Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát szerintem nem egy Barca kaliberű játékosG-Jay írta:Nem bírom érteni, hogy Adebayorral mi bajotok van. Láttátok már egyáltalán játszani? Nem is tudom ki lőtt 24 gólt a kőkemény angol bajnokságba? Na és ki volt az aki a hullagyenge franciában, ahol csak a Lyon nyer hét éve, lőtt 20-at? Ami szerény számításaim szerint kevesebb.
G.
Azért azt se feletsük el, hogy Benzema nem az egész idényben volt befejező csatár! Amikor Fred játszott, akkor Benzama hátrébb volt kicsit volnva, mge ki balszélre. Az Arsenal viszont kb Adebayorra építette a taktikát, minden labdával őt keresték, fabregas állandóan felívelgette neki a labdát, stb. Azért úgy más ennyi gólt lőni. Ilyen taktikával az egy szem befejező csatár elég jól meg szokta szórni magát. Pl az Ajax taktikája is ez, Huntelaar azért lő ennyi gólt, mert más kb nem is lőhet kapura, mindenkinek őt kell kiszolgálnia.(rá is b@szott az Ajax, hiába lőtt rengeteg gólt Hunti). Tavaly RVN is azért lehetett gólkirály, mert ráépült a taktika!Hopp télleg. Akkor meg pláne hogy érthető amit írni akartam. Szerkesztem is. Köszi.
Sztem idén az orvosi stáb miatt volt a sok sérülés és a nem megfelelő alapozás miatt. Pep azt mondta hogy többek között az orvosokat is lecseréli, és reméljül megfelelő lesz az alapozás is. Szal sztem jövőre nem lessz ilyen sok sérülés. Legalábbi remélem...haarkon írta: Egy szóval se mondtam, hogy CR jobb lenne Messinél, sőt....
Csak reménykedjünk, hogy Messi nem lesz ilyen sérülékeny.
Hopp télleg. Akkor meg pláne hogy érthető amit írni akartam. Szerkesztem is. Köszi.CS0ki írta:Ki?
gondolom nem Benzemára ondolsz, ő csak 20at lőtt!
Ki?Na és ki volt az aki a hullagyenge franciában, ahol csak a Lyon nyer hét éve, lőtt ugyanennyit?
Silvára? Csak aki...nem ismeri a csapatot! Így is az az egyik baj, hogy túl sok a bal oldali szélsőnk...Silva fel sem merült! villa meg már január óta téma! Ha azt mondanák, hogy Villa a Barcába megy, Benzema a Madridba, és kiegyeznék vele!a realosok is villára vágynak és silvára
ide ne jöjjön! legyen aranycipős inkább máshol!Szerintem, ha Huntelaar elmegy Madridba, akkor 1-2 éven belül aranycipős lesz.
Nekem az a bajom,hogy Benzema amit mutatott az EB-n az egy nagy 0 volt, és nem vagyok benne biztos,hogy tudná pótolni Eto'o-t. Meg a tegnapi meccsen is néztem,hogy ő lényegében nem is csatárt játszott hanem bal szélsőt , és oda inkább Silva kellene. Tehát szerintem,ha Eto'o megy, akkor 2 lehetőségünk van.barca0417 írta:én nem félek C.Ronaldotól. a manchester elleni Bl meccsünkön se ő volt a legveszélyesebb ellenfél. Nem lesz tőle a real egy világverő csapat. Robinho se sokkal rosszabb játékos, és ő meg akkor valószínű távozni fog.
amúgy meg tegnap elgondolkoztam, lehet hogy érdemes lenne azért harcolni Benzemáért, mert Villa én úgy érzem nem ide akar jönni, meg ugye Guardiola azt mondta, olyan játékost akar Eto'o helyére, aki Henryval és Bojannal jól kijönne. Benzema Henryval jól megérti magát, szerintem Bojannal se lenne gond.
Rajtuk kettejük kívül más csatár, meg komoly visszalépés lenne, ha Eto'o-hoz hasonlítjuk. Adebayor, Berbatov, ...egyik se tartozik a legjobb csatárok közé. meg Huntelaar se.
Szerintem, ha Huntelaar elmegy Madridba, akkor 1-2 éven belül aranycipős lesz.barca0417 írta:én nem félek C.Ronaldotól. a manchester elleni Bl meccsünkön se ő volt a legveszélyesebb ellenfél. Nem lesz tőle a real egy világverő csapat. Robinho se sokkal rosszabb játékos, és ő meg akkor valószínű távozni fog.
amúgy meg tegnap elgondolkoztam, lehet hogy érdemes lenne azért harcolni Benzemáért, mert Villa én úgy érzem nem ide akar jönni, meg ugye Guardiola azt mondta, olyan játékost akar Eto'o helyére, aki Henryval és Bojannal jól kijönne. Benzema Henryval jól megérti magát, szerintem Bojannal se lenne gond.
Rajtuk kettejük kívül más csatár, meg komoly visszalépés lenne, ha Eto'o-hoz hasonlítjuk. Adebayor, Berbatov, ...egyik se tartozik a legjobb csatárok közé. meg Huntelaar se.
29matyi02 írta:Fernando írta:Nemhiszem hogy igaz a hír. Sőt biztos hogy nem igaz, de azért belemnnék egy olyanba hogy Pirlo+25 M Eur.=Eto'o
Én is bele menék de sztem ien nem lesz soha !
Hát azért pirlo szerintem megér 15-20 de inkáb 20milio eurot eto meg 40-et és akkor nekünk lenne picit job
de az se lenne rosz ha adnának melé 20-at
A tegnapi mecsen megmutatta hogy még képes nagyon jól játszani és hány éves ??
lehet hogy roszul tudom 26 vagy 28nem tudom pontosan
Egy szóval se mondtam, hogy CR jobb lenne Messinél, sőt....tudomka958 írta:mielőtt berezelnénk cronaldotól ne felejtsük:nálunk van messi!
nehogy már rosszabb legyen...
az ,hogy melyik hogy teljesít a mögötte levő csapaton múlik!
na itt kezdek bizonytalan lenni...
nem vok én olyan biztos bennexbalix írta:Semmit se jelent kire vágynak a madridista fórumozói.lopakodo írta:magyarul 3 jtokos ke még:(sztem négy:D)
Silva
Moutinho
Villa
jó is lenne ha eljönnének hozzánk,de....rákattintottam a madridistára(csak azér h megnézzem hogy állnak ronaldoval)és felmentem a fórumra...és láttam mi a baj...a realosok is villára vágynak és silvára![]()
+ha silváért az inter is bwszál...szóval nem olyan könnyü leigazolni őket
A margit hisztis ronaldóra hajt majd, addig Villát simán elhozhatjuk. Ja meg Silva sztem nem kell, eddig pl pont azt nem láttam tőle az EB-n amit egy szélsőtől el szoktam várni. Inkább már Hleb jöjjön.
Semmit se jelent kire vágynak a madridista fórumozói.lopakodo írta:magyarul 3 jtokos ke még:(sztem négy:D)
Silva
Moutinho
Villa
jó is lenne ha eljönnének hozzánk,de....rákattintottam a madridistára(csak azér h megnézzem hogy állnak ronaldoval)és felmentem a fórumra...és láttam mi a baj...a realosok is villára vágynak és silvára![]()
+ha silváért az inter is bwszál...szóval nem olyan könnyü leigazolni őket
3 csatár kell az Interbe.Ibra,Eto'o,Adriano.Fernando írta:Én aztis ovlastam, hogy Mourinho számol erősen Adriano-val is. Tehát lehet nekik sem kell Eto'o.norbert55 írta:Sztem Drogba marad a Chelsea-nél.Neki az volt a baja h Grant-et nem bírta.Érdekes mióta kiderült h Scolari jön egyből nem mondta h menni akar.Szal az Inter-nek kell csatár.Ibra mellé Eto'o az első számú célpont.
Te abból indulnál ki h Zambi nem vált be?norbert55 írta:Csakhogy Zambrottával is ez volt.Kiemelt játékos volt most meg mikor eladtuk alig kaptunk érte lóvét.Vagyis.Hiába jók az olaszok ha spanyolba jönnek nem tudnak kibontakozni.Melleslegxbalix írta:Hát igen elég nagy zsákbamacska Hernándes. De egy kicsit Moutinho is. A portugálok játékát Deco szervezi, szervezésből nem láttunk még sokat tőle. Pirlo sztem tökéletes lenne, sokszor láttam már játszani, de most az EB-n is csillog. Hihetetlen h tőle folymatosan jönnek a jobbnál jobb passzok, ívelések. Talán ő a mi emberünk, kérdés h akarna e jönni és ha igen elengedik-e...salvatore írta:Deco helyere sztem nem lenne jo ha Hernanes jonne,mert alitolag ő vedekező kozeppalyas pont ugy mint Yaya vagy Keita. Oda inkabb én Pirlót vennem meg hogy ha elakarna jonni,még ha draga is.
Vagy ha veletlenul senkivel nemtudunk megegyezni,akkor betenni oda Iniestat........
sztem Pirlo megkérdezné Zambit h mit gondol a Barcáról biztos nem helyeselné. A lényeg:NEM KELL OLASZ JÁTÉKOS!
Azért, ha hernanesnek tényleg 25 M az ára, akkor Moutinhot lenne érdemesebb megvenni kb. ugyanannyiért.gonosz írta:Ja...én is a Moutinho, Villa/Aguero vásárt támogatom, bár Hernanesről nem tudok konkrétan semmit...
Én aztis ovlastam, hogy Mourinho számol erősen Adriano-val is. Tehát lehet nekik sem kell Eto'o.norbert55 írta:Sztem Drogba marad a Chelsea-nél.Neki az volt a baja h Grant-et nem bírta.Érdekes mióta kiderült h Scolari jön egyből nem mondta h menni akar.Szal az Inter-nek kell csatár.Ibra mellé Eto'o az első számú célpont.
Csakhogy Zambrottával is ez volt.Kiemelt játékos volt most meg mikor eladtuk alig kaptunk érte lóvét.Vagyis.Hiába jók az olaszok ha spanyolba jönnek nem tudnak kibontakozni.Melleslegxbalix írta:Hát igen elég nagy zsákbamacska Hernándes. De egy kicsit Moutinho is. A portugálok játékát Deco szervezi, szervezésből nem láttunk még sokat tőle. Pirlo sztem tökéletes lenne, sokszor láttam már játszani, de most az EB-n is csillog. Hihetetlen h tőle folymatosan jönnek a jobbnál jobb passzok, ívelések. Talán ő a mi emberünk, kérdés h akarna e jönni és ha igen elengedik-e...salvatore írta:Deco helyere sztem nem lenne jo ha Hernanes jonne,mert alitolag ő vedekező kozeppalyas pont ugy mint Yaya vagy Keita. Oda inkabb én Pirlót vennem meg hogy ha elakarna jonni,még ha draga is.
Vagy ha veletlenul senkivel nemtudunk megegyezni,akkor betenni oda Iniestat........