Itt a kulcsmondat, hogy mennyire hiteles az írás. Majd pont egy madridi lap fogja kiszámolni a Barcelona költségvetését meg az adósságokat... Amúgy szerintem ez a téma nem az átigazolások topicba való.

mondjuk az eurobarca a hírforrás... mert itt is olvashattunk róla...Tivornya írta:és ezt te honnan tudod?kéne a hírforrásod,mert érdekelne...kovacsmisn írta:a barcelonának nincsen semmien féle adóssága...ritka de ien is van az élsportban...szal no para itt nincs adósság
és ezt te honnan tudod?kéne a hírforrásod,mert érdekelne...kovacsmisn írta:a barcelonának nincsen semmien féle adóssága...ritka de ien is van az élsportban...szal no para itt nincs adósság
Ezt most valaki magyarázza már el nekem, please.zsoltman írta:Arról mit tudtok a nemzetisport szerint 430 milló az adóssága a klubnak!!
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 44533.html?
"A katalán csapat hiába keresett 2 250 000 eurót a megszerzett trófeákkal"zsoltman írta:Arról mit tudtok a nemzetisport szerint 430 milló az adóssága a klubnak!!
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 44533.html?
Bocs, igazad van. Sorry.albicelesteX írta:Félre értettél!Mascherano esetleges érkezésével Hleb hol játszana többet meg jobbat!Erre irányult volna a kérdés!És nem Mascheranora irányult!De ha nem jön akkor sem hiszem hogy ilyen teljesítménnyel bárkit kiszorít a helyéről!!!
Tényleg nem értem, hogy ez miért téma mindigalbicelesteX írta:Na erről beszéltem!Hlebnek jár az esély a semmittevés egész éve után!Eto'o meg menjen!Itt is mindenki így látja a dolgokat és igazából elszomorít és nem értem mi az ami itt erre kényszeríti az embereket!Felfoghatatlan!!!Csak azt nem tudom, ha esetleg tényleg jön pl. Mascherano akkor majd szerintetek jövőre hol játszik többet meg jobbat???Mikor simán előtte van középen is Xavi,Ini,Keita,Busquets is!!!
Nem akarok ünneprontó lenni,csak annyi a kifogásom hogy mind a hárman középcsatárok..bojankrkic27 írta:Mi úgy gondoltuk, hogy Eto'o plusz Keirrison és természetesen Bojan! Annak valóban nincs értelme, hogy Samu és Villa... (természetesen lenne variációs lehetőség... de sztem jobb hogyha a fiatalok kapnak több lehetőséget és épülnek be szépen lassan) szóval szerintem Eto'o + Bojan + Keirrison a legjobb lehetőségCFirpo3 írta:És Bojan+Villa? Sztem ez se rosszabb, mint az Eto'o+Keirrison.Eto'o + Keirrison kettőssel többre mennénk,mint Villával egyedül.
Én annak nem látom értelmét, h Samu marad és Villa jön.
Esetleg, ha a kameruni csak egy évig marad, aztán megy...
Ha mindketten itt lennének akkor szegény Bojan alig jutna lehetőséghez...
Mi úgy gondoltuk, hogy Eto'o plusz Keirrison és természetesen Bojan! Annak valóban nincs értelme, hogy Samu és Villa... (természetesen lenne variációs lehetőség... de sztem jobb hogyha a fiatalok kapnak több lehetőséget és épülnek be szépen lassan) szóval szerintem Eto'o + Bojan + Keirrison a legjobb lehetőségCFirpo3 írta:És Bojan+Villa? Sztem ez se rosszabb, mint az Eto'o+Keirrison.Eto'o + Keirrison kettőssel többre mennénk,mint Villával egyedül.
Én annak nem látom értelmét, h Samu marad és Villa jön.
Esetleg, ha a kameruni csak egy évig marad, aztán megy...
Ha mindketten itt lennének akkor szegény Bojan alig jutna lehetőséghez...
És Bojan+Villa? Sztem ez se rosszabb, mint az Eto'o+Keirrison.Eto'o + Keirrison kettőssel többre mennénk,mint Villával egyedül.