Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.19. 15:10:44

Mivel várható volt hogy úgyse maradt, azt kell hogy mondjam, örülök hogy végre elmegy. Csak megosztotta volna a szurkolókat, ha tovább marad és padozik. Jó volt, szép volt, de 3 évvel ezelőtt elmehetett volna, megsporólva maga körül ezt a sok herce-hurcát.
Jobb lett volna, ha ő maradt volna az elsőszámú cserecsatár, de ez van.
Sok szerencsét a további karrieredhez Saviola!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.19. 14:33:43

Hát gyönyörű ez a nyilatkozat. Főleg az "akár Madridba is mehetek"-rész tetszett... Nyilván a legutóbbi kijelentése óta (ld. Boixos aláírása) ennyire változott nála negatív irányban az elnökség megítélése. Meg is tépem magam, ha a blancokhoz megy...
Ez a csapat tényleg nem érdemli meg őt. Vagyis a csapat igen, a vezetőség nem. Annak azért örülök, hogy Puyolékat ennyire érdekelte, mi lesz a Nyúl sorsa...

Akik meg fikázzák, azoknak figyelmébe ajánlom a gól/idény statisztikáit. Méghogy nem fér be ide...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 14:11:37

Savi azt nyilatkozta, amire én is gondoltam. Teljesen egyértelműen, nyilvánvalóan nem közölték vele, hogy rá márpedig itt nincs szükség. Legalábbis ő ezt mondja. Bízott a képességeiben, hitte, hogy bizonyíthat. Ez nem így történt, köszönjük meg annak a már emlegetett személyeknek.

Savi, itt nem érdemelnek meg téged, sok sikert a további pályafutásodhoz!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:51:28

sztem nem közölték vele, h nem kell - mármint, h nem fér bele szakmailag rijkaard elképzeléseibe, igen, abba a rengetegbe, ami van neki... -, hanem inkább a fizetése miatt voltak kiakadva.
ezek után hozták abba a helyzetbe, h elfogyott körülötte e levegő.
sztem nem annyira hülye a nyúl, h ha azt mondják neki, h: te itt akkor sem játszol többet, ha csontot hozol a főnök kutyájának, akkor ezek ellenére erőltesse a dolgot.
mindegy. jó volt, ennyi volt.
sok sikert a gyereknek a továbbiakban!
PUYOL-XAVI-INIESTA
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.06.18. 19:50:01

Mihu írta:
Vito írta:figyelj Zozzy!

megkeresnek egy cégtől, hogy dolgozz nekek. jó fizetésért, mondjuk havi 1millió forintért.
aztán pár év múlva jön egy új főnök a céghez, aki leül veled és elmondja, hogy nem számít rád a távlati terveiben. egyszerűen nem fele meg neki a stílusod, a habitusod etc...
Te azt mondod, hogy mégis maradsz, viszont innentől kezdve semmilyen munkával nem bíz meg Téged a főnök, ahogy ígértet is tett rá.

namost
mi a fenét szeretnél Te ezekután bizonyítani bárkinek is?

várom a válaszod. a Tiedet is Ati!
:wink:
Bocs de Saviola is igen csak bizonyitot amikor lehetöséget kapot . Az egy dolog, hogy néha kapot öt meccsenként 20 percet s akkor nem rugot golt akkor megint 10 meccsig nem játszot egy percet sem. Így nagyon nehéz bizonyitani. Amugy sokan nyilatkozták, hogy edzésen is szét hajtja magát.

Pl. azt amit David Beckham bizonyított Capellonak és McLarennek....hát azt...Pedig neki is meg lett mondva mindkét téren hogy nem kívánatos személy a csapatban...és lám lám...a Real jóformán miatta lett bajnok :roll: :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 19:31:59

Vito írta:figyelj Zozzy!

megkeresnek egy cégtől, hogy dolgozz nekek. jó fizetésért, mondjuk havi 1millió forintért.
aztán pár év múlva jön egy új főnök a céghez, aki leül veled és elmondja, hogy nem számít rád a távlati terveiben. egyszerűen nem fele meg neki a stílusod, a habitusod etc...
Te azt mondod, hogy mégis maradsz, viszont innentől kezdve semmilyen munkával nem bíz meg Téged a főnök, ahogy ígértet is tett rá.

namost

Pl. azt amit David Beckham bizonyított Capellonak és McLarennek....hát azt...Pedig neki is meg lett mondva mindkét téren hogy nem kívánatos személy a csapatban...és lám lám...a Real jóformán miatta lett bajnok :roll: :roll:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.18. 19:19:55

Vito írta: nem értem a felháborodásotokat. rögtön az elején közölték vele, hogy NEM KELL.
Ez igaz, csakhogy Laporta is megígérte neki, hogy az egy éves monacói kölcsönszerződését követően visszavárják a csapatba. Erre elküldték a Sevillába... Magyarul átkúrták a palánkon.
Ok, utána Rijkaard megmondta, hogy nem számít rá (valamilyen rejtélyes oknál fogva :?), mert nem fér bele az elképzeléseibe. Érdekes módon, 2004 tavaszán a kis argentín vezérletével (is) felküzdötték magukat a második helyig. Akkor is ugyanez a szisztéma volt, ugyanaz a felállás...
Utána elpuffogtatták, hogy így Saviola, milyen nagyszerű játékos és ember, és hogy mindenképpen szerződést szeretnének hosszabbítani vele.
És ne gyertek a pénzzel, mert a hírek szerint Zaragozában kevesebbet fog keresni, mint amit itt ajánlottak neki...
A jéghegy csúcsa pedig tényleg az, hogy Ezquerrót teszi be akkor, amikor százzal vezet a csapat, a bajnoki cím sorsa meg már eldőlt...

Ezek után, aki azt mondja, hogy mindez korrrekt bánásmód, annak szerintem problémái vannak az értékrendszerével.

Persze nem azt mondom, hogy mindenki istenítse, a holland fapapucsot meg mindenki sátánként utálja emiatt, hanem azt, hogy számomra ezek a TÉNYEK egyszerűen nem férnek össze...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 18:57:58

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Na, Saviola bejelntette, h távozik. csak még nem tudja hova.
Ez már egy ideje biztos volt :roll: Miután volt az a szerződéstervezet... :?
Nem volt az annyira katasztrófális... sztem inkább az van a döntésben, h tudja h őt itt nem preferálják. Sztem nem fog sokkalta jobb ajánlatot kapni más csapatoktól sem. Max kicsit hosszabb időre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.18. 18:51:24

100% tuti biztos :(
Nagyon sajnálom, ennél többet érdemelt volna. Remélem új klubjában világsztárhoz méltó megbecsülésnek fog örvendeni, és még sok szép siker részese lesz klub- és válogatott szinten egyaránt. Úgy vélem, Rijkaard nem mérte fel kellőképpen az argentin zseni tudását és játékintelligenciáját, és nagyon mostohán bánt vele. Nagyon sajnálom a nyulat! Sok sikert, máshol!
(és igen, elfogult vagyok Vele, mert Argentin, és az argentinok a Legnagyobbak a Barca mellett)
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 18:43:07

Ez már egy ideje biztos volt :roll: Miután volt az a szerződéstervezet... :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 18:40:22

Na, Saviola bejelntette, h távozik. csak még nem tudja hova.

100% tuti biztos :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:35:44

Zozzy 5 írta:
Vito írta: nem értem a felháborodásotokat. rögtön az elején közölték vele, hogy NEM KELL.
Rögtön az elején...Talán ismerkedni kellett volna egy kicsit vele, mielőtt elküldik a francba :roll:
Szerintem Savinak is ez volt a problémája...Egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a semmi alapján elküldik. Hát, sajnos tévedett, a vezetőségünk meg Frank márcsak ilyen széles látókörű :roll:
Még régebben,kb őssz tájékán is volt ez a téma,akkor is Vito elméletét osztottam,most is :!:

Zozzy,amit írsz van benne igazság,de ez jópár évvel ezelőtti lemez....nem most derült ki,hogy az elejétől nem kell ide...hanem az elején....szóval most ezt felhozni teljesen értelmetlen szntem...

Akkor lett volna ultra-mega gáz az egész,ha tévhitben ringatták volna a Nyúúúúlat,de nem így történt, vmi okból (amin már felesleges vitatkozni,mivel több éves story :wink: ) kifolyólag nem kellett,és ezt azonnal tudatosították vele....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:04:46

Rögtön az elején...Talán ismerkedni kellett volna egy kicsit vele, mielőtt elküldik a francba :roll:
Szerintem Savinak is ez volt a problémája...Egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a semmi alapján elküldik. Hát, sajnos tévedett, a vezetőségünk meg Frank márcsak ilyen széles látókörű :roll:
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 15:57:24

nem mindegy?

látod, pont ezt írtam, hogy erre élezte ki szerintem a dolgot Savi.
ha akkor elment volna, amikor megmondták neki, hogy menj el, mert nem fétsz bele az elképzeléseinkbe, akkor megspórolhatta volna ezt a cirkuszt és a feleslegesen gerjesztett indulatokat. nem mellesleg még játéklehetőséget is kapott volna a pályája zenitjén lévő Savi egy másik csapatban.

nem értem a felháborodásotokat. rögtön az elején közölték vele, hogy NEM KELL.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 15:55:12

Vito írta:várom a válaszod. a Tiedet is Ati!
Értem a példát, de 100%-ig azért nem venném erre az esetre, mert itt van még egy tényező: a közönség, akik miatt megéri egy csapatban játszani. Ez a közönség pedig szereti, nem egyszer a csapatba követelte őt. Szerintem arra számított, hogy rijkaard előbb-utóbb bukni fog, akkor pedig újra eljöhet az ő ideje. Meg én úgy gondolom, hogy mindenképp nyerni akart vmit a Barcával, mielőtt elmegy. Mondjuk ez - nem saját hibájából - nem jött össze...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 15:50:07

Vito!

Pont ezt nem értem...Idejött, és rögtön közli, hogy nem számít rá. Mi alapján? Nem hiszem, hogy a képességeit ne ismerte volna el. És én arra sem tudok gondolni, hogy egy ilyen hálás játékos valakinek szurja a szemét, miközben egy Eto'o sokszor kabarézik az újságoknak.

Szóval az álltalad felvázolt szituban tényleg nincs maradása, csak az a baj, hogy nem találom azt az okot, ami miatt ezt a szitut be lehetne helyettesíteni a saviola ügybe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.06.18. 15:55:44-kor.
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 15:32:50

figyelj Zozzy!

namost

antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 15:23:25

Vito írta:najo.

Saviola-t nem szeretem és nem is utálom jobban, mint a többi játékost, mondhatjuk közömbös nekem. Atit nagyon csípem, ő Saviola fan.
de
ha Saviola tudomásul vette volna azt, amit már 2 éve megmondtak neki, akkor nem kerülhetett volna ilyen helyzetbe.

szerintem Saviola egy kicsit talán visszaélt azzal, hogy a szurkolók imádják és a fizetését és/vagy a helyét a csapatban ezáltal akarta elérni. más magyarázatot nehezen találnék erre.
lehet, hogy ennek a folyományaként valami disznóság történhetett ő és frank között, ebben biztos vagyok, mert egyébként nem tudom elképzelni, hogy ne adott volna neki lehetőséget, hogy elbúcsúzhasson.
Én is csíplek (mit fogunk ezért kapni... remélem, Csongor nem nézi ezt a topicot), de szerintem nem élt vissza semmivel. Ha szeretsz egy várost, egy csapatot, ráadásul a szurkolók szeretnek téged, nyilvánvaló, hogy maradni akarsz, amíg csak teheted. Arról nem is beszélve, hogy elég szépen termelte a gólokat, amíg el nem zavarták. Sőt, idén is igen jó gól/játszott perc mutatója volt, talán a legjobb a csapatban. Tehát bebizonyította, hogy van helye a csapatban. Az, hogy egy dilettáns, edzőnek gyenge, köpködős, plexitörős barom másként gondolja, elég baj. Meg az is, hogy a vezetőség az előbb említett baromnak ad inkább igazat.

Zozzyval egyetértek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 15:06:53

Saviola-t nem szeretem és nem is utálom jobban, mint a többi játékost, mondhatjuk közömbös nekem. Atit nagyon csípem, ő Saviola fan.
de
ha Saviola tudomásul vette volna azt, amit már 2 éve megmondtak neki, akkor nem kerülhetett volna ilyen helyzetbe.

szerintem Saviola egy kicsit talán visszaélt azzal, hogy a szurkolók imádják és a fizetését és/vagy a helyét a csapatban ezáltal akarta elérni. más magyarázatot nehezen találnék erre.
lehet, hogy ennek a folyományaként valami disznóság történhetett ő és frank között, ebben biztos vagyok, mert egyébként nem tudom elképzelni, hogy ne adott volna neki lehetőséget, hogy elbúcsúzhasson.
Ebben sok igazság van. De szerintem Saviola nem visszaélni akart a szurkolókkal, csak végig azthitte, hogy bizonyíthat. Ő tisztában volt a képességeivel, és azok alapján jogosan várta a lehetőséget. Aztán azóta lehet, hogy történt vmi szennes ügy...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.18. 14:58:11

de

Pont így vagyok vele én is. Párszor már le is írtam, de itt annyi az eltúlzott Saviola fan hogy bármi van, csak őt tudják sajnálni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:52:20

Vito írta: lehet, hogy ennek a folyományaként valami disznóság történhetett ő és frank között, ebben biztos vagyok, mert egyébként nem tudom elképzelni, hogy ne adott volna neki lehetőséget, hogy elbúcsúzhasson.
Ugyanezt gondolom,le is írtam Frank topicjában! Mert legyünk őszinték,ha akármelyikünket vki teszem azt vérigsérti (ez nem biztos,csak mivan ha alapon...) akkor mi is magasról teszünk arra,h az amúgy sem kedvelt játékosunknak ez a bucsúmeccse.....
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:50:13

najo.

de

ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:42:06

Zozzy 5 írta:
Los Banditos írta:Adiós Saviola!

Csak kár, hogy egy árva petákot sem kapunk érte. :roll:
Hát igen, Franky meg a vezetőség remekül összehozta...
Ők zséért is akarták adni..csak hát nem jött össze a dolog..mert a Nyúl maradni akart,h bizonyítson,amire sok esélyt nem kapott :?
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:07:49

Los Banditos írta:Adiós Saviola!

Hát igen, Franky meg a vezetőség remekül összehozta...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 14:05:48

Adiós Saviola!

in to exile
Lezárt