barca99 írta:lluisllach89 írta:Vagy józan gondolkodású.
Ő 1 rutinos, fantasztikus játékos akinek 1 gólja van idén.
Pedro pedig zsákszámra veri a gólokat, ahogy érzi a kaput, ahogy érkezik, meglepetésember lehet. Ugyanúgy mint Keita. Hiába lövünk kevesebbet mint tavaly, van két ilyen ember aki megtáltosodott.
Én mindkettőt kezdetném.
Ez tényleg remek. Viszont ha Keita a kp-n, Pedro meg valamelyik szélen játszana, akkor Iniesta nem férne be bal szélre? Vagy Pedro menne jobbra, és Messi padozna? Vagy Messi a darálóban és Ibra vagy Henry marad ki?
Én is a legerősebb kezdőt akarom látni, és ebben nincs ott a két stat-király (akikkel az égvilágon semmi bajom nincs, kiegészítő embernek a lehető legjobbak... de csak annak. Szerintem vannak náluk jobbak is, és amikor lehet, akkor velük kell felállni).
Henry 1 gólja meg teljesen lényegtelen, főleg hogy eddig szinte végig sérült volt. Tavaly se kezdett túl jól, majd a Valencia ellen neki kellett pótolnia Eto'o-t, és mintha a 4 gólból hármat ő lőtt volna. És minden fontos meccsen hozzá tudott tenni a játékhoz.
Szóval kezdjen csak a lehető legerősebb összeállítás, és ha magabiztos az előny, akkor be lehet hozni Keita-t vagy Pedro-t is.
Persze hogy a legerősebb kezdő álljon fel.
De akkor most nehogy már ne vegyük figyelembe a jelent és csak a múltat.
Meg az egészségügyi állapotot. Nem azt mondom hogy nem lennék 5045486szor nyugodtabb ha Ibra és Messi no meg Touré is játszana, csak nem tudom /pill az edzésteljesítményüket, kondijukat. Engem meglepne ha mind3an kezdenének. Ibra Messi közül is húzhat 1 meglepit Pep, de tisztában vagyok vele ha Leo a halálos ágyán lenne akkor is betenné a kezdőbe.
Ha csak meccshiánya van, tegye is be. De ha nem 100-as akkor a helyére menjen Pedro, középen Ibra, balon Iniesta, és a kp sorra Xavi mellett maradt két helyre pályázNA nálam Sergi, Touré és Keita.
Ha nem megy? Akkor olyan szinten lehet variálni, persze lehet hogy késő. Csak jobb ha Pedro kihajtja magát esetlegesen elsül a jobbos, és felveszi a ritmust, mintha 1 nem 100-as Messi kezdene és úgy jönne be. Mert ha teszem föl 1 félidőt bírna Messi, tuti hogy csereként hoznám be, a vége a legfontosabb. plusz ő csereként is képes lenne megteremteni a különbséget.
Én így vélekedem, de mondom, bízom az orvosi stábban, és hogy elejétől a végéig a lehető legerősebben állunk ki.
Viszont ha 1 helyre pályázna a kezdőben vki hiánya miatt Pedro és Titi, biztos az előbbit raknám be, vmi hülye megérzés miatt.
Vmi azt súgja h gólt fog verni.