Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Xavi,Iniesta,Keita,Toure,Messi,(Silva,Moutinho,Hleb) 9 emberből úgysem fog mind a 9 egyszerre beférni a pályára,úgyhogy lesznek ott cserék, szerintem a középpálya ilyen cseresorral fog rendelkezni: Keita,Init/Moutinho,Hleb(ha jön)albicelesteX írta:Szevasztok!Nekem lenne egy kérdésem!Tegyük fel ha eladjuk Eto'o-t és jön Villa akkor ki lenne a pados ember?Henry és Bojan lennének a cseréi?És ha megy Deco is mondjuk jön valaki a helyére ott ki lesz a csere!Most ezt csak zért kérdezem hogy ugyebár itt nem csak ezek a felkapott emberek mennek el hanem a töltelékünk is akik már lehet hogy valahová fű alatt csendben el is igazoltak!Itt most a védelem az oké ott lesz ember bőven de a középpálya a védekező szekción kívül elég foghíjas lesz...a padon!
Szerintem sehogy,az EB alatt nemhiszem,hogy lesz is változásDaNNy írta:Moutinho-ról lehet valamit tudni,hogy áll az üzletelés a Sportinggal?
Ez mind szép és jó, de Ini meg Xavi csak a padra fér oda??? Ez kicsit durva szerintem!Messi-#19 írta: ------------Valdes------------
-Alves--Puyol-Piqué--Abidal-
--------Keita---Yaya----------
----------Moutinho------------
--Messi----------------Silva--
-------------Villa--------------
hát ez nagyon jó,eladjuk Decot és Ronit ,jön Drogba és 30-35 milla ,aztán eladjuk Eto'o -t 40 -ért + 30 milla és megvesszük Kakát ,majd Drogbat lepasszojuk Villaért ,és kész is ,kisporoljuk Hlebet!és EnnyiCsak a Barca! írta:Ezt kinek is címezted? És mire utaltál vele?Fernando írta:Édes IstenemRemélem félreolvastátok a topic címét.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=728
Szerintem ti ezt keresitek.
lol ezen az oldaon meg a trofeaink sincsenek frissitve... 2006-os bajnoki es bl gyozelmunk sincs feltuntetve... es ilyneekrol linkelgettek..megall az eszem...
hát ez nagyon jó,eladjuk Decot és Ronit ,jön Drogba és 30-35 milla ,aztán eladjuk Eto'o -t 40 -ért + 30 milla és megvesszük Kakát ,majd Drogbat lepasszojuk Villaért ,és kész is ,kisporoljuk Hlebet!és EnnyiCsak a Barca! írta:Én azt olvastam több helyen is, hogy Drogbát +30 misi €t adnának a Deco, Roni párosért. Szerintem ez egy jó üzlet lenne nekünk. Én azonnal el is fogadnám, vagy esetleg a 30at feltornáztatnám 35re és mehetnek Isten hírével.ozsimiki írta:Pletyka szint,de:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35387
Scolari szeretné mindkettőt,de olyat is olvastam,h Deco+Eto'oAzért nem hihető mert az üzletbe Drogbát akarják belevonni,őt meg súlyos zséért megfogja venni az Inter nagy valószínűséggel,esetleg a milán. De h mi abba nem megyünk bele(teljesen jogosan),h őt kapjuk csak Deco-ért,és R10ért. Még némi kest mellédobnának nem is lenne hülyeség
A mundon, vagy a sporton olvastam egy cikket Villaval kapcsolatban, hogy kiskorában Lusi Enrique volt a példaképe és emiatt szívesen kerülne hozzánk. Uhogy elképzelhető, hogy igen.norbert55 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 95&nyelv=0
Sztetek mi vagyunk az a spanyol csapat a szöveg végén?
Haggyuk már... Fedor János. Bevan ez rúgva egyfolytában. Kitalál hüyeségeket és leírja.norbert55 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 95&nyelv=0
Sztetek mi vagyunk az a spanyol csapat a szöveg végén?
igen, aztán fel sem nézve átívelte a tulsó oldalra, olyan helyre, ahol 20 m-es körzetben nem volt egyetlen spanyol semMessi-#19 írta:hát azért vannak jó passzai szép cselei meg lyanok h két védő között átviszi.
20% híján Messi szintű cselgép... teganp is csuklóból otthagyott három védőt 2x is
egy olyan oldal ami naponta 30 hírt közöl le,már eleve nem lehet hiteles,persze ettől még nem rossz,és vannak persze igazságalappal rendelkező hírei,de a 70%-a marhaság.ennyi.goal.com 2....Csak a Barca! írta: Ne legyetek ostobák! Azért mert valaki, aki nem tud angolul, hivatkozik erre az oldalra egy olyan állítással kapcsolatban, amit elvileg ott olvasott, de a valóságot nem tükrözi, még nem kell fikázni az oldalt. Erről nem a tribal tehet, ha valaki hülyeségeket állít a fórumon, alaptalanul. Attól az még nem rossz oldal.
Bocs. Az a lényeg, hogy olyan oldalról nem érdemes cikkeket bemásolni, amin ilyeneket írnak.Csak a Barca! írta:Ne legyetek ostobák! Azért mert valaki, aki nem tud angolul, hivatkozik erre az oldalra egy olyan állítással kapcsolatban, amit elvileg ott olvasott, de a valóságot nem tükrözi, még nem kell fikázni az oldalt. Erről nem a tribal tehet, ha valaki hülyeségeket állít a fórumon, alaptalanul. Attól az még nem rossz oldal.
Ja boccs!
Ne legyetek ostobák! Azért mert valaki, aki nem tud angolul, hivatkozik erre az oldalra egy olyan állítással kapcsolatban, amit elvileg ott olvasott, de a valóságot nem tükrözi, még nem kell fikázni az oldalt. Erről nem a tribal tehet, ha valaki hülyeségeket állít a fórumon, alaptalanul. Attól az még nem rossz oldal.CFirpo3 írta:A továbbiakban nem érdemes erről az oldalról linkelni cikkeket...socio66 írta:hát ez is elég szenny oldalnak tűnik így elsőre.....
A továbbiakban nem érdemes erről az oldalról linkelni cikkeket...socio66 írta:hát ez is elég szenny oldalnak tűnik így elsőre.....$dudu$ írta:www.tribalfootball.com
Apám te miket hordasz itt össze. A tribalon ez a cikk nem ilyen formában van fenn. Ha nem tudsz angolul, akkor hülyeségeket ne írogass.$dudu$ írta:www.tribalfootball.com
hát ez is elég szenny oldalnak tűnik így elsőre.....$dudu$ írta:www.tribalfootball.com