2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Iniesta meg a csapat legjobbja ma ,ha lehet ilyet mondani...lionelmessi19 írta:Az lényegtelen hogy zavarsz-e Tamás.
De hogy erősen megkérdőjelezhető írással sikerült megjelenned, az biztos.
Hleb szerintem nem hogy nem rossz, egész jó ma.
ez nem szégyen, ez meddő mezőnyfölény.Ilúvatar írta:73% labdabirtoklás nekünk, s 27% a betis -é... ennek ellenére 2 gólt lőttek. Széééégyen![]()
![]()
nem rossz. nem ad el labdákat, jól cselez, viszont semmi váratlant nem csinál semmi pluszt nem ad a játékunkhoz. a kötelező passzokat megcsinálja. ha jól menne a csapatnak nem lehetne felhozni. de most pont ezek a plusz dolgok kellenének.lionelmessi19 írta:[
Hleb egyáltalán nem rossz
fcbarca0827 írta:apti5 írta:real fan vagyok és egyszerűen nem tom hogy hogy bír minden meccset behozni a barca de most hogy nézem a fórumost azért annyira nem különbözik a madridistáétól am sztem én nagyon örülnék ha pep lenne a real edzője ha valaki ennyi mérkőzést nyert ilyen csúcsokat döntött meg akkor csak tud valamit am meg neki se érdeke hogy kikapjoa barca én viszont végre egy kicsit örülnek mert minden győzemle a madridnak hiába merta barca akármilyen futballt játszik mindig nyer de egyszer minden sorozat megszakad..
am sztem annyira nem béna a barca csak magához képest (nektek barca fanoknak ugye az a viszonyítási alap
)
Nem bunkóságból, de te ismered a mondatvégi írásjeleket? Na és a ,-őt? Ha nem akkor: ?, !, .