Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak nem a ....
Most érezted csak? Szerintem első versenytől kezdve nincs kedve semmihez,elkocsikázik szép tempóban...de ennyibarca99 írta:Na! Azért Kimi is átgázolt a mezőnyön, amikor olyan bszott nagy harcban volt a VB-ért. Az az év, amikor Alonso először lett VB. Utolsó körben hogy előzte meg Fisicot? Azért az is verseny volt...ozsimiki írta:Hát igen! Ez a különbség Schumi és Kimi között! Ő még 36évesen is átgázol a mezőnyőn,még Monacóban is....![]()
Most azt éreztem, hogy nem volt kedve kockáztatni, egy fikarcnyit sem.Remélem ez változni fog, mert az idény elejét jól kezdte...
Na! Azért Kimi is átgázolt a mezőnyön, amikor olyan bszott nagy harcban volt a VB-ért. Az az év, amikor Alonso először lett VB. Utolsó körben hogy előzte meg Fisicot? Azért az is verseny volt...ozsimiki írta:Hát igen! Ez a különbség Schumi és Kimi között! Ő még 36évesen is átgázol a mezőnyőn,még Monacóban is....
Hát igen! Ez a különbség Schumi és Kimi között! Ő még 36évesen is átgázol a mezőnyőn,még Monacóban is....Los Banditos írta:Igen, nem is kicsit. De ő feltudott jönni az 5. helyig, mert nem félt előzni.![]()
Meg is büntették őt asszemLos Banditos írta:Tavaly Schumacher is ott parkolt le az időmérőn.
Csatlakozom, bár jó volt egyet nevetni.Game90 írta:Mivel mindkettőt ismertem, így elég könnyűek voltak
vazzzzzzeg