http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=128974&
Ezt én is észrevettem, valóban jól tolja a srác. Viszont az is látszik, hogy a Robinhoval sokat játszott együtt a Santosban, mindketten túlságosan is szeretik a labdát...Pedro írta:Más: ennek a Diego csókának nagyon tetszett a mai játéka, a Bundesligát nemigen figyelem, mindig ilyen jól tolja? Nem mintha hozzánk beférne a középpályára, de más spanyol élcsapatban simán lehetne irányító, talán még jobban kijönne a tudása, hihetetlen jól cselez és osztogat, ha nagy ritkán sikerült megfogni, a Werder nem is nagyon tudott mit kezdeni a támadásokkal...
Hogy akkor miért lett volna jó, azt nem tudom, de ha most a Werder ellen kiestünk volna, szinte bizti, hogy a Ligát csont nélkül vittük volna, lévén csak arra kellett volna tavasszal koncentrálnia a csapatnak.R.M.C.F írta:miért lett volna jó ha kiesett volna a Barca? Mi lett volna velünk?
jó az Gutinak isLos Banditos írta:Jó az Morientesnek is.R.M.C.F írta: Guti
Diego a-mondanom sem kell-a Werder motorja minden meccsen.Pedro írta:Igen, valóban szép gesztus volt ez a Pavón gyerektől, tényleg nem nagyon lehet belekötni. És hát a próféta szólt belőle, továbbmentünk
Azért a másik jóslata már ne váljon valóra![]()
Más: ennek a Diego csókának nagyon tetszett a mai játéka, a Bundesligát nemigen figyelem, mindig ilyen jól tolja? Nem mintha hozzánk beférne a középpályára, de más spanyol élcsapatban simán lehetne irányító, talán még jobban kijönne a tudása, hihetetlen jól cselez és osztogat, ha nagy ritkán sikerült megfogni, a Werder nem is nagyon tudott mit kezdeni a támadásokkal...
Jó az Morientesnek is.R.M.C.F írta: Guti
Nyilatkozta Pavon.Remélem ezt sokan megjegyzik majd.Mit szeretnél, hogy veszítesen, vagy, hogy nyerjen a Barcelona a Bajnokok Ligájában?
A spanyol futball miatt, remélem, hogy továbbjutnak. Ez megerősítené a Spanyol Bajnokságot. Remélem, hogy úgy lesz mint 2002-ben, amikor három spanyol gárda kvalifikálta magát a középdöntőkbe, végül pedig mi nyertük el a trófeát.
és vannak, akik lebuknak, de megússzák, lásd Recoba, aki szintén belekeveredett a slamasztikába régebbenBoixos írta:nem kell ezen a veronos bugin kiakadni, sittre biztos nem fog menni, legalábbis emiatt nem... tényleg volt cafúnak is hasonló problémája, de azt megoldották. a chievos eriberto már rosszabbul járt, őt el is tiltották vagy két évre, mert ilyen nevű gyerekből véletlenül volt még egy brazíliában, ráadásul a muterjuk is ugyanaz volt![]()
most már lucianoként nyomja a gyerek veronában.
amúgy ne gondolja senki, h minden kiemelkedő eun kívűli zsugásnak patyolat tiszta a háttere ebben a témában. csak van akinek jól csinálják, és van akinek nem, ők szoktak megdőlni.
a legvégső esetben mindegyik mondhatja, h van európai felmenője, mivel mentek innen arrafelé elég rendesen az elmúlt 5-600 évben... csak a fekák vannak kicsit cikiben.
R.M.C.F ez most kivételesen jó voltR.M.C.F írta:azokból lesznek az "echte" Franciák...csak a fekák vannak kicsit cikiben.
azokból lesznek az "echte" Franciák...csak a fekák vannak kicsit cikiben.
Sztem sem iylen, bár azért nem éppen egy átlagos ember asszem a 4 vagy a 8 osztályt végezte csak el, meg egy örömlányt vett el, ezt még egyik meccsen hallottam, persze ettől még nem bűnöző valaki.Los Barrachos írta:Remélem kacsa hír és Verónnak tényleg nincsen priusza, nekem szimpatikus játékos és nem hinném, hogy ilyen alávaló lenne...