Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Perrero írta:
sztem arra a Ramsey csókára gondolt... észlény...![]()
elprat írta: Továbbátovábbátovábbá a paprikán a legkirályabb műsor a GASZTROPUCCS volt,élén pufirizsa Dömével és raszta Kozival
Kössz,már olyan rég néztem hogy a nevét is elfelejtettemgrecki írta:Egyetértek. Mármint, ami a fekete ruhás csókát illeti. Jenei Tamásnak hívják az úriembert. Ő iszonyíú jó kajákat szokott csinálni. A legjobb akkor is Ramsey. Az az ember teljesen kész...
Ha cukrásznak tanulnál ezt már réges-rég tudtad volnaOrdog írta:Grecki! Olyat láttam nemrég a Bede Robitól a Tv Paprikában:DDD EL se hiszem.
Azt mutatta meg, hogy a mandulát hogy lehet meghámozni. Tudod ezeket a nyers még feldolgozatlan mandulákat. Beletette a fószer vízbe amit csak fel kell melegíteni, majd pedig simán lejön róla a héja...(két ujjal megnyomod és voálá) Ha én ezt tudom......... Eddig mindig héjastul pusziltam be őket zsákszámra.(úgysem rossz, de mégis van egy kis mellékíze úgy) Istenem, hogy mennyi élvezetet fecséreltem el hónapok alatt a tudatlanságom miatt![]()
![]()
![]()
Aztán meg be lehet tenni a sütőben megpirítani úgy mégsirályosabb... Ugye Grecki mondtam én neked, hogy a Ropi hatalmas forma![]()
![]()
Ui.: Kéne csinálni egy főzős topicot lassan, nem??:)
Hogy teljesen őszinte legyek, ismertem már ezt a trükköt. Robitusszinnak is én mutattam meg.Ordog írta:Grecki! Olyat láttam nemrég a Bede Robitól a Tv Paprikában:DDD EL se hiszem.
Azt mutatta meg, hogy a mandulát hogy lehet meghámozni. Tudod ezeket a nyers még feldolgozatlan mandulákat. Beletette a fószer vízbe amit csak fel kell melegíteni, majd pedig simán lejön róla a héja...(két ujjal megnyomod és voálá) Ha én ezt tudom......... Eddig mindig héjastul pusziltam be őket zsákszámra.(úgysem rossz, de mégis van egy kis mellékíze úgy) Istenem, hogy mennyi élvezetet fecséreltem el hónapok alatt a tudatlanságom miatt![]()
![]()
![]()
Aztán meg be lehet tenni a sütőben megpirítani úgy mégsirályosabb... Ugye Grecki mondtam én neked, hogy a Ropi hatalmas forma![]()
![]()
Ui.: Kéne csinálni egy főzős topicot lassan, nem??:)
Nem is tudtam hogy ennyire érdeklődsz a gasztronómia iránt!Ordog írta: Kéne csinálni egy főzős topicot lassan, nem??:)
(Bizony a mandula héja elég kesernyés, és ezt valóban akkor érezni leginkább, amikor már "meghámoztál" néhányat.)Ordog írta:Azt mutatta meg, hogy a mandulát hogy lehet meghámozni. Tudod ezeket a nyers még feldolgozatlan mandulákat. Beletette a fószer vízbe amit csak fel kell melegíteni, majd pedig simán lejön róla a héja...(két ujjal megnyomod és voálá) Ha én ezt tudom......... Eddig mindig héjastul pusziltam be őket zsákszámra.(úgysem rossz, de mégis van egy kis mellékíze úgy) Istenem, hogy mennyi élvezetet fecséreltem el hónapok alatt a tudatlanságom miatt![]()
![]()
![]()
Ezt mindenképp írd bele: Én nem állítom, hogy elállítom az esőt, de az ernyőt föléd nyitom, Ó Igen! Igen-Igen!! valamint: Én nem festhetem át neked az eget, de építek egy utat és elhordom a hegyet, Ó Igen! Igen-Igen!!BarcaGeri írta:Sziasztok. Diákigazgató választásra készülök és holnapra össze kéne irnom egy beszédet, ha vannak ötleteitek irjatok légyszi