Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút értem, és el is fogadom, hogy így éreztek. Magam sem értem, hogy miért, de jelenleg talán még ezt is elfogadnám... Persze ez lehet csak addig a másodpercig lenne így, ameddig be nem jelentenék a hírt. Lehet, hogy csak egyszerűen nem tudom/akarom elhinni, hogy megtenné...Slither írta:1. Azzal hogy Savi a Realba menne, nem a vezetőséggel szúrna ki, hanem a szúrkolókkal.
2. Miért lenne nagy hiba egy olyan ember fikázzása, aki nem tartja be a szavát? (lásd. Boixos aláírása)
Tök mindegy mikor mondta, attól még ugyanolyan szemétség lenne.fcbarcelonazsombi írta: Ez igaz de azst a nyilatkozatot még az elöt tedte amikor még nem tudta biztosan elhagya a klubot.
Ez igaz de azst a nyilatkozatot még az elöt tedte amikor még nem tudta biztosan elhagya a klubot. Nagyon remélem, hogy tényleg nem madridba igazol:(Boixos írta:Amigo, ha valaki, akkor én mindig a nyúl pártján álltam, a vezetőséggel "vívott" harcában! nekem senki sem fogja tudni megmagyarázni azt, h miért nem játszatták saviolát, miért vettek helyette új játékost, aki egyáltalán nem volt jobb nála, és aki ráadásul nagy valószínűséggel el is hagyja a Klubot.
mindezektől függetlenül azt sem fogom soha elfogadni, h egy barca játékos, akit lehet, h pár döntéshozó utál, ellenben többmillió szurkoló szeret, esetlegesen a legszemetebb spanyol csapathoz igazoljon.
pláne, h olyanokat nyilatkozott nemrég, ami az aláírásomban is látszik...
nagyon bízom benne, h kamu ez az egész.
menjen bárhova, ha már így alakult, csak ne a madridba!
Boixos, azért ne feledd, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb szemétsége volt a BArca részéről amit Saviolával művelt. Hol ide adták kölcsön, hol oda, amikor idén meg itt volt, lőtte a gólokat, aztán padozott, a vezetőség meg mindig csak húzta a száját amikor arról volt szó hogy itt maradjon. A helyében én is elmennék! Az már más kérdés, és ez adja a dolog pikantériáját, hogy a Madridba hívják...A több éves Saviola huza-vona alatt valamilyen szinten én megharagudtam a vezetőségre, és azt mondom megérdemelné a Txiki meg a többi, aki a Saviola ügy ilyen szinten való elb...ásáért felelős, hogy a Madridban bizonyítson, akkor látnák, hogy kivel játszadoztak több éven keresztül.!! Saviola igenis BArca-szintű játékos, és nagy hiba lenne egy esetleges madridba való szerződése után fikázni őt.Boixos írta:ha tényleg elmegy a nyúl madridba, akkor meg fogja érdemelni azt, amit a szurkolóktól kap majd.
remélem, nem kell újra gondolnom azt, h eddig csak a győzike figo volt képes orbitálisan nagy segget csinálni a szájából...
Teljesen egyetértek veled!De ne feledd:Amíg a világ világ lesz a lesz mindig egy sz lesz!!!Capon írta:Nem azt monda régebben, hogy nem lessz áruló és nem megy a real-ba? szerintem nem hülye. Több pénzt ott sem fog kapni mint itt. játéklehetösége sem lessz annyi mint amire számit. De szerintem ez a hír csak kacsa lessz.
Még azt is jobban elviselném ha a Villareal megvásárolná végleg!Replay írta:nso szerint Saviola szóban megegyezett a mardiddal.
Tudom, nso, de ezt nagyon nehéz lesz megemészteni és igy duplán mérges leszek Rijkaard-ra.
Az is egyértelmü, hogy a real a Barca-t akarja főképp cukkolni ezzel.