FC Barcelona #2
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Kb. 20 millió ejurót a Tv közvetítési díjjal együtt! De én pontosan nem tudom!!Szakacs írta:mennyi penzt kap az a csapat amelyik megnyeri a ligat ???

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mourinho a futball ellensége?
2005. március 15. 16:30:02
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Volker Roth, az UEFA játékvezetõi bizottságának elnöke a futball ellenségének nevezte a Chelsea BL-gyõztes portugál edzõjét, José Mourinhót. A szakember még a BL-nyolcaddöntõ odavágóját követõen éles kritikával illette a találkozó játékvezetõjét, Andres Frisket amiatt, hogy a szünetben a Nou Camp játékvezetõi öltözõjében kokettált a hazaiak trénerével, a holland Frank Rijkaarddal.
Roth szerint Mourinho felszítja az emberek indulatát - azt már csak a sorok között teszi hozzá, hogy teljesen feleslegesen -, miközben aligha csodálkozhatott azon bárki is, hogy többek közt az ilyen viselkedés hatására a szakember halálos fenyegetést kapott a közelmúltban.
Mourinho viselkedésével, cselekedeteivel, nyilatkozataival kapcsolatosan a közelmúltban hasonló élces kritikát fogalmazott két rivális angol csapat, az Arsenal és az MU sokat tapasztal menedzsere, Arsené Wenger és Alex Ferguson, de nem maradt ki a bírálok sorából az a Bobby Robson sem, aki a portugál edzõ fõnöke volt, például Barcelonában. (nso.hu)
Magyarul mindenki utalja murinnyot a cselzivel eggyt,kiveve a divatdrukkereket...
2005. március 15. 16:30:02
Volker Roth, az UEFA játékvezetõi bizottságának elnöke a futball ellenségének nevezte a Chelsea BL-gyõztes portugál edzõjét, José Mourinhót. A szakember még a BL-nyolcaddöntõ odavágóját követõen éles kritikával illette a találkozó játékvezetõjét, Andres Frisket amiatt, hogy a szünetben a Nou Camp játékvezetõi öltözõjében kokettált a hazaiak trénerével, a holland Frank Rijkaarddal.
Roth szerint Mourinho felszítja az emberek indulatát - azt már csak a sorok között teszi hozzá, hogy teljesen feleslegesen -, miközben aligha csodálkozhatott azon bárki is, hogy többek közt az ilyen viselkedés hatására a szakember halálos fenyegetést kapott a közelmúltban.
Mourinho viselkedésével, cselekedeteivel, nyilatkozataival kapcsolatosan a közelmúltban hasonló élces kritikát fogalmazott két rivális angol csapat, az Arsenal és az MU sokat tapasztal menedzsere, Arsené Wenger és Alex Ferguson, de nem maradt ki a bírálok sorából az a Bobby Robson sem, aki a portugál edzõ fõnöke volt, például Barcelonában. (nso.hu)
Magyarul mindenki utalja murinnyot a cselzivel eggyt,kiveve a divatdrukkereket...
Tiziano Crudeli fan 

Ja!az nagy voltCharlie írta:Folytatni fogja sztem,amúgy meg bekaphatják azok a drukkerek akik ezt texik,ilyen erővel a világon nem lenne játékvezető,mert mind1iknek visszakéne vonulnia,emléxik vki még Byron Morenora?
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Lejebb pár hozzászólással említettem Motta sérülését,ahhoz még adj hozzá vagy 1-2hetet sztem és akkor fog kb. visszatérni Edmilson.A. Gábor írta:Edmilsonról hallottatok vmi?? Mert én mostanában nem! Mennyi van még elméletileg a sérüléséből??
C.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"Mourinho egyébként számomra a futball ellensége. "
nekem ez a mondat teccet a legjobban...
amugy vmi olyat olvastam hogy legy mezszponzor a quatar airways,vagy csak bejelentkezett..
nekem ez a mondat teccet a legjobban...

amugy vmi olyat olvastam hogy legy mezszponzor a quatar airways,vagy csak bejelentkezett..
Tiziano Crudeli fan 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mint arról beszámoltunk, a kiváló svéd játékvezető, Anders Frisk - az őt és családját a Chelsea-szurkolók részéről ért halálos fenyegetések miatt - pénteken bejelentette visszavonulását. Volker Roth, az UEFA JB elnöke úgy véli, mindezt nem nézhetik ölbe tett kézzel.
- Hamarosan egy olyan megmozdulásra kerül sor - így Roth -, amelyen az összes FIFA-játékvezető kifejezi szolidaritását Friskkel. Soha nem voltam a sztrájkok híve, de most már tennünk kell valamit. Mindenki követhet el hibákat, és ha Frisk esetleg hibázott is az ominózus Barcelona-Chelsea mérkőzésen, ez akkor sem eljárás a szurkolók részéről. Mourinho egyébként számomra a futball ellensége.
William Gaillard, az UEFA szóvivője kifejtette, hogy kapcsolatban állnak Friskkel, és mindenképpen szeretnék meggyőzni arról, hogy folytassa pályafutását.
na ehhez mit szoltok ???
- Hamarosan egy olyan megmozdulásra kerül sor - így Roth -, amelyen az összes FIFA-játékvezető kifejezi szolidaritását Friskkel. Soha nem voltam a sztrájkok híve, de most már tennünk kell valamit. Mindenki követhet el hibákat, és ha Frisk esetleg hibázott is az ominózus Barcelona-Chelsea mérkőzésen, ez akkor sem eljárás a szurkolók részéről. Mourinho egyébként számomra a futball ellensége.
William Gaillard, az UEFA szóvivője kifejtette, hogy kapcsolatban állnak Friskkel, és mindenképpen szeretnék meggyőzni arról, hogy folytassa pályafutását.
na ehhez mit szoltok ???
Tiziano Crudeli fan 

- Charlie
- Öreg Harcos
Mottával van egy interjú a Barca honlapon,megkérdezték a visszatérése időpontjáról,sajna nem mondott konkrét dátumot,azt mondta hogy 15-20nap múlva lesz teljesen fitt,és akkor csatlakozik a csapathoz.
Ya és azt mondja hogy örülne ha már pár percet játszhatna a reál ellen. Persze csak ha jól fordítottam ezt az egészet.
C.

C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szegényke nem tudja feldolgozni,hogy ekkora hurka a csapata.Hát sajna ez van.Esetleg tudok ajánlani egy jó kis orvost,aki meggyógyítja a nyavajáját,bár lehet,hogy reménytelen esettel állunk szemben.(Nekem nem lenne pofám itt póverkedni,meg olyanokat mondani,hogy jobbak mint mi,miközben viszünk lassan a bajnokság hajrájában 11ponttal.)
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Már megint itt pofázol? Húzzál már el innen! Srenki nem kíváncsi rád
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Igy már értem...még ha beis jelentkeztél volna 

Ez mit mond
Ti értitek
A logopédussal hogy álsz
Vagy a nyelvtankonyvel

Ti értitek

A logopédussal hogy álsz

na majd kaptok a anyg pofátokra a bernabeuban. ott kisebb lesz!Barcaforever írta:Ez naon naaaaaaaagy.!LG írta:Osszel Valdes nem ért labdába, csak 1 csapat volt a pályan, 1 kapuztunk! De ha a Madridnak minden osszejon még azis elofordolhat, h átjonnek a térlfelunkre!!!!!!!!
NEM SZABAD LEBECSULNI OKET!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hmmm, kedvelem onnan Casillast szerintem neki van a legtöbb esélye onnan nekünk gólt rúgni! Mint gólszerző, term. rá gondoltam. De klassz volt az előző hsz.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez naon naaaaaaaagy.!LG írta:Osszel Valdes nem ért labdába, csak 1 csapat volt a pályan, 1 kapuztunk! De ha a Madridnak minden osszejon még azis elofordolhat, h átjonnek a térlfelunkre!!!!!!!!
NEM SZABAD LEBECSULNI OKET!!!

Osszel Valdes nem ért labdába, csak 1 csapat volt a pályan, 1 kapuztunk! De ha a Madridnak minden osszejon még azis elofordolhat, h átjonnek a térlfelunkre!!!!!!!!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ja, kár, hogy nem jön... 
De hát egyszer csak visszajö9n. Mondjuk a rinyál ellen beáll a 80. percben 1-0-nál és ad két fantasztikus gólpasszt Maxi Lopeznekk és akkor boldog is leszek!

De hát egyszer csak visszajö9n. Mondjuk a rinyál ellen beáll a 80. percben 1-0-nál és ad két fantasztikus gólpasszt Maxi Lopeznekk és akkor boldog is leszek!
-
- Llegenda del Barça
úgy láccik az ilyen cuccoknál az 5 kiló a sztenderd. a sárgát is annyiért hozták.bazsa007 írta:A karkötőről egy kis info:
hvg.hu írta:Kérdésünkre a Nike magyarországi képviseletétől azt a választ kaptuk, a karkötőket hamarosan nálunk is kapni lehet majd, várhatóan az értük kért adomány 500 forint lesz. Világszerte 5 millió darab készült a karkötőkből. Országonként helyi döntés kérdése, mikor csatlakoznak a SUSU kampányhoz a helyi üzletek.
LINK: Kampány szépséghibával
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kösz szépetn. Hát ermeélem minél hamarabb csatlakoznak a hely boltok a kampányhoz!