Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szoba nem megy? Bob szólt hogy lesz?kanty írta:Én igen. DE 11, max. 11:15-ig be kellene fejezzük.vargaakos írta:Ozsi megy még a szoba? (nem tudtam belépni) Bob, kanty vagytok?
Én igen. DE 11, max. 11:15-ig be kellene fejezzük.vargaakos írta:Ozsi megy még a szoba? (nem tudtam belépni) Bob, kanty vagytok?
S.Agüero írta:Matyi/Ferni 17-5 Bob/kanty (14-2;3-3)
Ozsi/Gergő vs levproff/Slither 14-0
Ákos/faith vs Gyula/fcbarca0827 17-0
Lijacska/Lionel85 vs Matyi/ferni 1-17
Gyula/Fcbarca0827 vs Ozsi/Gergő 0-5
Ákos/faith vs levproff/Slither 10-1
Kanty/Bob vs Matyi/Ferni 5-17
Ozsi/Gergő vs Matyi/Ferni 10-2
Kanty/Bob vs Levproff/Slither 4-9
Lijacska/Lionel85 vs Gyula/Fcbarca0827 3-4 1-6 4-10
Ákos/Faith vs Matyi/Ferni 5-3
Levproff/Slither vs Lijacska/Lionel85 8-4
Ozsi/Gergő vs Kanty/Bob 24-1
Ozsi/Gergő vs Lijacska/Lionel85 12-1
Kanty/Bob vs Ákos/Faith
Levproff/Slither vs Gyula/Fcbarca0827
Matyi/Ferni vs Levproff/Slither 7-2
Ákos/Faith vs Lijacska/Lionel85
Kanty/Bob vs Gyula/Fcbarca0827 3-14
Ozsi/Gergő vs Ákos/Faith
Matyi/Ferni vs Gyula/Fcbarca0827
Lijacska/Lionel85 vs Kanty/Bob 6-10
Nekem megfelel. Most, már csak az a kérdés, hogy Gyula mikor jön. Én itt vagyok. Amúgy azt ne várjuk meg, hogy kantyék végezzenek, mivel Bob meccset néz és mire végeznének, addigra meg Gyula nem lesz.Lionel85 írta:Ha Ozsinak, fcbarcának és Gyulának megfelel, akkor ebben a szobában nyomnánk le a meccset, ha végeztek Kanty-ék.
Nah, csinálok szobát, gyertek oda akkor. Hozzám be szokott engedni. Adok admint, és akkor le tudjátok tolni,mert én tv előtt leszek,de ennyit megtehetekkanty írta:Pfff, ide se enged be.Nem tudom, h mi lehet, de eléggé idegesítő.
Csak az a bibi, h engem nem enged be Bob szobájába s őt nem engedi be az enyémbe.vargaakos írta:Bob már valószínüleg nem fogja olvasni, pedig akkor csinálhatott volna ő és mentünk volna oda. :Skanty írta:Pfff, ide se enged be.Nem tudom, h mi lehet, de eléggé idegesítő.
Első 10percről nem maradnál le?:DBob_Marley írta:Nekünk elvileg már csak 1 találkozónk maradt, én már csak a meccsek után érek rá, sajnos!Ha addi vagytok lejátszhatjuk, vagy holnap feltétlenül figyelem a fórumot, s összehozzuk azt a 10 percet vargaakos-ék!
ozsimiki írta:Kis figyelmet kérnék:
Ezek a meccsek vannak még hátra, kérek mindenkit, kezdje el az egyeztetéseket, és kezdjétek el lejátszani minél előbb! Jó lenne péntekig végezni az egésszel!
Kanty/Bob vs Matyi/Ferni 5-17
Lijacska/Lionel85 vs Gyula/Fcbarca0827
Kanty/Bob vs Ákos/Faith
Levproff/Slither vs Gyula/Fcbarca0827
Ákos/Faith vs Lijacska/Lionel85 10-3
Ozsi/Gergő vs Ákos/Faith
Matyi/Ferni vs Gyula/Fcbarca0827
Kanty! Lionel! Beszéljétek le Ákosékkal mára a mecset ha lehet! Mert úgy lenne stílszerű ha az első helyről döntő meccs lenne a legvégén. Az is mehetne akár ma, ha Ákoséknak megfelel.
Valamint Gyula/Krisz páros is aktivizálja magát, még 3 meccsük hátravan! GOGOGOGOGOGOGOGO!
Faith csinál szobát, kipróbáljuk. Ha nem jó akk Bob majd csinál.kanty írta:Igen.vargaakos írta:De! Mehet! Vagytok?
Igen. Viszont továbbra sem tudok belépni. Légyszi szólj a társadnak, h ő hozzon létre egy szobát.vargaakos írta:De! Mehet! Vagytok?
ha Slither feljön és neki is oké, akkor tőlem mehet!fcbarca0827 írta:Akkor, ma este 10-ig van valakinek kedve kikapni?lluisllach89 írta:...
Mindenesetre nekem, mint írtam esténként jó lesz, 9-től. Szóval a jelentkezéseket várjuk! (Lijacska/Lionel85 ; Levi/Slither ; Mátyáska/Ferninho)