Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó neked hogy 19éves vagy,én mikor lexek annyi?Balinho írta:Most már mindőtökről azt hiszem hogy 15 éves, és 19 évemmel én vagyok a rangidősCharlie írta:Poénnak szántaBalinho írta: Hogy utálhatod őket húsz éve ha még csak 15 vagy???amúgy Enrique 14éves Boixos,de 15lex lassan.
C.
Most már mindőtökről azt hiszem hogy 15 éves, és 19 évemmel én vagyok a rangidősCharlie írta:Poénnak szántaBalinho írta:Hogy utálhatod őket húsz éve ha még csak 15 vagy???Boixos írta:nem megyek, mert nem érdekel a real. azért meg nem fogok kifizetni 10k körüli összeget, h lássam azt a csapatot, akiket több, mint 20 éve utálok.amúgy Enrique 14éves Boixos,de 15lex lassan.
C.
Poénnak szántaBalinho írta:Hogy utálhatod őket húsz éve ha még csak 15 vagy???Boixos írta:nem megyek, mert nem érdekel a real. azért meg nem fogok kifizetni 10k körüli összeget, h lássam azt a csapatot, akiket több, mint 20 éve utálok.
Hogy utálhatod őket húsz éve ha még csak 15 vagy???Boixos írta:nem megyek, mert nem érdekel a real. azért meg nem fogok kifizetni 10k körüli összeget, h lássam azt a csapatot, akiket több, mint 20 éve utálok.
Az teljsen más hogy kimenne,vagy hogy ki megy.Charlie írta:Boixos tökös 15éves srác,ő kimerne menni.Kitfisto írta:Mintha te kimennél.......Boixos írta:mert kemény csávó vagy.
C.
Mintha te kimennél.......Boixos írta:mert kemény csávó vagy.
Én kimennék szivesen.Charlie írta:Csíra vagy te ahhoz.Kitfisto írta:Még viccből kimegyek és teli torokból fogom üvölteni Barca mezben hogy FORCA BARCA!!!!
C.
Ha olcsóbb lenne a jegy - 5000ért kimennék. Természetesen BARCA mezben.Morminho írta:jaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Barca mezben ki jön ki velem![]()
Bár én reál meccsre nem fogok 10 ezer forintokat fizetni
Mi van itt jegyűzérkedünk, mondjuk egy kis marketingérzékkel itt is el lehetne adni, egy kis árukapcsolás csodákat tesz: a jegy + disznófej roston 17-18e HUF. Aztán márcsak imádkozni kell h maradjon addig Lajos islaci18 írta:Sziasztok !
Van egy jegyem a real meccsre ami ide szól: Alsó közép tribün, 15.szektor bal oldal, 17.sor 15.szék. A jegy bolti ára 13.800 Ft jó ajánlat ellenében megválok tőle. Ha valakit érdekel akkor írjon ide : e-l@freemail.hu
jaaaaaaaaaaaaaaaaEnrique írta:A pesti meccsreMorminho írta:Nincs véletelnül 2És már ilyenkor van jegyed a következőidény meccsére
Honnan szerezted
Sztem a madridistán tedd fel e kérdést.laci18 írta:Sziasztok !
Van egy jegyem a real meccsre ami ide szól: Alsó közép tribün, 15.szektor bal oldal, 17.sor 15.szék. A jegy bolti ára 13.800 Ft jó ajánlat ellenében megválok tőle. Ha valakit érdekel akkor írjon ide : e-l@freemail.hu
Nincs véletlenül 2laci18 írta:Sziasztok !
Asszem neked is leesett a lényegKitfisto írta: 4 pontra!![]()