Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.30. 11:52:24

oh he...:D hagyjátok már ezt a 3-4-3-at... ilyen felállással ma már senki nem jatszik. 50 meccsbol max egyszer kétszer... ma már mindenhol 4 védő van... nincsenek ilyen 5-4-1 meg 3-5-2... tul sokat jatszotok szamitogépen... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zmodellb
Barça B

2007.12.30. 08:09:35

Miért nem igazoljuk le Ronaldinho eladásából C. Ronaldot, aki nyilatkozta, hogy egyszer a spanyol liga egyik élvonal beli klubjában akar játszani, vagy Quaresma-t a Portoból?

Nekem ez lenne a kívánságom adjuk el Ronaldinhot és jöjjön az egyik szélső!
lenart cryuf
Barça B

2007.12.30. 04:00:34

Hát igen ez a kár a Lennonban,,,nagyon nagy játékosnak tartom a korához képest....de szerintem nem menne neki a sapanyol foci......!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 01:17:46

Bányász írta:Nyugi,nem lett megbántódva senki :wink:
Természetesen nem igaz mindegyikre,h tud jobbszélen is játszani...de Ronniet se oda igazoltuk annó:)!
Íme az érveim!
Lehet szentségtörés,de én Diegot nem Ronaldinho helyére szánom...hanem Deco helyére!Nekem Deco már öreg...így én őt is elengedném!
Na jó,ez nem volt túl nagy érv,de érvecskének megfelel:)
Más igazolásról én ezeddig nem is beszéltem!
Ronaldinho helyére nem tok embert említeni...mert sztem még egy olyan játékos mint ő nincs!Aki úgy játszana azon a poszton ahogy ő tudott!Pótolhatatlan!
Nyílván van aki megoldaná azon a poszton...de olyan szinten...nem hiszem,h lenne bárki is!
Amúgy ha edzőt váltunk valószínű stílust is váltunk,így nem kell a jelenlegi posztokra igazolni!
Ha pedig nem váltunk edzőt,nem váltunk stílust se...akkor meg nem kell igazolni,mert megvannak az embereink:)
De ez az én véleményem,ami nyílván nem egyezik mindenkijével:)
Akkor felhozok pár érvet Diego ellen :lol:
Ebben a mostani játékrendxerben nem lenne jo üzlet Diego, hiszen nem olyan játékos, ki a védekezésben besegit a középályásoknak, és ezzel már igy is elég baj van. Tehát ha jönne, formáciot kéne váltosztatni.
A másik, h sztem még igy is, h Deco kezd kiöregedni, és Diego kezd beérni, még igy jobbnak tartom személy szerint a portugált, bár más tipusu játékosok, nehéz is összehasonlitani őket.
Harmadik: Nagy csapatban még nem bizonyitott, kicsit zsákbamacska lenne.
Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos :!: És ő bizony a középpályán hajlando a piszkos munka elvégzésére is, Diegorol ez nem mondhato el annyira :!: A brazil van amikor varázsol, de gyakran egész meccsen eltünik a mezőnyben. Ellenben Cesc kiegyensulyozott teljesitményt nyujt.

Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.30. 00:26:16

Egyébként meg nem feltétlenül igazolnék, amíg be nem bizonyosodik, hogy más edző keze alatt sem megy. Rolling Eyes
Persze,ez világos...de nem sok olyan edző van szerintem aki úgy elvállal egy feladatot,h nem ad le előtte egy kívánságlistát... :? !
Bár a Barcánál jobb csapatot ki kívánhat??? :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.30. 00:22:42

Sztem manapság a Seria A-ban láthatunk 3-4-3-as taktikát, pölö az Udinese-nél, akik úgy tudom nem is rosszak a bajnokságban. :roll: Persze az inkább kontrafoci, erős védelemmel, gyors ellentámadásokkal. De ha megnézed a 2002-es brazil csapatot, ők is ebben a felállásban játszottak, és sztem eredményesen (:D) és szépen. A kp két szélén Alves stílusú játékosokat kell játszatni, mert így meg van oldva a széljáték és a védekezés is.

Egyébként meg nem feltétlenül igazolnék, amíg be nem bizonyosodik, hogy más edző keze alatt sem megy. :roll:
Bányász

2007.12.30. 00:22:22

Morminho írta:Ez a rugjunk tobbet mint amennyit kapunk taktika magyar otodosztalyban elmegy :) En a 3 vedot nem tudnam elkepzelni, ongyilkossag.
Én el tudom képzelni!
De akkor max 3-5-2ben!
Úristen,előre félek,h megleszek kövezve,de emlékszetek arra a Realra amelyik ezt játszotta...3-5-2,Makelele és Cambiasso volt a két védekező középpályás!Sztem náluk jól működött,meg nálunk is ifibe annó :wink: !
De a 3-4-3 is elképzelhető lenne,de mint már mondtam szerintem nincsenek hozzá meg az embereink....,egyikhez se!Talán az előbbihez....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.30. 00:18:59

Chris0527 írta:
messi1918 írta:
Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et

jó nagy hülyeséget,a felállásra,vagy az ötletemre értetted????
Mert egyiken se lepődnék meg :D :D :D :D :D :D
a saját mondatomra értettem :lol:
Na,akkor most ez egy "showbizniszes kátyú"volt a részemről,ahogy Horti
Gábor mondta,de szerintem nem olyan rossz ez a felállás,jó mondjuk igaz,hogy egy alap bajnoki meccsen ez nem jó,de ha Xavi vagy Iniesta többet védekezne,akkor már ellehetne képzelni..........
..................................
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.30. 00:15:54

messi1918 írta:
Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et
a saját mondatomra értettem :lol:
Bányász

2007.12.30. 00:15:43

messi1918 írta:
Morminho írta: Erdekes felfogas :D Inkabb ne legyen ott senki es tamadjon? Ergo az a velemenyed h gyenge a 4 vedos rendszerunk, probaljuk 3 vedovel hatha biztosabb? Ketlem...
Nem,én arra gondoltam,hogy a jobb szélső védőink,mostanába,olyanok mintha a pályán se lennének,tehát nem logikusabb,hogyha ehelyett az ember helyett,akin átrohannak,inkább ott lenne támadó középpályásként valaki,és támadna,mert az a dolga!
Ezzel szerintem csak az a baj,h ehhez olyan szélső középpályások kellenek akik le fel szaladgálnak,nekünk pedig nincs olyanunk sztem.
Kép

Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.30. 00:14:52

Ez a rugjunk tobbet mint amennyit kapunk taktika magyar otodosztalyban elmegy :) En a 3 vedot nem tudnam elkepzelni, ongyilkossag.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.30. 00:13:19

Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et :lol: :lol: monnyuk ez jonagy hülyeség...de nekem tetszik a 3-4-3...
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.30. 00:12:17

Morminho írta: Erdekes felfogas :D Inkabb ne legyen ott senki es tamadjon? Ergo az a velemenyed h gyenge a 4 vedos rendszerunk, probaljuk 3 vedovel hatha biztosabb? Ketlem...
Nem,én arra gondoltam,hogy a jobb szélső védőink,mostanába,olyanok mintha a pályán se lennének,tehát nem logikusabb,hogyha ehelyett az ember helyett,akin átrohannak,inkább ott lenne támadó középpályásként valaki,és támadna,mert az a dolga!
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.30. 00:11:45

ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et :lol: :lol: monnyuk ez jonagy hülyeség...de nekem tetszik a 3-4-3...
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.30. 00:09:19

messi1918 írta:
Morminho írta: 3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Nem azért de mostanába,van szélső védekezésünk,Abidal ugyan nagyon jó,de itt a jobb oldalon,most is átrohannak rajtunk,akkor már nem jobb,ha ahelyett a felesleges jobb szélső védő,helyett,valaki támad?????
Erdekes felfogas :D Inkabb ne legyen ott senki es tamadjon? Ergo az a velemenyed h gyenge a 4 vedos rendszerunk, probaljuk 3 vedovel hatha biztosabb? Ketlem...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.30. 00:08:27

Bányász írta:
Nem jobb ha hozunk valakit jobbszélre védekezni?? :wink:
És itt mindenki mindig Lahmot emlegeti(én meg általában Bokát :D ),de most beugrott,h ott vana Schalkéba Rafinha....
Sztem nem rossz játékos,és "Barcásabb"mint Lahm:)!
Lahm ide ne jöjjön,szerintem!!!!!Az a baj,hogy Belletti elment,ő jó volt,de azt nem értettem,hogy miért nem játszott????
Bányász

2007.12.30. 00:06:16

messi1918 írta:
Morminho írta: 3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Nem azért de mostanába,van szélső védekezésünk,Abidal ugyan nagyon jó,de itt a jobb oldalon,most is átrohannak rajtunk,akkor már nem jobb,ha ahelyett a felesleges jobb szélső védő,helyett,valaki támad?????
Nem jobb ha hozunk valakit jobbszélre védekezni?? :wink:
És itt mindenki mindig Lahmot emlegeti(én meg általában Bokát :D ),de most beugrott,h ott vana Schalkéba Rafinha....
Sztem nem rossz játékos,és "Barcásabb"mint Lahm:)!
Kép

messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.30. 00:03:10

Bányász

2007.12.30. 00:02:06

Zsolti írta:Hát Lucho nekem is nagy kedvencem..de ő nem az a tipikus irányító...Esetleg Xavi helyén tudnám elképzelni Őt.
Lehet benne valami,viszont én Xavi helyére nem hoznék senkit!
Csak töröm a fejem egy olcsó ám mégis jó fogáson!Nem mintha bármit tehetnénk....
Kép

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 23:59:04

Hát Lucho nekem is nagy kedvencem..de ő nem az a tipikus irányító...Esetleg Xavi helyén tudnám elképzelni Őt.
Bányász

2007.12.29. 23:58:58

Morminho írta:
Bányász írta:
Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!
Ha teszem azt jönne Diego,akkor el tudnék képzelni egy ilyne felállást!
---------------------Valdes------------------
Puyol------Milito----------Marquez-----Abidal
---------Xavi-------------Yaya---------
Messi----------Diego----------Iniesta----
------------Eto'o---------------
Nem rossz, de Iniesta ott nem tudja azt csinalni amit tud, en nem raknam oda ki.
Hát ha azt nézzük most is szélen szokott játszani,bár össze vissza rakosgatják szegényt,de megoldja bárhol(szerncsére)!
Annyira nem tenném ki a szélre...nem balközép lenne,hanem inkább olyan stílusú szélső mint amien most....!
Kép

Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.29. 23:58:20

Bányász írta:Nem tudom,lehet mindenki hülyének fog nézni,nagyon Diegozunk(én is),de esetleg sztem olcsóbb megoldás lenne Lucho Gonzales a Portoból:)!
Nem tom kinek mi a véleménye,de én szeretem a játékát(bár nem látom sokszor sajnos)!De szerintem elírányítgatná ő is a Barcát:) esetleg...
Jo jatekos de nem tartom Barca szintunek...
Bányász

2007.12.29. 23:56:51

Nem tudom,lehet mindenki hülyének fog nézni,nagyon Diegozunk(én is),de esetleg sztem olcsóbb megoldás lenne Lucho Gonzales a Portoból:)!
Nem tom kinek mi a véleménye,de én szeretem a játékát(bár nem látom sokszor sajnos)!De szerintem elírányítgatná ő is a Barcát:) esetleg...
Kép

Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.29. 23:55:37

Bányász írta:
Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!
Ha teszem azt jönne Diego,akkor el tudnék képzelni egy ilyne felállást!
---------------------Valdes------------------
Puyol------Milito----------Marquez-----Abidal
---------Xavi-------------Yaya---------
Messi----------Diego----------Iniesta----
------------Eto'o---------------
Nem rossz, de Iniesta ott nem tudja azt csinalni amit tud, en nem raknam oda ki.
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.29. 23:50:39

messi1918 írta:
3-4-3-mal is lehet játszani.Mint ahogy azt tette is a Barcelona,abban az időszakban amikor a kupákban(Zaragoza ellen idegenben,kellett fordítani,Liverpool ellen szintén)kiesésre álltunk,és nyertünk is vele,igaz,hogy a Liverpool ellen kiestünk,és a játék képe se az eredményt tükrözte egyik esetben sem,de az eredményesség szempontjából,a kupában meglett a BL-ben nem.na szóval,ha jönne Diego,szerintem attól játszhatna Xavi és Iniesta is,mert mindkettő viszonylag rendesen védekezik,szóval szerintem nem lenne baj!
3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Lezárt