Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elszomorító, hogy egy borban viszonylag gazdag országban ilyen szemeteket árulnak, mindenféle műtrágyából, stb.-ből vegyileg készítenek, s valaki megveszi, így a piaca igenis él, s virul. Egyre több féle ilyen moslékot lehet látni a polcokon. Egyrészt, ezek jócskán rombolják az agyakat, s amikor a 17 éves gyerekek ebből vételeznek magukhoz literszámra...., akkor ne csoálkozzon senki, hogy nem normálisTim írta:Bizony mondom néktek a fröccsöt ne becsüljétek le! Hálás ital az,pláne ha borból készítikOrdog írta: Én a Kultúrát csak tisztán iszom... Pár év múlva tervezek egy saját borászatot is:) Nincs jobb a jó bornál, viszont még az igazán jó borok 95%-át nem állt módomban kipróbálni. De ami késik nem múlik. Tim is majd kezelésbe vesz:)
Persze a guggolósokat azokat máshogy nem naon lehet inni csak fröccsnek, de az meg nem az én asztalom...Egy jó olaszrizlingből,vagy rizlingszilvániból készült "koktél" remek kísérője a mindennapi ebédnek.Esetleg nyáreste egy laza rozé fröccs..nincs is jobb!
Ördög koma! A borászatodat támogatom anyagilag is ha nyerek a lottón!
Egyébként a kis "kézműves" borászatok egyre népszerűek..mint például ŐK érdemes megnézni a címkéket,és azt is ki tervezi őket! Készülj mert lassan beindulnak a borászok,viszlek magammalTavasszal meg pálinka fesztivál,tán még Krojfot is rávesszük hogy csatlakozzon!
Az a nagy helyzet, hogy létezik ez a fajta. Csak különleges vastag héjú szőlőből lehet jégbort készíteni, ami kibírja a januári fagyokat. Bezony ám, addig a tőkén hagyják, amíg meg nem fagynak a szemek, és abból készítik az általában frankó édes jégbort. Egyszer ittam mindössze, de mély nyomot hagyott bennem. (Nekünk van saját borunk, elvégre is, szekszárdi volnék, vagy mi a szösz...)Drigo írta:
Pár hete olyan jégbort ittunk. Legalábbis szerintünk az volt, mivel januárban palackozták, illetve műanyagozták. Csak az lehetett, mert az nem lehet, hogy nem szőlőből készült, ilyet nem csinálnak. Én azóta csak jégbornak hívom a koccintóst.
Nosza,látogassuk meg!VIII.Henrik írta: Boros témához: Egyik barátomnak Bogláron van borozójuk és a környéken szőlőjük. A Chardonnay-jükből és a muskotályukból isteni a fröccs. Nyáron napközben a melegben nagyon jól csúszik a hűtött fehérbor és a szóda!
A vörörs témát hanyagolom, mert azzal igencsak pórul jártam korábban.
Ok,kösz a felvilágításotokat!CSAk azért kérdeztem,mert oszttársaim mindehova mentek ilyen felvételire,de nekik szóbeli nem volt!A 2 csajról meg...hova is mész?melyik gimibe?Los Banditos írta:
Egyébként nem volt olyan rossz a helyzet, mint amennyire Ordog felválzolta. Például a szóbelin és 2 kumma jó gimis csaj kérdezgetett.[/color]