Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmondom ószintén,hogy amit láttam az esetből,az alapján nem mondanám,h szándékosan rácsúszott volna Figo a gyerekre!Zsolti írta:Úgylátszik a reálnál már ez is egy eredmény...Bodi írta:Hát már én se sajnálom,hogy Figo elment,nincs szükségünk egy ilyen beképzeld h**** játékosra...
Nálunk nem az elenfél lábának eltörése a nagy szám,hanem a látványos szép foci!
Úgylátszik a reálnál már ez is egy eredmény...Bodi írta:Hát már én se sajnálom,hogy Figo elment,nincs szükségünk egy ilyen beképzeld h**** játékosra...
Nálunk nem az elenfél lábának eltörése a nagy szám,hanem a látványos szép foci!
Most már orulok, h fingo nincs a csapatban, hanem a világ leggusztustalanabb csapatában gusztustalankodik.Zsolti írta:6-8 hónapig.Enrique írta:Rátartott????Zsolti írta:Nem is tudom,hogy hogy lehet így elnézni valamit.Legalább három méteres lesen álltak LEGALÁBB.Ja+a júdást ki kellett volna állítani naon gusztustalanul rátartott szegény nemtomki lábára.Úgy beleszállt pároslábbal hogy a gyerek nem fog tudni menni most 1 darabig!!
6-8 hónapig.Enrique írta:Rátartott????Zsolti írta:Nem is tudom,hogy hogy lehet így elnézni valamit.Legalább három méteres lesen álltak LEGALÁBB.Ja+a júdást ki kellett volna állítani naon gusztustalanul rátartott szegény nemtomki lábára.Barcaforever írta: Pont írni akartam.4-en voltak lesen......Úgy beleszállt pároslábbal hogy a gyerek nem fog tudni menni most 1 darabig!!
Rátartott????Zsolti írta:Nem is tudom,hogy hogy lehet így elnézni valamit.Legalább három méteres lesen álltak LEGALÁBB.Ja+a júdást ki kellett volna állítani naon gusztustalanul rátartott szegény nemtomki lábára.Barcaforever írta:Pont írni akartam.4-en voltak lesen......Zsolti írta:Az ökörnyakú nem lesz gólkirály.Sosem fogja utólérni Etoo-t.Tegnap is 3méteres lesen voltak a júdással és úgy fejelt üres kapuba...
Nem is tudom,hogy hogy lehet így elnézni valamit.Legalább három méteres lesen álltak LEGALÁBB.Ja+a júdást ki kellett volna állítani naon gusztustalanul rátartott szegény nemtomki lábára.Barcaforever írta:Pont írni akartam.4-en voltak lesen......Zsolti írta:Az ökörnyakú nem lesz gólkirály.Sosem fogja utólérni Etoo-t.Tegnap is 3méteres lesen voltak a júdással és úgy fejelt üres kapuba...
Pont írni akartam.4-en voltak lesen......Zsolti írta:Az ökörnyakú nem lesz gólkirály.Sosem fogja utólérni Etoo-t.Tegnap is 3méteres lesen voltak a júdással és úgy fejelt üres kapuba...
Kár oket hasonlitgatni! Ronie lassan már a kezdokorbol sem bír kifutni. Margitba ugykátszik jo foznek!!!Zsolti írta:Az ökörnyakú nem lesz gólkirály.Sosem fogja utólérni Etoo-t.Tegnap is 3méteres lesen voltak a júdással és úgy fejelt üres kapuba...
Biztos Maradona a példaképe!!!Rapika írta:Nem lesz hirtelen mozdulat!Boixos írta:nem fogja utolérni. egy hirtelen mozdulat, és viszik a vízezőbe. a humortalan "jaj, de kiborultam" gólörömével együtt.Rapika írta: 'mit is' ? se ér vele,ha ronaldo utoléri!
Nem fut semmit egész meccsen!
Lusta dög!!-->nagyon dagi még mindig!
Nem lesz hirtelen mozdulat!Boixos írta:nem fogja utolérni. egy hirtelen mozdulat, és viszik a vízezőbe. a humortalan "jaj, de kiborultam" gólörömével együtt.Rapika írta:'mit is' ? se ér vele,ha ronaldo utoléri!LG írta: De a játékukban oriási a kulombség!!! Etoo 1 cselgép!!!
nem fogja utolérni. egy hirtelen mozdulat, és viszik a vízezőbe. a humortalan "jaj, de kiborultam" gólörömével együtt.Rapika írta:'mit is' ? se ér vele,ha ronaldo utoléri!LG írta:De a játékukban oriási a kulombség!!! Etoo 1 cselgép!!!Rapika írta: Szerintem közülünk senki sem bánná!
Sajna Ronaldo szorosan követi a góllövőlsitán!
'mit is' ? se ér vele,ha ronaldo utoléri!LG írta:De a játékukban oriási a kulombség!!! Etoo 1 cselgép!!!Rapika írta:Szerintem közülünk senki sem bánná!LG írta: Hááát ugy néz ki, h ha idén Barcás aranylabdás lessz, akkor az nem Ronaldinho lessz, hanem O!Bár én ezt se bánnám!!!
De a játékukban oriási a kulombség!!! Etoo 1 cselgép!!!Rapika írta:Szerintem közülünk senki sem bánná!LG írta:Hááát ugy néz ki, h ha idén Barcás aranylabdás lessz, akkor az nem Ronaldinho lessz, hanem O!Boixos írta:megint etoo húzott ki minket a szarból.... az elrontott 11es ellenére. felnőhetnének már hozzá a többiek is.Bár én ezt se bánnám!!!
Szerintem közülünk senki sem bánná!LG írta:Hááát ugy néz ki, h ha idén Barcás aranylabdás lessz, akkor az nem Ronaldinho lessz, hanem O!Boixos írta:megint etoo húzott ki minket a szarból.... az elrontott 11es ellenére. felnőhetnének már hozzá a többiek is.Bár én ezt se bánnám!!!
Hááát ugy néz ki, h ha idén Barcás aranylabdás lessz, akkor az nem Ronaldinho lessz, hanem O!Boixos írta:megint etoo húzott ki minket a szarból.... az elrontott 11es ellenére. felnőhetnének már hozzá a többiek is.
Na igen, így helyes! Es az se baj ha tobbszor is!Enrique írta:A cselszkinek is!!LG írta:Koszonjuk bizony, te meg koszonj be a cselszkinek!!!Badi írta:mi lenne velünk nálküled...........
köszönjük hogy vagy nekünk