Akkor felhozok pár érvet Diego ellenBányász írta:Nyugi,nem lett megbántódva senki![]()
Természetesen nem igaz mindegyikre,h tud jobbszélen is játszani...de Ronniet se oda igazoltuk annó:)!
Íme az érveim!
Lehet szentségtörés,de én Diegot nem Ronaldinho helyére szánom...hanem Deco helyére!Nekem Deco már öreg...így én őt is elengedném!
Na jó,ez nem volt túl nagy érv,de érvecskének megfelel:)
Más igazolásról én ezeddig nem is beszéltem!
Ronaldinho helyére nem tok embert említeni...mert sztem még egy olyan játékos mint ő nincs!Aki úgy játszana azon a poszton ahogy ő tudott!Pótolhatatlan!
Nyílván van aki megoldaná azon a poszton...de olyan szinten...nem hiszem,h lenne bárki is!
Amúgy ha edzőt váltunk valószínű stílust is váltunk,így nem kell a jelenlegi posztokra igazolni!
Ha pedig nem váltunk edzőt,nem váltunk stílust se...akkor meg nem kell igazolni,mert megvannak az embereink:)
De ez az én véleményem,ami nyílván nem egyezik mindenkijével:)
Persze,ez világos...de nem sok olyan edző van szerintem aki úgy elvállal egy feladatot,h nem ad le előtte egy kívánságlistát...Egyébként meg nem feltétlenül igazolnék, amíg be nem bizonyosodik, hogy más edző keze alatt sem megy. Rolling Eyes
Én el tudom képzelni!Morminho írta:Ez a rugjunk tobbet mint amennyit kapunk taktika magyar otodosztalyban elmegyEn a 3 vedot nem tudnam elkepzelni, ongyilkossag.
Na,akkor most ez egy "showbizniszes kátyú"volt a részemről,ahogy HortiChris0527 írta:a saját mondatomra értettemmessi1918 írta:Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et
jó nagy hülyeséget,a felállásra,vagy az ötletemre értetted????
Mert egyiken se lepődnék meg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a saját mondatomra értettemmessi1918 írta:jó nagy hülyeséget,a felállásra,vagy az ötletemre értetted????Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et
Mert egyiken se lepődnék meg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel szerintem csak az a baj,h ehhez olyan szélső középpályások kellenek akik le fel szaladgálnak,nekünk pedig nincs olyanunk sztem.messi1918 írta:Nem,én arra gondoltam,hogy a jobb szélső védőink,mostanába,olyanok mintha a pályán se lennének,tehát nem logikusabb,hogyha ehelyett az ember helyett,akin átrohannak,inkább ott lenne támadó középpályásként valaki,és támadna,mert az a dolga!Morminho írta: Erdekes felfogasInkabb ne legyen ott senki es tamadjon? Ergo az a velemenyed h gyenge a 4 vedos rendszerunk, probaljuk 3 vedovel hatha biztosabb? Ketlem...
jó nagy hülyeséget,a felállásra,vagy az ötletemre értetted????Chris0527 írta:ezt ugyis fel lehet fogni hogy kapunk 2 golt de rugunk 4et![]()
monnyuk ez jonagy hülyeség...de nekem tetszik a 3-4-3...
Nem,én arra gondoltam,hogy a jobb szélső védőink,mostanába,olyanok mintha a pályán se lennének,tehát nem logikusabb,hogyha ehelyett az ember helyett,akin átrohannak,inkább ott lenne támadó középpályásként valaki,és támadna,mert az a dolga!Morminho írta: Erdekes felfogasInkabb ne legyen ott senki es tamadjon? Ergo az a velemenyed h gyenge a 4 vedos rendszerunk, probaljuk 3 vedovel hatha biztosabb? Ketlem...
Erdekes felfogasmessi1918 írta:Nem azért de mostanába,van szélső védekezésünk,Abidal ugyan nagyon jó,de itt a jobb oldalon,most is átrohannak rajtunk,akkor már nem jobb,ha ahelyett a felesleges jobb szélső védő,helyett,valaki támad?????Morminho írta: 3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Lahm ide ne jöjjön,szerintem!!!!!Az a baj,hogy Belletti elment,ő jó volt,de azt nem értettem,hogy miért nem játszott????Bányász írta:
Nem jobb ha hozunk valakit jobbszélre védekezni??![]()
És itt mindenki mindig Lahmot emlegeti(én meg általában Bokát),de most beugrott,h ott vana Schalkéba Rafinha....
Sztem nem rossz játékos,és "Barcásabb"mint Lahm:)!
Nem jobb ha hozunk valakit jobbszélre védekezni??messi1918 írta:Nem azért de mostanába,van szélső védekezésünk,Abidal ugyan nagyon jó,de itt a jobb oldalon,most is átrohannak rajtunk,akkor már nem jobb,ha ahelyett a felesleges jobb szélső védő,helyett,valaki támad?????Morminho írta: 3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Nem azért de mostanába,van szélső védekezésünk,Abidal ugyan nagyon jó,de itt a jobb oldalon,most is átrohannak rajtunk,akkor már nem jobb,ha ahelyett a felesleges jobb szélső védő,helyett,valaki támad?????Morminho írta: 3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.
Lehet benne valami,viszont én Xavi helyére nem hoznék senkit!Zsolti írta:Hát Lucho nekem is nagy kedvencem..de ő nem az a tipikus irányító...Esetleg Xavi helyén tudnám elképzelni Őt.
Hát ha azt nézzük most is szélen szokott játszani,bár össze vissza rakosgatják szegényt,de megoldja bárhol(szerncsére)!Morminho írta:Nem rossz, de Iniesta ott nem tudja azt csinalni amit tud, en nem raknam oda ki.Bányász írta:Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Ha teszem azt jönne Diego,akkor el tudnék képzelni egy ilyne felállást!
---------------------Valdes------------------
Puyol------Milito----------Marquez-----Abidal
---------Xavi-------------Yaya---------
Messi----------Diego----------Iniesta----
------------Eto'o---------------
Jo jatekos de nem tartom Barca szintunek...Bányász írta:Nem tudom,lehet mindenki hülyének fog nézni,nagyon Diegozunk(én is),de esetleg sztem olcsóbb megoldás lenne Lucho Gonzales a Portoból:)!
Nem tom kinek mi a véleménye,de én szeretem a játékát(bár nem látom sokszor sajnos)!De szerintem elírányítgatná ő is a Barcát:) esetleg...
Nem rossz, de Iniesta ott nem tudja azt csinalni amit tud, en nem raknam oda ki.Bányász írta:Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Ha teszem azt jönne Diego,akkor el tudnék képzelni egy ilyne felállást!
---------------------Valdes------------------
Puyol------Milito----------Marquez-----Abidal
---------Xavi-------------Yaya---------
Messi----------Diego----------Iniesta----
------------Eto'o---------------
3-4-3 a mai futballban? A szelso vedekezes nulla lenne, szetszednenek... Akkor valoban jo lehet ha hatranyban vagyunk, de h alapbol. Nem tudom elkepzelni.messi1918 írta:3-4-3-mal is lehet játszani.Mint ahogy azt tette is a Barcelona,abban az időszakban amikor a kupákban(Zaragoza ellen idegenben,kellett fordítani,Liverpool ellen szintén)kiesésre álltunk,és nyertünk is vele,igaz,hogy a Liverpool ellen kiestünk,és a játék képe se az eredményt tükrözte egyik esetben sem,de az eredményesség szempontjából,a kupában meglett a BL-ben nem.na szóval,ha jönne Diego,szerintem attól játszhatna Xavi és Iniesta is,mert mindkettő viszonylag rendesen védekezik,szóval szerintem nem lenne baj!Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...