szezon után arról beszélgetni, hogy Iniesta egy nulla és meg kell-e tartani?!
2. A legstabilabb saját nevelésünk, technikás, bárhol megállja a helyét kényszerből, él és hal a csapatért és elképesztő fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. Egyáltalán hogy kerülhet szóba egy átigazolás kapcsán?
Kicsit legyenek már észnél itt egyesek és ne a hasukra ütve állítsanak már össze dream-teameket, valamint nem kell elhinni azokat a neveket sem, amiket egy jóllakott újságíró feldob 2 kávé között, hogy majd leigazoljuk. Guardiolával kapcsolatban is mennek itt az okos ötletek, hogy kiket tartana meg, stb
Tegnap nyilatkozta Pep, hogy amig érdekelt a B csapattal, addig semmit nem mond a jövőbeli elképzeléseiről. Valamelyik nagyokos kitalálta, hogy Guardiola kire nem számít, holott sosem nyilatkozott még a következő szezonról és a keretről sem ilyesmit.
Ezek azok a pontok, amik mentél kellene beszélgetni, nem pedig mindent elhinni és álmodozni. Iniesta szidásáról pedig többet nem nyilatkozom. Vicc.
Kicsit legyenek már észnél itt egyesek és ne a hasukra ütve állítsanak már össze dream-teameket, valamint nem kell elhinni azokat a neveket sem, amiket egy jóllakott újságíró feldob 2 kávé között, hogy majd leigazoljuk. Guardiolával kapcsolatban is mennek itt az okos ötletek, hogy kiket tartana meg, stb

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Henry is róla(Iniesta) nyilatkozott annak idején. Ő is hasonló állásponton volt!depth írta:Asszem Eto'o mondta azt Iniestáról, h ő a Barcelona legjobb játékosa, ez azért mindent elárul. Ha valaki akkor ő testközelből megtudja ítélni.
Ekkor kérdeztek vissza, h és Messi? Messi egy playstation játékos, vagy valami ilyesmi volt.
Szerintem itt, ezt a kérdést le is zárhatjuk, Iniesta jövőre is kell ide.
Iniestáról csak annyit, hogy mikor megkérdezték Mijatovicot hogy ha egy embert kéne választania a Barcából akkor kit vinne Madridba... Iniesta! Szerintem ez sokmindent elárul. Klasszis!gekkodan írta:Komám!Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
Nem vitatom el Lampardot, szerintem magasan az egyik legjobb angol középpályás a posztján, szeretem a játékát. De ne nullázuk már le Iniestát, és ne hasonlítsunk már össze két teljesen más zsánerű játékost. És ha szerinted Iniesta nulla, akkor gondolkozz el egy picit. Tudom, hogy neked Ronaldinho a barca és Ronaldinho a focista, de szaladgálnak még a barcában olyan klasszisok, akiket nem nevezhetsz nullának és Ronaldinhonál az utóbbi 2 évben fél lábon is többet nyújtottak.
Asszem Eto'o mondta azt Iniestáról, h ő a Barcelona legjobb játékosa, ez azért mindent elárul. Ha valaki akkor ő testközelből megtudja ítélni.
Ekkor kérdeztek vissza, h és Messi? Messi egy playstation játékos, vagy valami ilyesmi volt.
-
- Director del Fútbol
Komám!Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
Nem vitatom el Lampardot, szerintem magasan az egyik legjobb angol középpályás a posztján, szeretem a játékát. De ne nullázuk már le Iniestát, és ne hasonlítsunk már össze két teljesen más zsánerű játékost. És ha szerinted Iniesta nulla, akkor gondolkozz el egy picit. Tudom, hogy neked Ronaldinho a barca és Ronaldinho a focista, de szaladgálnak még a barcában olyan klasszisok, akiket nem nevezhetsz nullának és Ronaldinhonál az utóbbi 2 évben fél lábon is többet nyújtottak.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
0? Hát azért nem. Szerintem elég jól pótolta a hiányzókat bármelyik poszton. Mondjuk nehéz ezt eldönteni, hogy milyen teljesítményt is képes ezeken a posztokon nyújtani úgy, hogy az egész szezonban elég béna volt a csapat. És ez nyílván az egyéni teljesítményeket is befolyásolja/ta. De sose lógott ki a sorból se felfele, se lefele.Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)