15Eazzy írta:Bocsi nem támadásképp vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hány évesek vagytok?Victor_Valdes írta:szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam

aztán azt hisz mindenki amit akar.

15Eazzy írta:Bocsi nem támadásképp vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hány évesek vagytok?Victor_Valdes írta:szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam
Bocsi nem támadásképp vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hány évesek vagytok?Victor_Valdes írta:szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam
Azt mondtam, fogjuk rá. Járni? Olyat nem csináltunk, mondjuk azt, hogy amikor kettesbe voltunk akkor elvoltunk.S.Agüero írta:Akkor ez gyors volt. Előbb még azt mondat szerelem.Victor_Valdes írta:Én meg leráztam azóta a csajt. Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam
Amugy, ez nem lett volna nyerő nálam, mert fogjuk rá, hogy ismerem a csávót..régebben elég jóba is voltam vele.![]()
Meddig jártatok?
Akkor ez gyors volt. Előbb még azt mondat szerelem.Victor_Valdes írta:Én meg leráztam azóta a csajt. Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam
Amugy, ez nem lett volna nyerő nálam, mert fogjuk rá, hogy ismerem a csávót..régebben elég jóba is voltam vele.
a haverom hasonló esetbe keverdett,ő úgy intézte el,hogy félrehívta a csávót,és "megbeszélték"...Victor_Valdes írta:Dühöngő? Jobb híján, mivel bánatos topik nincs.![]()
Szóval, szerelmi ügy...Van egy lány, nevezzük Szandinak. Akivel elég jól el vagyok. Sőt, mondhatni mire odáig jutnánk, hogy több is legyen, fogjuk rá szerelem.Szal mire akár ágyig is eljutnánk, meg komolyabb mélyebb dolgokhoz, jön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem?
![]()
Legjobb, hogy a lány semmit nem akar tőle, csak egy barátot, viszont ha megmondja neki, annyi volt a barátság is, amit nem akar. Gyerekkori barátok egészen...![]()
Mondhatom én neki, hogy ha nem érti meg akkor nem is barát, és a többi..falra hányt borsó. Ez eléggé fainul visszavetette a kapcsolatunkat.
népmuvészeti cserépedény egy dolog ez, de hát...mindig kifogom a problémás hülgyeket.
Szerk.: Tudom nehéz döntés, de kezdem úgy érezni néha, hogy csakszórakozik mert lassan egy hete huzza, hogy elmondja neki mi a stájsz.
Ezt jól esett kiírni magamból.
nálunk régen dettó ugyanez voltTim írta:Tegnap este feltörték a biciklitárolót(mondjuk nem volt nehéz sajnos),és az összes bicikli eltűnt.Köztük az enyém is ami elég megdöbbentő,mert úgy nézett ki mint ami 20forintot nem ér.Egy kopott orosz versenyváz(szputnyik,ha mond ez nektek valamit),viszont minden más ki lett cserélve rajta váltók,fékek,hajtómű..mit mondjak nem vagyok boldog.
Nyugi! Nem lehet azt csak úgy megszüntetni! 2 éve a Bithu-val se bírtak, szerintem most is előbb-utóbb újraindulnak. Max. egy hónap...Hunter91 írta:Miért kellett megszüntetni a torrent oldalakat?(ncore,majomparade...)
Ha nekem is több milliós fizetésem lenne,akkor én is megvásárolnék mindent a boltban.
Köszönhetjük ezt a friss vezetőinknek!!
Gratulálok!
Jaj,na..Hunter91 írta: Köszönhetjük ezt a friss vezetőinknek!!
Gratulálok!
Nem egészen csak ártérből áll. Töltések, elvezető tározók létrehozása ezek összeségét nyugodtan tekinthetjük rendszernek.zsuni írta: rendszert? van rendszer. ártérnek hivják. egyébként meg nem vicces, csak nem érzed át.
na mindegy. ezeknél a kis patakoknál még nagyjábol megértem az embereket, mert azért vagy 50 évente van ilyen árviz, de aki folyó mellé (föleg Tisza) települ azt végképp nemértem.
rendszert? van rendszer. ártérnek hivják. egyébként meg nem vicces, csak nem érzed át.Mármint kinek vicces?
Akik átélik azok sztem igenis panaszkodhatnak, nem az ő feladatuk lenne hogy kiépítsenek egy normális árvízvédelmi rendszert.
Mármint kinek vicces?zsuni írta:vicces dolgok ezek az árvizek, mert minden évben van. kb ezer éve.
ezek után panaszkodni.