Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor ezzel mit is mondtál??? Azt, hogy krancsár egy vicc, ennyit...hoppá...Zsolti írta:csak úgy zárójelben ennyit mondok:mindkettő non eu-s!Swineherd írta:Krancsár egy vicc, úgysem jön hozzánk....
Viszont Córdobához mit szólnátok??? Annyi valóságalapja legalább van, mint a krancsár üzletnek, amit a Madrid csípőből cáfolt...
csak úgy zárójelben ennyit mondok:mindkettő non eu-s!Swineherd írta:Krancsár egy vicc, úgysem jön hozzánk....
Viszont Córdobához mit szólnátok??? Annyi valóságalapja legalább van, mint a krancsár üzletnek, amit a Madrid csípőből cáfolt...
Verem a padlót a röhögéstől.Ha ez igaz akkor erre már nem tudok mit mondani.Már nem csodálkoznék ha Sándor Tamást is vinnétek.LG írta:Na mivaaanMegvan a legujabb galaktikus
![]()
Hát elüldözte Rivaldot sajnos van Gaal.barcafan írta:én meg van Gaal dühöngésének hivnám...az sztem csak pletyka volt, h jött volna hozzánk...
Na mivaaanNiko Kranjcar külföldre igazol. Habár eddig titokban tartották az ügyet, szerdán mégis robbant a bomba: Niko Kranjcar legkomolyabb kérője a Real Madrid. A Hajduk mestere, Miroslav Blazevic már néhány héttel ezelőtt jelezte, hogy van egy nagy európai csapat, amelyik tízmillió euróért (2.5 milliárd forint) vinné a futballistát, de a horvát klub elzárkózott a 21 éves középpályás eladásától.
Csakhogy tegnap Splitben megjelent a Real Madrid sportigazgatója, Emilio Butragueno, aki megnézte a Hajduk- Debreceni VSC találkozót. A "Keselyű" becenévre hallgató korábbi spanyol sztárjátékost fogadta Zvonimir Boban, majd megérkezett Davor Suker is, aki éppenséggel Niko Kranjcar menedzsere.
Szinte biztos, hogy Niko Kranjcar megy a Realhoz, ugyanis az anyagi gondokkal küzdő Hajduk életben tartásához szükséges lesz eladni a játékost. A horvát újságírók már azt is tudják, hogy a Real Niko Kranjcart az idén kölcsönadja a Sevillának, és a horvát játékos aligha szerepelhet a madridiak augusztus 14-ei, budapesti, Puskás Ferenc tiszteletére rendezett gálameccsén.
ThanksKitfisto írta:Nézz be a Messi topicba,de ott "csak" Messi villanásai vannak.retek írta:OFF:
Valahonnan nem lehet leszedni ezeket a gólokat??
Azt a korszakot Elhollandositásnak nevezném,nem brazilüldözésnek.Swineherd írta:te meg akkor még a közelében sem jársz! Simán hozzátok ment volna vissza, csakhát akkor éppen brazilüldözés ment nálatok...
marhára irígy vagyok! Mondhatni aludni sem bírtam...LG írta:Hiába írja a hulyeségeket, most valoszínuleg o is sárga...az irigységtol
te meg akkor még a közelében sem jársz! Simán hozzátok ment volna vissza, csakhát akkor éppen brazilüldözés ment nálatok...barcafan írta:látom te is csak most ismerkedsz vele... ronnie szted honnan ment az interbe???Swineherd írta:Elárulom, hogy Ronaldo az Interből ment a Madridba! Oppá bocs, tudom, hogy csak most ismerkedsz a focivalKitfisto írta:Akkor legközelebb Ronaldot fogjuk dobálni.![]()
On:Mostanában sok Realos megy az Interebe.Figo,Samuel,Solari,és lehet hogy a hímringyo is odamegy.
álltilog visszavonult Woodgate.Igaz?![]()
![]()
Nézz be a Messi topicba,de ott "csak" Messi villanásai vannak.retek írta:OFF:
Valahonnan nem lehet leszedni ezeket a gólokat??
Hiába írja a hulyeségeket, most valoszínuleg o is sárga...az irigységtolbarcafan írta:Nem is tudom melyik csapat kapott ki valami sárga szartól 3-0ra...Swineherd írta:Minden elismerésem, megvertétek a világ egyik, ha nem a legjobb csapatátGratulálok és további ilyen szép sikereket kívánok nektek és az egész rejkárd vezette alakulatnak! Remélem, hogy most ez a győzelem egy akkora magaslattá vált az életetekben, hogy innentől csak lefelé vezet az út! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok
![]()
![]()
Hát 9:0-ra talán nem,de győztünk volna.LG írta:Hidd el ha most a luzer madriddal játxottunk volna, az is ugyanolyan álázás lett volna.Swineherd írta:Minden elismerésem, megvertétek a világ egyik, ha nem a legjobb csapatátGratulálok és további ilyen szép sikereket kívánok nektek és az egész rejkárd vezette alakulatnak! Remélem, hogy most ez a győzelem egy akkora magaslattá vált az életetekben, hogy innentől csak lefelé vezet az út! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok
![]()
![]()
Hidd el ha most a luzer madriddal játxottunk volna, az is ugyanolyan álázás lett volna.Swineherd írta:Minden elismerésem, megvertétek a világ egyik, ha nem a legjobb csapatátGratulálok és további ilyen szép sikereket kívánok nektek és az egész rejkárd vezette alakulatnak! Remélem, hogy most ez a győzelem egy akkora magaslattá vált az életetekben, hogy innentől csak lefelé vezet az út! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok
![]()
![]()