Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te hogy szoktad Kitfisto?Kitfisto írta:álitolag egy német orvos tanulmányai szerint a mérkőzés elötti szexuális élet nem tesz jót.Elég érdekes tanulmány.Sztem csak felspanolja a játékostami jót tesz.Rapika írta:Nem rossz bige!![]()
Reméljük minden meccs előtt felspanolja a mi Roninkat!
De nem én vagyok az orvos...De mindenki azt csinál a meccs elött amit akar.
Az 1 kicsit undoríto!Charlie írta:Vagy ő a kapus...Barcaforever írta:Nah örülök, h van bnője ha biztos.Emléxem még tavaly nyilatkozott h sajnálja még hogy nincs bnője mert nagy családot szeretne és nincs kihez odabújni egy mecss után.Az nagyon jó érzés mikor a bnő ott van a kapu mögött.
C.
Vagy ő a kapus...Barcaforever írta:Nah örülök, h van bnője ha biztos.Emléxem még tavaly nyilatkozott h sajnálja még hogy nincs bnője mert nagy családot szeretne és nincs kihez odabújni egy mecss után.Az nagyon jó érzés mikor a bnő ott van a kapu mögött.
10-en folul, már 1 jo játékos árát meg fogja keresniOrdog írta:Nem tudja valaki, hogy mennyit fog évente keresni Roni???
tükéletes példa erre beckham...LG írta:Ezzel én is így vagyok, sot idegesít ha 1 focistának a magánéletével foglalkoznak
es Deco idosebbik fiat isTopi írta:A Joao fiú név. Így hívták Ronnie apját is.