Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen egy tetű ember ez a g*** Figo!Zsolti írta:Bakker szegény gyerek.Egyébként láttam,hogy nagyot kapott,de azt hittem nem lesz ennyire súlyos.Na mindegy jobbulást kívánok szegénynek.Figonak meg azt,hogy történjen vele ugyanez,vagy rosszabb.Charlie írta:Figo múltheti jócselekedete -----> Caesarnak elszakadtak a keresztszalagjai, a laterális (külső) térdszalagja, meg leszakadtak a porckorongjai a térdízületben. 6-8 hónap.' A jó édes k**** ****** annak, aki így focizik.
C.
Bakker szegény gyerek.Egyébként láttam,hogy nagyot kapott,de azt hittem nem lesz ennyire súlyos.Na mindegy jobbulást kívánok szegénynek.Figonak meg azt,hogy történjen vele ugyanez,vagy rosszabb.Charlie írta:Figo múltheti jócselekedete -----> Caesarnak elszakadtak a keresztszalagjai, a laterális (külső) térdszalagja, meg leszakadtak a porckorongjai a térdízületben. 6-8 hónap.' A jó édes k**** ****** annak, aki így focizik.
C.
Sztem leszünk egy páran Barca-Chelsean is.Barcaforever írta:Nah a BL döntőre összejövünk vhol.LG írta:Ha majd a BL trofeát unnepeljuk, leszunk vagy 500zan!!! :Barcaforever írta:Össze kéne hozni egy talákozót h +döntsük azt a november 11-i csúcsot mikor 51-en voltunk itt.Nah??????
Nah a BL döntőre összejövünk vhol.LG írta:Ha majd a BL trofeát unnepeljuk, leszunk vagy 500zan!!! :Barcaforever írta:Össze kéne hozni egy talákozót h +döntsük azt a november 11-i csúcsot mikor 51-en voltunk itt.Nah??????
Ha majd a BL trofeát unnepeljuk, leszunk vagy 500zan!!! :Barcaforever írta:Össze kéne hozni egy talákozót h +döntsük azt a november 11-i csúcsot mikor 51-en voltunk itt.Nah??????
Gyökeres változások kellenek itt, mindenhol, a fociban is..Pilfer írta:erről eszembe jutott, h öcsém kiment Angliába, majd hazajött, és munkát keres. Na most... Elment a munkaügyi központba, ahol minden munkához szinte vagy gyakorlatot, vagy felső fokú végzettséget követelnek. Nem talált olyan munkát, ahova felvennék az imént említett dolgok hiányában, így megkérdezte, h mennyi munkanélküli segélyt kap, amíg nem talál vmit.Erre azt a választ kapta, h csak akkor kap pénzt, ha az elmúlt 4 évben dolgozott legalább 4 hónapot.
Kérdem én: Hogy a pics'ba helyezkedjen így el az ember???
![]()
Még jó hogy van szülő... Már akinek... És akinek nincs, hogyan indul el a nagybetűs életben?![]()
100%ig igazad van.Összegyűjtik itt azt a 700 millát, amit jó ha a felét elviszik,közbe Magyarországom kezd "szegénység lenni".Unió.....Enrique írta:Az ázsiaiakra meg nem sajnálják a pénzt...redlions írta:Ez a magyar mentalitás...Enrique írta: Nagyonis jól látod...
Csak attól félek, h majd nagypapakoromban is ez lex...Kettős állampolgárságról szóló népszavazás is egy újabb bizonyíték...
![]()
Persze az is szép dolog, meg kell is őket támogatni, de a saját honfitársainkat miért nem...?
Az ázsiaiakra meg nem sajnálják a pénzt...redlions írta:Ez a magyar mentalitás...Enrique írta:Nagyonis jól látod...Barcaforever írta:Csak annyit mondok h néha +kérdezem nem csak magamtól h van értelme a magyar focinak??
Itt van ez a hülye Mészöly akit alapba nem bírok(tom tom régen ien + oan nagy játékos volt) és akkor ez a marha itt neki áll Mateusnak h mien kvan itt,+ mien intejút ad.Asszem mindenki tudja h az itt a legnagyobb baj h nem magyar Lothar.De pont ez a szomorú, h ha ő nem lenne hol lennék.....Hol vertük volna meg a skótokat+ a németeket.Komolyan nevetséges......
Akkor itt van szegény Fehér Miki.Azt a srácot jobban gyászol(ták)ják Portugáliában mint itthon.Ott filmet készítenek róla,gála meccset csinálnak.Itthon + vmi MLSZ-i nagy kutyától megkérdeznénk lehet azt se tudná ki az a Fehér Miki.
ÁÁÁÁÁÁ szerintem ez nem állapot.De tudjátok mindenki máshogy látja és én lehet naon rosszul látom.
Csak attól félek, h majd nagypapakoromban is ez lex...Kettős állampolgárságról szóló népszavazás is egy újabb bizonyíték...
Ez a magyar mentalitás...Enrique írta:Nagyonis jól látod...Barcaforever írta:Csak annyit mondok h néha +kérdezem nem csak magamtól h van értelme a magyar focinak??
Itt van ez a hülye Mészöly akit alapba nem bírok(tom tom régen ien + oan nagy játékos volt) és akkor ez a marha itt neki áll Mateusnak h mien kvan itt,+ mien intejút ad.Asszem mindenki tudja h az itt a legnagyobb baj h nem magyar Lothar.De pont ez a szomorú, h ha ő nem lenne hol lennék.....Hol vertük volna meg a skótokat+ a németeket.Komolyan nevetséges......
Akkor itt van szegény Fehér Miki.Azt a srácot jobban gyászol(ták)ják Portugáliában mint itthon.Ott filmet készítenek róla,gála meccset csinálnak.Itthon + vmi MLSZ-i nagy kutyától megkérdeznénk lehet azt se tudná ki az a Fehér Miki.
ÁÁÁÁÁÁ szerintem ez nem állapot.De tudjátok mindenki máshogy látja és én lehet naon rosszul látom.
Csak attól félek, h majd nagypapakoromban is ez lex...
Nagyonis jól látod...Barcaforever írta:Csak annyit mondok h néha +kérdezem nem csak magamtól h van értelme a magyar focinak??
Én nem találtam sehol...Taibi írta:A Colin2005-öt melyik warez oldalról lehet leszedni cd-s verzióban? (ne DVD)
ez nagyon durva! még reggel olvastam, h egy szerencsétlen spanyol motoros is meghalt, és most meg a meoniLujo írta:Most olvastam a hírt, engem letaglózott:
Fabrizio Meoni ÉLETÉT VESZTETTE a Dakaron!