HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.22. 22:54:32

Eazzy írta:
Victor_Valdes írta:szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam :lol:
Bocsi nem támadásképp vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hány évesek vagytok?
15 :lol:

aztán azt hisz mindenki amit akar.:D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.22. 22:51:21

Victor_Valdes írta:szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam :lol:
Bocsi nem támadásképp vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hány évesek vagytok?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.22. 22:44:13

S.Agüero írta:
Victor_Valdes írta:Én meg leráztam azóta a csajt. Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam :lol:

Amugy, ez nem lett volna nyerő nálam, mert fogjuk rá, hogy ismerem a csávót..régebben elég jóba is voltam vele.
Akkor ez gyors volt. Előbb még azt mondat szerelem. :roll:
Meddig jártatok?
Azt mondtam, fogjuk rá. Járni? Olyat nem csináltunk, mondjuk azt, hogy amikor kettesbe voltunk akkor elvoltunk. :D

Aztán lehet, hogy a vágyaim tévesztettem össze szerelemmel. :D

Amugy másfél hónapja vagyunk ebbe az állapotba kb. Vagyis voltunk.

Szerk.: Ennek ellenére holnapután megint tali..nálunk. Poén ez, de nekem megfelel :lol:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.22. 22:38:19

Victor_Valdes írta:Én meg leráztam azóta a csajt. Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam :lol:

Amugy, ez nem lett volna nyerő nálam, mert fogjuk rá, hogy ismerem a csávót..régebben elég jóba is voltam vele.
Akkor ez gyors volt. Előbb még azt mondat szerelem. :roll:
Meddig jártatok?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.22. 21:50:55

Én meg leráztam azóta a csajt. Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam :lol:

chonggy
Capitá del Barça

2010.06.22. 21:47:20

Victor_Valdes írta:Dühöngő? Jobb híján, mivel bánatos topik nincs. :)
Szóval, szerelmi ügy...Van egy lány, nevezzük Szandinak. Akivel elég jól el vagyok. Sőt, mondhatni mire odáig jutnánk, hogy több is legyen, fogjuk rá szerelem. :oops: Szal mire akár ágyig is eljutnánk, meg komolyabb mélyebb dolgokhoz, jön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem? :roll:
Legjobb, hogy a lány semmit nem akar tőle, csak egy barátot, viszont ha megmondja neki, annyi volt a barátság is, amit nem akar. Gyerekkori barátok egészen... :roll:

Mondhatom én neki, hogy ha nem érti meg akkor nem is barát, és a többi..falra hányt borsó. Ez eléggé fainul visszavetette a kapcsolatunkat.

népmuvészeti cserépedény egy dolog ez, de hát...mindig kifogom a problémás hülgyeket. :?

Szerk.: Tudom nehéz döntés, de kezdem úgy érezni néha, hogy csakszórakozik mert lassan egy hete huzza, hogy elmondja neki mi a stájsz.
Ezt jól esett kiírni magamból.:D
a haverom hasonló esetbe keverdett,ő úgy intézte el,hogy félrehívta a csávót,és "megbeszélték"... :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.06.22. 21:41:44

Megmentek egy kismacskát, az utolsó pillanatban, egy "extra" bokszer elől! Hazahoztam, szegény egy két óra hosszat remegett a kezemben, majd mire megbékélt, az anyja után sírt, szegény nagyon kicsi, mert bujkált volna hozzám is, meg a fiú macskámhoz is.... Erre a hülye macskám lekevert egyet a kicsinek! Megint megvigasztaltam, 3 óra hosszát feküdtem vele egy helyben, mert ha otthagytam akkor majdhogynem sírt, nevet is adtam neki, még a kajára is rávettem! Erre hazajön anyu és közli velem, hogy van gazdája, máris!!!! Az utolsó két órát végigbőgtem a cicával, és elvitték. Anyu meg volt olyan lelketlen, hogy annyit odalökjön, miért nem hagytam ott a kutyákkal??????
Csak én gondolom úgy, hogy ha már segíthetek egy állaton akkor miért ne segítsek? Hogy lehet ennyire figyelmen kívül hagyni az állatok érzéseit?????? :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.20. 17:52:14

Dühöngő? Jobb híján, mivel bánatos topik nincs. :)
Szóval, szerelmi ügy...Van egy lány, nevezzük Szandinak. Akivel elég jól el vagyok. Sőt, mondhatni mire odáig jutnánk, hogy több is legyen, fogjuk rá szerelem. :oops: Szal mire akár ágyig is eljutnánk, meg komolyabb mélyebb dolgokhoz, jön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem? :roll:
Legjobb, hogy a lány semmit nem akar tőle, csak egy barátot, viszont ha megmondja neki, annyi volt a barátság is, amit nem akar. Gyerekkori barátok egészen... :roll:

Mondhatom én neki, hogy ha nem érti meg akkor nem is barát, és a többi..falra hányt borsó. Ez eléggé fainul visszavetette a kapcsolatunkat.

népművészeti cserépedény egy dolog ez, de hát...mindig kifogom a problémás hülgyeket. :?

Szerk.: Tudom nehéz döntés, de kezdem úgy érezni néha, hogy csakszórakozik mert lassan egy hete huzza, hogy elmondja neki mi a stájsz.
Ezt jól esett kiírni magamból.:D
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.20. 13:37:44

Tim írta:Tegnap este feltörték a biciklitárolót(mondjuk nem volt nehéz sajnos),és az összes bicikli eltűnt.Köztük az enyém is ami elég megdöbbentő,mert úgy nézett ki mint ami 20forintot nem ér.Egy kopott orosz versenyváz(szputnyik,ha mond ez nektek valamit 8) ),viszont minden más ki lett cserélve rajta váltók,fékek,hajtómű..mit mondjak nem vagyok boldog.
nálunk régen dettó ugyanez volt :D

nekem egyszer ellopták a kedvenc camping bicómat, de beszereztem egy másikat és mindent leláncoltam rajta amit lehetett. elvitték a pedált :shock: :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.06.20. 13:24:08

Tegnap este feltörték a biciklitárolót(mondjuk nem volt nehéz sajnos),és az összes bicikli eltűnt.Köztük az enyém is ami elég megdöbbentő,mert úgy nézett ki mint ami 20forintot nem ér.Egy kopott orosz versenyváz(szputnyik,ha mond ez nektek valamit 8) ),viszont minden más ki lett cserélve rajta váltók,fékek,hajtómű..mit mondjak nem vagyok boldog.
Kép
kompalor
Jugador d'estrella

2010.06.19. 14:59:55

Hunter91 írta:Miért kellett megszüntetni a torrent oldalakat?(ncore,majomparade...)
Ha nekem is több milliós fizetésem lenne,akkor én is megvásárolnék mindent a boltban.

Köszönhetjük ezt a friss vezetőinknek!!
Gratulálok!
Nyugi! Nem lehet azt csak úgy megszüntetni! 2 éve a Bithu-val se bírtak, szerintem most is előbb-utóbb újraindulnak. Max. egy hónap...
Addig meg ott vannak a kisebb torrent oldalak (pretorians, carpathians, beload).
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Talma
Jugador d'estrella

2010.06.19. 14:43:25

Nem kell besz*rni Hunter91.:)
socio66

2010.06.19. 14:26:46

Hunter91 írta: Köszönhetjük ezt a friss vezetőinknek!!
Gratulálok!
Jaj,na..
ezt szerintem hagyjuk.
nem akarok politizálni,úgyhogy erre nem is írok semmit,de..
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.19. 13:25:06

Miért kellett megszüntetni a torrent oldalakat?(ncore,majomparade...)
Ha nekem is több milliós fizetésem lenne,akkor én is megvásárolnék mindent a boltban.

Köszönhetjük ezt a friss vezetőinknek!!
Gratulálok!
kudu
Entrenador del Barça

2010.06.18. 17:51:03

Hát újra jelentkezem...

MATEK :evil: :evil:

UTÁLOM!

Másodjára se sikerült a matek2 vizsgám, jövő heti az utolsó alkalmam :cry:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.06.18. 11:03:12

Ez nem lehet igaz! Idén hat tantárgyam volt, ötből lettem 5-ös, négyből dicséretes, és egy tesitanáron múlt a kitűnőm. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
kudu
Entrenador del Barça

2010.06.09. 23:15:00

Egyetemi bajnokság. Legjobb 4 közé jutásért.
Első meccsen nyertünk 1-3ra.
Második meccsen ellenfél vezet 1-0ra, kihagyunk egy csomó ziccert. Erre rúgunk 2 (!) öngólt. Majd 3-1. Később 4-1, 4-2, 5-3 oda. Végén a srác ellövi, és a vizes műfűvön megcsúszik a labda, hiába megyek nem érem el. 6-3 oda.
Ekkorra az ellenfél egyik játékosa eljátsszotta, hogy megütötték, az egyik játékosunkat kiállítják. Nekem véletlenül kikötődik a cipőm, erre az ellenfél elkezd nekem ku@@aanyázni. Meg egész meccsen ezt csinálták.

És egy ilyen csapattól kapunk ki, így esünk ki.

NEM HISZEM EL.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.06. 17:35:43

És aki 20-30 km-re lakik a Tiszától, és mégis elmossa mindenét? 2000es évek elején volt rá példa. :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.06. 17:30:43

zsuni írta: rendszert? van rendszer. ártérnek hivják. egyébként meg nem vicces, csak nem érzed át.
na mindegy. ezeknél a kis patakoknál még nagyjábol megértem az embereket, mert azért vagy 50 évente van ilyen árviz, de aki folyó mellé (föleg Tisza) települ azt végképp nemértem.
Nem egészen csak ártérből áll. Töltések, elvezető tározók létrehozása ezek összeségét nyugodtan tekinthetjük rendszernek.
Másik részre nem reagálnék mert asszem felesleges.
zsuni
Capitá del Barça

2010.06.06. 17:24:32

Mármint kinek vicces?
Akik átélik azok sztem igenis panaszkodhatnak, nem az ő feladatuk lenne hogy kiépítsenek egy normális árvízvédelmi rendszert.
rendszert? van rendszer. ártérnek hivják. egyébként meg nem vicces, csak nem érzed át.
na mindegy. ezeknél a kis patakoknál még nagyjábol megértem az embereket, mert azért vagy 50 évente van ilyen árviz, de aki folyó mellé (föleg Tisza) települ azt végképp nemértem.
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.06. 17:22:52

zsuni írta:vicces dolgok ezek az árvizek, mert minden évben van. kb ezer éve.
ezek után panaszkodni.
Mármint kinek vicces?
Akik átélik azok sztem igenis panaszkodhatnak, nem az ő feladatuk lenne hogy kiépítsenek egy normális árvízvédelmi rendszert.
zsuni
Capitá del Barça

2010.06.06. 17:17:20

vicces dolgok ezek az árvizek, mert minden évben van. kb ezer éve.
ezek után panaszkodni.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.06. 17:11:15

legjobb, voltam rokonnál, és kiderült hogy élettársának artéria rákja van vagymi, szal az artériáján van a daganat, rossz indulatú, nem műthető.
Mi lesz a harmadik ma? :cry:

Harmadik is megvan bár az elenyésző, nem tudtak piát szerezni nélkülem ezek a balherék :shock: :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.06. 16:02:32

Víz, víz, és víz :!:
Igaz nem nálunk ( itt sansz sincs árvízre), de haveromék Felsőzsolcára valóak. Csodás látni, hallani, hogy amiért egy életen át küzd, hajt, dolgozik az ember, az egy szempillantás alatt elúszni látszik... :roll:

Azért is visel meg ennyire, mert annó nagy tiszai árvíznél nagymuterék háza, és mindene víz alatt volt...(igaz az ő házuk volt az egyetlen amiben csepp víz sem volt, más minden elúszott a környéken...Tákos, Csaroda stb, ezek a faluk akkor lettek a nulláról újjá építve.)

Szal, csodás ezt látni :( .
Lezárt