Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen-igenmessi1918 írta:Nyugi G.![]()
Ő is abba van, szóval pontosan tudja mi a helyzet, csak az edző miatt írta!![]()
Rég volt az már, mielőtt összevesztünk az edzővel...messi1918 írta: De Frank nem, Ő Zánkára jár, holmi válogatókra!
Sztem meg hagy higgye csak el, és igyekezzen minden alkalommal a legjobbat nyujtani! Optimistán nézzük már! Ha ugy áll neki, hogy nem hiszek senkinek, mert mindenki hazudik, akkor alapjában véve esélytelen...Frank Rijkaard írta:Ahan, persze...messi1918 írta:![]()
Kiemelt bajnokságba játszok, szinte minden meccsen vannak megfigyelők, aki onnan nem jut előrre, az csak magának köszönheti!![]()
El ne higgy mindent, amit az edző mondd...
Ahan, persze...messi1918 írta:![]()
Kiemelt bajnokságba játszok, szinte minden meccsen vannak megfigyelők, aki onnan nem jut előrre, az csak magának köszönheti!
Nah én is imádom a Rém rendest.Megvan 10 évad.messi1918 írta:Na mot nem azért, de, hogy nem lehet szeretni a Rém rendes családot?![]()
Szerintem az az egyik legjobb sorozat, jó tudom eléggé megvan rendezve, és olyan mintha egy élő szereplőkkel készült mese lenne! De vannak benne jó dolgok is!
Jó persze, tudom, hogy sok embernek nem tetszik, de nagyo jó kis sorozaat!
Amúgy a rém rendesbe, Al focizott az Ördöggel, és 666-os mez volt Luciferen, azért gondoltam, de ezek szerint tévesen!
Na ezért nem nézem a Rém renedes családot(na jó azért, mert nekem nem tetszik), és ezért nem szabad elhinni mindent amit a TV-ben láttok.messi1918 írta:Tudom, hogy Sátán száma a 666, lááttam a Rém rendes családban![]()