Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért, kiváncsi lennék rá, hogyha netán hibázna egy hatalmasat, és mondjuk a miatt kapnának ki, akkor, hallanánk-e valaha is róla???Nem hiszem, de természetesen egy edzőnek ilyenkor ezt kell mondania, csak vannak akik komolyan is gondolják ezt.Mourinho mondta, nem írta:Hilario miatt azonban nem aggódom, tapasztalt kapus, aki többször is védett már a Barcelona ellen, biztos vagyok benne, hogy rajta nem fog múlni semmi a katalánok elleni BL-meccsen
Videót még énse találtam,de hétfőn az összefoglalóban tuti benne leszPerrero írta:a másodikat nem láttam, de Cechnél szó nem lehet szándékosságrólKenny írta:Cudicini-t egyáltalán nem szándékosan rugták le..
Az véletlen volt.
Cech-es eset már viszont véleményes.Mentek labdára, védő nem tudott megállni, videoja nincs vkinek a Cudicinisről
Igen! Hilario fog védeni ellenünk, Mourinho le is nyilatkozta már...de azt is mondta,h még nem kapott tuti infót,h mikor számolhat ismét Cech-el.Game90 írta:Tényleg valaki adjon már egy linket a Cudicini-sérüléshez. A 3. számú kapusuk a portugál Hilário asszem.
Cech és Cudicini pedig mihamarabb épüljön fel
Az a teendő, hogy a 3. számú kapusuk fog védeni.Mi más lenne?!Sharkinho írta:Ez azér már durva. Ilyenkor mi a teendő?