barca0417 írta:én nem félek C.Ronaldotól. a manchester elleni Bl meccsünkön se ő volt a legveszélyesebb ellenfél. Nem lesz tőle a real egy világverő csapat. Robinho se sokkal rosszabb játékos, és ő meg akkor valószínű távozni fog.
amúgy meg tegnap elgondolkoztam, lehet hogy érdemes lenne azért harcolni Benzemáért, mert Villa én úgy érzem nem ide akar jönni, meg ugye Guardiola azt mondta, olyan játékost akar Eto'o helyére, aki Henryval és Bojannal jól kijönne. Benzema Henryval jól megérti magát, szerintem Bojannal se lenne gond.
Rajtuk kettejük kívül más csatár, meg komoly visszalépés lenne, ha Eto'o-hoz hasonlítjuk. Adebayor, Berbatov, ...egyik se tartozik a legjobb csatárok közé. meg Huntelaar se.
Nekem az a bajom,hogy Benzema amit mutatott az EB-n az egy nagy 0 volt, és nem vagyok benne biztos,hogy tudná pótolni Eto'o-t. Meg a tegnapi meccsen is néztem,hogy ő lényegében nem is csatárt játszott hanem bal szélsőt , és oda inkább Silva kellene. Tehát szerintem,ha Eto'o megy, akkor 2 lehetőségünk van.
1. Henry-t berakni középre és Silvat Moutinhot megvenni. +1 cserecsatárt
2. 2 csatáros játék, és Henry mellé 1 Villa-t megvenni és nem sajnálni érte a lóvét. Mellette persze Moutinho és Silva is kell.