Boogess írta:Jaksi ma este király lesz, nem kell a para. Amúgy egyáltalán hogy merülhetett fel ez az ötlet, hogy máshonnan hozzunk kapust? Nem azért van a bő keret, hogy a sérülteket lehessen pótolni? Az meg megint más kérdés, hogy ez a HFCB, így lehetőleg Barçások közül válogassunk, ha fel kell tölteni a keretet...vagy ez már nem is erről szól? Legalább a tornán játszhatna a "sajátnevelés", pláne akkor ha van 4 csatárunk akkor ne hozzunk egy Arsenalost ötödiknek, még akkor se, ha kétpercenként szaggatja a hálót a bombagóljaival...de ilyen sztem nem volt...
Ha olyan hasznos tagja lennék a csapatnak mint mondjuk Zsolti, akkoris így gondolnám. Ezzel csak a "savanyú a szőlő" típusú hsz-eket kívánom megelőzni.
Ma este nyerünk. Straight to the top.
Boogess - alapvetően igazad lenne, de most épp azért nincs, mert kapust nem azért hozunk házon kívülről, mert 'az esik jól', hanem azért, mert a Zolin kívül NINCS MÁS KAPUS A KERETBEN jelenleg!!! Jaksy csak akkor áll be ha nagyon kell (mint pl.: MA!), de ő is inkább a mezőnyben szereti rúgni a bőrt!!! Érted?
Más: Cory valószínüleg lemondta a Norbinál, erre onnan következtetek, hogy nem lett beírva a végleges keretbe, én ma már kétszer hívtam, hogy mi lesz, és nem vette fel!?...