A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Engem a videokártya biztosan érdekel a RAM pedig talán.Perrero írta:beírom, hátha kell valakinek..
holnap új gép, stb.. 2 db 512es Ramot adnék elfelé + egy sapphire radeon x1650pro 512megás agp videokártyát.. az 1ik ram /kingston/ és a videokari májusiak.. árat pü-ben -nem szándékozom sokat kérni6-7-8 körül odaadom 1ben a cuccost, különben a szemetesben landolna... telepitő cd-m nincs a videokarihoz, de könnyen lelehet tölteni netről.
Ment egy PÜDrigo írta:Srácok!
Nem érdekel valakit egy idei hazai Barça mez? Teljesen új "tag"-ekkel együtt, még csak nem is használtam, az eredeti fólicsomagolásában van? Legnagyobb meglepetésre a napokban kaptam egyet, de mivel nekem már van, így kettő felesleges.
Méret: XL Ár: 7.000Huf, de ez alkuképes.
Érdeklődést privátban.
Aprópénz.HozdTaibi írta:Ebay-en van fent egy eredeti, mérkőzésen használt mez 650 dollárért.Bányász írta:Létezik olyan úriember(vagy hölgy) akinek van a birtokában Barcás Riquelme mez és nem akarja többé tulajdonolni?
Mert akkor annak adnék pénzt cserébe a mezért!
Ha gondolod behozatom neked barátilag 180.000.- forintért.

Ebay-en van fent egy eredeti, mérkőzésen használt mez 650 dollárért.Bányász írta:Létezik olyan úriember(vagy hölgy) akinek van a birtokában Barcás Riquelme mez és nem akarja többé tulajdonolni?
Mert akkor annak adnék pénzt cserébe a mezért!

Képeket, képeket, szeritnem ha tetszik meg is veszem...FCBandi írta:Tudom nem egy nagy dolog mostanában de nem érdekelne valakit egy PTI 886c Mp4 lejátszó?
2 gb-os, alig használt,újszerű, egyetlen szépséghibája a plexin lévő zsebkarcok.Dobozban,töltővel,USB kábellel.
6000 ft körülre gondoltam