Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
inkább fuck you mourinho
Jo, azt nem én irtam.Drigo írta:1.Írtam úgy is, hogy bmeg, ha az jobban tetszik.
2."Szerintem is jöjjön" ez nálad nem tudom, hogy mit jelent, de nálam igencsak azt, hogy igazoljuk le...Meg az mondjuk nem tudom, hogy meg nem Eu-st tennétek ki helyette, jó-jó Ronnie helye lassan felszabadul, de akkor már valaki mást.
1. Ha a légynek szive volna, nem [auto_cenzúra] a falra.Drigo írta:Most én vagyok tök hülye, vagy tényleg SZÓ SINCSEN a leigazolásáról?!Volt egy hír, miszerint a nyáron elvuileg megkeresték az Arsenaltól is, meg a Barcelontától is(érdekes, hogy pont a két BL döntőstől).Aztán mindenki csak a commenteket olvasta, a végén az lesz, hogy már itt is van, csak mi nem tudunk róla?!versacce1993 írta:Szerintem is jöjjön
Olvassatok néha légyszíves.
Most én vagyok tök hülye, vagy tényleg SZÓ SINCSEN a leigazolásáról?!Volt egy hír, miszerint a nyáron elvuileg megkeresték az Arsenaltól is, meg a Barcelontától is(érdekes, hogy pont a két BL döntőstől).Aztán mindenki csak a commenteket olvasta, a végén az lesz, hogy már itt is van, csak mi nem tudunk róla?!versacce1993 írta:Szerintem is jöjjön
Szerintem is jöjjön,beférne az állandó utazó keretbe,de a kezdőbe is beférne a kissé kiöregedő Edmilson,és a néha bizonytalan Motta helyettLG írta:Szerintem is. És még nagy lövőereje is van, ami szintén jol jönne, mert ellenunk ugy is majdnem mindenki 100 emberrel védekezik.Theo írta:Appiah egy essien fajta játékos szerintem, picit erősebb...Mondjuk essien jobb nála de azért Appiah szerintem Motta vagy Edmilson helyére bármikor beférne vkpra...LG írta:Tuti kacsa. Pedig Appiah jo játékos amugy, nagy munkabirásu stb., tipikus afrikai, a jobbik fajtábol
KétballábasakAprieto írta:Lehet hülye kérdés, de a Madridból gago és Higain milyen lábasak?
Szerintem is. És még nagy lövőereje is van, ami szintén jol jönne, mert ellenunk ugy is majdnem mindenki 100 emberrel védekezik.Theo írta:Appiah egy essien fajta játékos szerintem, picit erősebb...Mondjuk essien jobb nála de azért Appiah szerintem Motta vagy Edmilson helyére bármikor beférne vkpra...LG írta:Tuti kacsa. Pedig Appiah jo játékos amugy, nagy munkabirásu stb., tipikus afrikai, a jobbik fajtábol
Appiah egy essien fajta játékos szerintem, picit erősebb...Mondjuk essien jobb nála de azért Appiah szerintem Motta vagy Edmilson helyére bármikor beférne vkpra...LG írta:Tuti kacsa. Pedig Appiah jo játékos amugy, nagy munkabirásu stb., tipikus afrikai, a jobbik fajtábol
olaszok már megint??gianni írta:Ha a FIFA-nál is csaltak akkor szépen nézünk ki!El tudom képzelni de ne legyen igazam.
Hát ők már így is nagyon erősek, bár Ujfalusival maximum a védekezésük válhat masszívabbá, de olyan nagyon sokat sztem nem tudna hozzátenni a játékukhoz, meg szerintem nem is jönne be neki a spanyol élet.Game90 írta:Erősödhet a Sevilla