2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt most komolyan gondoltad és ennyire figyelmetlen vagy? Ezek szerint nem esett le, de inkább hagyjuk is. Részemről lezárva az ügy.Barcaforever írta:és az én spanyol tudásom hiányos.Itt van néhány példa rá. Wink
benzema biztos kocka ,azért nyerte megattila 18 írta:Benzema és Xavi ma délután online lejátszották az El Clasicót. A FIFA10-ben a Real Madrid 3-0 arányban nyert: mindhárom gólt Ronaldo lőtte, Benzema pedig két gólpasszt adott. A francia játékos a meccs végén azt mondta: "Ronaldo nagyon jó a videójátékban, de ugyanilyen a való életben is".
remélem nem így lesz
Ez nem nagy kockázat...mert ők ismerik a legjobban az adott klubokat.Megkockáztatom,esetleg jobban,mint a szakszakik,hisz' a BARCA és a reál az életük.
Szerintem nem én leszek az egyetlen, de azért beírom: Akkor mi a tökömnek olvasod??Csak annyira elegem van h a madridista lehoz minden baromságot.
Csak annyira elegem van h a madridista lehoz minden baromságot. MOst komolyan, már várok egy olyan hírt h az öltözőbe Guti nagyobbat fingott mint Xavi, eszerint a Real az esélyes a Clasico megnyerésére. Ne vedd sértésnek, de sokakat itt zavarnak az ilyen értelmetlen minihírek, pl engem, de lehet csak én vok ilyen válogatós :pattila 18 írta: most ez miért baj
mert én úgy vettem hogy rossz hangnemben válaszoltál
most ez miért bajnoname írta:WOWWWWW! Köszönjük h ezzel az igen komoly fontosságú és értékes hozzászólással gazdagítottad oldalunkat!attila 18 írta:Benzema és Xavi ma délután online lejátszották az El Clasicót. A FIFA10-ben a Real Madrid 3-0 arányban nyert: mindhárom gólt Ronaldo lőtte, Benzema pedig két gólpasszt adott. A francia játékos a meccs végén azt mondta: "Ronaldo nagyon jó a videójátékban, de ugyanilyen a való életben is".
remélem nem így lesz![]()
WOWWWWW! Köszönjük h ezzel az igen komoly fontosságú és értékes hozzászólással gazdagítottad oldalunkat!attila 18 írta:Benzema és Xavi ma délután online lejátszották az El Clasicót. A FIFA10-ben a Real Madrid 3-0 arányban nyert: mindhárom gólt Ronaldo lőtte, Benzema pedig két gólpasszt adott. A francia játékos a meccs végén azt mondta: "Ronaldo nagyon jó a videójátékban, de ugyanilyen a való életben is".
remélem nem így lesz
Jó biztos igazad van mindenben aláhúzom, nagyon sokat tettél az oldaladért, és az én spanyol tudásom hiányos.Itt van néhány példa rá.chrissjr írta:Na akkor tisztázzunk néhány dolgot:Barcaforever írta:Mi rendben értjük az eurobarca és madridista olvasói, h mit kerestek ott, de egy kívűlálló 30tól felfelé ember helyébe képzeld magad...
Most ez kedves visszavágó kollega, h úgy írtam le az El Classicot vagy El Clásicot, nem hiszem, h meghatározza az értelmi szintemet, főleg ne próbáld meg ezt megmagyarázni egy olyan embernek, aki spanyolul és katalánul is beszél.
Az "El Clásicót" most sem sikerült a helyesírási szabályoknak megfelelően leírnod. Nyugodtan magyarázhatod a bizonyítványodat, de ha valaki elkezd rózsaszíneket böfögni, akkor legalább próbálja normálisan leírni, amivel kapcsolatban "véleményt" formál.
Capon írta:
Kajak ezzel álmodtál?![]()
![]()
Ha 2-0ra kikapnánk az álmomban én visszafeküdnék és addig nem kelnék fel míg nem nyerünk 4-2re
és még Pepet is kiállíttatom nehogy már mégis csak az én álmom.
Itt van a madridista szavazás eredménye, 170 szavazat alapján:CS0ki amúgy te mint Madridista ,hogy látod az esélyeket a hétvégi meccsre?
Szerintem nem volt az igazi. Kicsit mintha féltette volna magát, állandóan trükközgetett, de mintha ezzel csak látványosan azt akarta volna bizonyítani, hogy rendben van fizikailag. De még mesze nincs...Hétvégén talán 50-60 percet bír.Ronaldo hogy mozgott?
Mit várhatunk tőle a klasszikuson?
69.percben állt be.Gondolom olyan rendkívül sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz hiszen az állás maradt 1-0.Nem is vártam mondjuk ,hogy egyből mesterhármast rúg.socio66 írta:Ronaldo hogy mozgott?CS0ki írta: Benzemát egyedül, már ha ő kezdő lesz hétvégén. Más nem nagon pihent.
Mit várhatunk tőle a klasszikuson?
Ronaldo hogy mozgott?CS0ki írta: Benzemát egyedül, már ha ő kezdő lesz hétvégén. Más nem nagon pihent.
megyek is egy fogadoirodaba... nem is eloszor eladom a hazam, majd felteszem az egesz penzem a clasicoraattila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
sárga lap: 29.perc pepe 42. perc abidal 50 perc marcelo 82. perc ronaldo
piros lap: -![]()
![]()
Benzemát egyedül, már ha ő kezdő lesz hétvégén. Más nem nagon pihent.On:Ahogy látom Pellegrini sem pihentetettt senkit, ez jó jel
Az előbb törölték azt a hozzászólásodat, amiben a lőtt passzok hibamentes levételéről írtál pár sort. Erre reagálnék, nem bántva a szerkesztőket és nem elvitatva az érdemeiket. Azt hiszem olvashatja jól a játékot az az ember is, akit a sors vagy a gének nem áldottak meg tehetséggel a játék műveléséhez, de annál felemelőbb érzés nincs, amikor tudod, hogy az adott mozdulatot vagy váratlan megoldást mennyire nehéz kivitelezni!barca2010 írta: Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?
de már sajna meccs vége volt, és akkor azzal nem lehetett mit csinálni. vagy gyorsan álmodok még 1 meccset?Capon írta:
Kajak ezzel álmodtál?![]()
![]()
Ha 2-0ra kikapnánk az álmomban én visszafeküdnék és addig nem kelnék fel míg nem nyerünk 4-2re
és még Pepet is kiállíttatom nehogy már mégis csak az én álmom.
OFF: Guardiolának is mindig ez lenne a csapata, csak azok a fránya sérülések....Stevenny írta:Nagyon várom már az El Clásicót! Új csapatom lenne: Victor Valdés, Daniel Alves, Gerard Piqué, Charles Puyol, Éric Abidal, Yaya Touré, Xavi Hernandéz, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, és Thierry Henry. Amúgy szerintem ezen a napon nem fog Cris jó teljesítmény nyújtani. Higuáinra kell majd negyon figyelni, mert az utóbbi időben nagyon gólerős. HAjra BARCA! ! 4 ever!:P
Kajak ezzel álmodtál?Puyol05 írta:ha már úgy is az ilyen témánál vagyunk, akkor elmondom, hogy én mit álmodtam.
Real - Barca volt. az első meccsen mi nyertünk a Nou Camp-ban 2-0ra. sztem ez az Inter elleni meccsnek a következménye. mármint az eredmény. szóval idegenben voltunk, és elég meggyőzően játszottunk, a Realnál csak pillanatokra volt a labda, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy gólt lőjenek. nem tudom, hogy ki lőtte, meg hogy kik voltak a kezdők. fogalmam sincs. csak azt tudom, hogy kikaptunk 2-0ra, és nem volt valami jó érzés...
de ez a meccs még messze van a bajnokságban, úgy hogy ráérek még aggódni.
még soha nem álmodtam a Barcávalde ilyet nem is akarok többet
![]()