Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.02. 23:20:49

miénk david villa 40 millió ejrórért + kerrison vagy caceres \:D/ \:D/ \:D/
♥fcbarca.♥
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.02. 22:57:34

albicelesteX írta:Hogy miért nevezem nem korrektnek azt azzal magyarázom,hogy ezt a szerződést szerintem egy amolyan vészmegoldásként tették hogy jövőre ne ingyen menjen el miután látták,hogy nem nagyon kapkodnak utána más csapatok hiába a giga mega ajánlat ha volt ha nem ezek szerint nem fogadta el nyilván azért mert maradni akar!
Lehet, ez a te véleményed/tipped. Mindenesetre én csak arról beszélek, ami megtörtént / történik. Az pedig az, hogy mindenki maradni akar (maradást akar) a nyilatkozatok alapján, de eddig csak a Barca tett ajánlatot hosszabbításra. És ha van eszük Eto'o-éknak, akkor ezt elfogadják, mert sehol nem kapna ennyit (kivéve ManCity). Ezért korrekt ez a szerződési ajánlat.
Értem én, hogy neked a körülményekkel van bajod, de ezek csak találgatások a részedről. Megfejteni nem fogjuk tudni az esetet, márpedig akkor érdemes ahhoz ragaszkodni, ami valójában történt. És ezek egyelőre Eto'o-ék ellen szólnak, és a klub mellett. De...lehet, hogy VÉGÜL neked lesz igazad.
albicelesteX írta:Érdekes téma ez mert pl. a szezon végén nagyjából mindenkivel elkezdődtek a tárgyalások a hosszabbításokról csak vele nem vélhetően azért mert abban bíztak valaki megveszi és elmegy!
Én úgy tuom, hogy Puyollal és Márquezzel konkrétan múlt héten ültek le először beszélni...Valdés volt az első, ő volt a hangosabb, ő kezdett el követelőzni, őt el kellett intézni (azt a sok pénzt azért sajnálom, de ez másik topic). Szóval Eto'o ügye csak 1 hetet késett Puyolékhoz képest. Márpedig nem hiszem, hogy a te (újabb) feltételezésed szerint hasonlóan jártak volna el Puyolékkal szemben is. Nem hiszem, hogy két alap középső védőt el akartak volna passzolni :)
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.02. 22:46:56

fcbarca0827 írta:Na, szerintem meg ez volt egy ritka buta hozzászólás! :wink: A világ 2. legjobb védekező középpályását megvesszük azért, mert Januárban (vagy Februárban) kezdődik az ANK? Az miatt az egy hónap miatt? Tudtad-e, hogy Marquez is tud VKP poszton játszani? (Olyan szinten, hogy az volt az eredeti posztja!) :wink: Ott van bezony Busquets is, aki abban az egy hónapban az első számú VKP lesz! Biztos nem lesz gond, ha abban az egy hónapban, ahol lesz kb 5 meccsünk (talán annyi se). El fog ott játszani majd Marquez is! :roll: Mert védőből meg annyi van, mint égen a csillag... Még, ha Cáceres megy is a Valenciához kölcsönbe!
Hát hallod, csak nehogy a végén még nagy cimborák legyünk! :wink: "Jártam már így" egy madridos csajjal, pedig ment az oltás állandóan! :P

Lényegtelen most, ne vitatkozzunk ezen, inkább a csapat érdekeit nézzük! Növeljük a kispadot és mutassuk meg a roncika-kaká-benzema-ribery? tengelynek, hogy egy zsák lócitromot nem érnek, nem hogy több mint 200 millió €-rót! :P
Hát eddig inkább az a 100 hogy nem megy!Na pl. az ilyen hozzászólásoktól tudok kiakadni!Remélem hogy elmegy meg a társai!Agyrém!Ne haragudj de mióta "szurkolsz" vagy "követed nyomon" a klub történelmét?
Hát pedig mennie kéne. Nem tudom mit variál még. Sáros Sammy fiú egy kicsit, legalább nyilatkozna, vagy nem tudom.

2. Hogy jön ide a Klub történelme? Most mit akarsz bizonyítani nekem? :lol: Elég alaposan átböngésztem a Klub történelmét, áruld már el, hova akarsz visszavezetni, meg hogy minek?

Ja és off vége, bocsi modik! :oops: Püt írjatok, ha szeretne még valaki valami kedves dolgot a fejemhez vágni, írok majd választ 8) :lol:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
albicelesteX
A Vadász

2009.07.02. 22:46:29

Kamarilla írta:Eto'o sztem 100 hogy megy, legalábbis remélem, jöjjön Villa, azt mindenki boldog.
Hát eddig inkább az a 100 hogy nem megy!Na pl. az ilyen hozzászólásoktól tudok kiakadni!Remélem hogy elmegy meg a társai!Agyrém!Ne haragudj de mióta "szurkolsz" vagy "követed nyomon" a klub történelmét?
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.02. 22:44:42

Kamarilla írta:
Atridente írta:Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani.
Jaj halljátok, én úgy szeretem ezeket a nagyokos hozzászólásokat! Figyelj Atridente, először informálódj, aztán írd meg a hszedet! Mascheranot azért hozzuk ide, mert Afrika-kupára Yaya és Seydou lelép és nem lesz vkp-nk! Így kell egy ember! Csupán ezért, de am szerintem is, hatalmas baromság leigazolni a világ egyik legjobb vkp-ját... :lol:
Na, szerintem meg ez volt egy ritka buta hozzászólás! :wink: A világ 2. legjobb védekező középpályását megvesszük azért, mert Januárban (vagy Februárban) kezdődik az ANK? Az miatt az egy hónap miatt? Tudtad-e, hogy Marquez is tud VKP poszton játszani? (Olyan szinten, hogy az volt az eredeti posztja!) :wink: Ott van bezony Busquets is, aki abban az egy hónapban az első számú VKP lesz! El fog ott játszani majd Marquez is! :roll: Mert védőből meg annyi van, mint égen a csillag... Még, ha Cáceres megy is a Valenciához kölcsönbe!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.02. 22:41:01

Lényeg, hogy valamelyest Touré és Keita átmeneti helyettesítésére szeretnénk megvenni. Amúgy Afrika-kupa ide vagy oda, nagyon jó játékos, szorítunk helyet neki a squadban! :wink: Csak aztán hozza el Txiki! :P
Ilyenkor úgy tudok örülni, hogy a real madridka a fasorba sincs! :P :D Olyan muris! ^^
Kép
Kép
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
albicelesteX
A Vadász

2009.07.02. 22:40:17

Szerintem meg a korról volt szó mert azt írtad,hogy 28 éves kiöregedő játékosnak és utána jött hogy szuper fizetést valamint plusz két évet ajánlott a klub!Hogy miért nevezem nem korrektnek azt azzal magyarázom,hogy ezt a szerződést szerintem egy amolyan vészmegoldásként tették hogy jövőre ne ingyen menjen el miután látták,hogy nem nagyon kapkodnak utána más csapatok hiába a giga mega ajánlat ha volt ha nem ezek szerint nem fogadta el nyilván azért mert maradni akar!Érdekes téma ez mert pl. a szezon végén nagyjából mindenkivel elkezdődtek a tárgyalások a hosszabbításokról csak vele nem vélhetően azért mert abban bíztak valaki megveszi és elmegy!Most eg szerintem szorul a hurok és ez egy ilyen félmegoldás!Lehet jönni továbbá az összeesküvés elméletekkel is hogy vajon miért nem kapkodnak Eo'o után a klubok.Ez is érdekes szerintem itt sokan arra várnak hogy jövőre ingyen mehetne akárhová és a nagy csapatoknak gyakorlatilag idén megvan a klaszikus középcsatáruk gondolok itt azokra akik megtudnák venni is állni is tudnák a fizetését!A másik meg a kor akkor is előjött nálad Villa is 28 éves és 7,5 milliós fizetésről beszélgetnek ami szintén nem kevés pláne annak fényében,hogy míg Eto'o bizonyított Barca mezben Villa eddig még semmit és most nem a képességeit firtatom mert azzal nem vitatkoznék!De láttunk már gólvágót a csúcsról a pokolba jutni egy környezetváltozás miatt!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.02. 22:38:43

Kamarilla írta:
Atridente írta:Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani.
Jaj halljátok, én úgy szeretem ezeket a nagyokos hozzászólásokat! Figyelj Atridente, először informálódj, aztán írd meg a hszedet! Mascheranot azért hozzuk ide, mert Afrika-kupára Yaya és Seydou lelép és nem lesz vkp-nk! Így kell egy ember! Csupán ezért, de am szerintem is, hatalmas baromság leigazolni a világ egyik legjobb vkp-ját... :lol:
Én meg bírom az ilyen nagyképű válaszokat... :)

Mascheranot nagyon nem az Afrika-kupa miatt hozzuk ide. Tehát az informálódás Neked sem ártana. Ha az Afrika-kupa miatt kéne vkp, arra az 1 hónapra ottvan Busquets. Teljesen logikus, hogy nem emiatt próbáljuk megszerezni. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.02. 22:35:23

luki11 írta:szerintem ha nagyon igazolni akarnak akkor vegyenek valami jó védőt vagy egy kapust!!ha marad Etoo akkor nem kell Villa habár Henry helyett lehet beférne. Ez az én véleményem.Reallal nem kell foglalkozni vettek megint 2 nagy nevett és ennyi.
Kapust minek? Most hosszabbítottunk Valdessel vagy 3-4 évre (konkrétan nem tudom mennyire), a véfőben igazad van, kell nekünk egy Felipe és egy csere jobbszélső, hogy Dani tudjon szusszani néha egy kicsit.

Eto'o sztem 100 hogy megy, legalábbis remélem, jöjjön Villa, azt mindenki boldog.
Kép
Kép
luki11
Barça C

2009.07.02. 22:32:41

szerintem ha nagyon igazolni akarnak akkor vegyenek valami jó védőt vagy egy kapust!!ha marad Etoo akkor nem kell Villa habár Henry helyett lehet beférne. Ez az én véleményem.Reallal nem kell foglalkozni vettek megint 2 nagy nevett és ennyi.
Atridente
Barça C

2009.07.02. 22:16:00

Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani. Persze az alapcsapat a 3 támadó mögött Xavi, Iniesta Toure. (Ezért szeretném ha lenne mellettük Fabregas) de az évben nagyon sokszor volt hogy a két két vkp rotált Toure-keita, gudjonsen - sergi személyéban. Itt kell a legtöbbet futni , ide cserélt a legtöbbet is pep. Ha megy gudy, és hleb se biztos marad akkor "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", és szerintem azon a poszton vele járnánk a legjobban. Toure se kiszoríthatatlan Lehet emlékezni a bajnokság elején már arról cikkezetek vinné a juve , mert nem nagyon játszott szóval szerintem el lehet felejteni ezt a minek ide mascherano kérdést. Én se szívesen változtatnék a kezdő csapaton , de állandóan jól játszani ők se tudnak 70 meccsen át. És nem utolsó sorban azért már van egy trónkövetelő akit komolyan kell venni. Egy két helyre kell több variációs , és minőségi lehetőség.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.02. 22:15:29

régész írta:Mikaos! Te a kiörgedő 28 éves Etót, a 28 éves fiatalos Villára cserélnéd?
Nem erről volt szó :)
Hanem erről: az a fizu, ami most van Eto'o-nak, az bőven megfelel egy lassan kiöregedő 28 éves középcsatárnak. Ezért a klub korrekt ajánlatot tett le az asztalra Samu elé. Ezt állítottam.
albicelesteX írta:...

Neked is szánom, amit előbb írtam. Nem a korral van a baj. Hanem azzal, hogy hogyan lehet nem korrektnek nevezni a klubot (te nevezted így) azok után, hogy egy ilyen szuper fizetést és hosszabbítási lehetőséget adnak Eto'o-nak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.07.02. 22:17:52-kor.
albicelesteX
A Vadász

2009.07.02. 22:08:19

Nem vagyok elvakult mert tudom Eto'o nem könnyű eset!De szerintem itt sokan nem adják meg neki azt a tiszteletet ami kijárna neki!És nem csak a tavalyi év után!Ő nem Dinho!Ha nem is ment neki jól, küzdött hajtott!A klub TÖRTÉNETÉNEK!!! egyik legsikeresebb gólvágója!És bocsánat,ha elfogult vagyok vele,mellette és azért is bocsánat hogy nem tudok csak úgy átsiklani felette mint itt sokak,Hogy "hagy menjen és jöjjön Villa" stb...Nem mondom hogy divatdrukkerek mert nem állítok ilyet senkiről de mielőtt pálcát trtök felette kicsit szálljatok magatokba!A semmit nem mutató Hlebnek mindenki adna még egy évet akkor hogy is van ez?Az meg megint hülye duma csak hogy 28 évesen nem lehet húzóember meg hogy kiöregedő??28 évesen?Villa mennyi idős is ha már megint a kornál tartunk!De ez nem erről szól!!!!A korról!!
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.07.02. 21:59:15

Ha Eto'o tényleg klubhű és maradni akar, akkor most aláírja ezt és vége a cirkusznak, azt meg már leírtam h tképpen mindegy h Villa jön-e
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.02. 21:56:47

Atridente írta:Akkor had kérdezzem meg! Ott volt március, április , május nem akartak szerintetek hosszabítani vele? Nem igaz hogy nem. Akkor már rég tudták samu igényeit, amit egyszerűen nem akarnak teljesíteni . ennyi az egész. És az sem igaz hogy Pep nem állt ki mellette . Hányszor, de hányszor védte meg az újságíróktól : "több tiszteletet Eto-nak " nem igaz hogy nem ,így volt vagy nem így volt. És ne hogy már Eto val szemben Pep -et álítsátok be gazfickónak, meg aljas nak mert az agyamat eldobom. Ki Eto Quardiolához képest? Haggjuk már ezt. Amúgy meg nem azt állítom hogy Villa jobb mint Eto , sőt! Nem erről van szó , dehát elvakult embereknek lehet magyaráni
Bizony Pep védte meg. Sajnos Eto'o-nak az utolsó 3 hónapban nem volt formában. 19 meccsen 10 gól. Azt szeretném, ha Eto'o maradna és Villa meg Mascherano jönnének. Lesz, bizony padozás. Mindenki minket akar majd megverni, szinte szó szerint. Kemény meccsek lesznek, meg ráadásul rengeteg is. Nem fogják Messiék bírni.
régész
Jugador del Barça

2009.07.02. 21:54:49

Mikaos! Te a kiörgedő 28 éves Etót, a 28 éves fiatalos Villára cserélnéd?
Atridente
Barça C

2009.07.02. 21:48:09

Akkor had kérdezzem meg! Ott volt március, április , május nem akartak szerintetek hosszabítani vele? Nem igaz hogy nem. Akkor már rég tudták samu igényeit, amit egyszerűen nem akarnak teljesíteni . ennyi az egész. És az sem igaz hogy Pep nem állt ki mellette . Hányszor, de hányszor védte meg az újságíróktól : "több tiszteletet Eto-nak " nem igaz hogy nem ,így volt vagy nem így volt. És ne hogy már Eto val szemben Pep -et álítsátok be gazfickónak, meg aljas nak mert az agyamat eldobom. Ki Eto Quardiolához képest? Haggjuk már ezt. Amúgy meg nem azt állítom hogy Villa jobb mint Eto , sőt! Nem erről van szó , dehát elvakult embereknek lehet magyaráni
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.02. 21:40:50

albicelesteX írta:!És ez így volt most meg mindenki jön a mondvacsinált indokokkal!Én ebben a szerződési herce hurcában is mellette állok,mert itt nincs másról szó mint hogy Pepék kikezdjék és bármi áron eltakarítsák innen így szabad utat engedve Villanak!Nem korrekt dolog ez pep részéről sőt Laporta részéről sem az amikor egyszer lenyilatkozza szeretném ha Eto'o itt folytatná ma meg kifakad rájuk!
Azért álljon meg a menet... :D
Nem korrekt, hogy szerződéshosszabbítást kínálnak egy nemsokára kiöregedő csatárnak ugyanazért a fizetésért, ami most van neki??? De, nagyon is korrekt!!! Túlontúl.
(Az remélem nem vita tárgya, hogy "kiöregedő", mert 28 felett nagyon ritka, hogy valaki egy nagy csapat húzóembere középcsatárként).

Nagyon is korrekt volt a csapat vele, inkább ő és az ügynöke nézhetne magába amiatt az ócska és gyerekes hiszti miatt, amit levágtak a sajtótájékoztatójukkal.

Kell neki a szerződés, vagy sem? Miért nem nyilatkozik?
Erre adj valami magyarázatot, mert tul.képpen ez a lényeg!!!
Mindenki ismertette az érzelmi oldalát a dolognak (Eto'o maradni akar, Laporta akarja, hogy Eto'o maradjon), ugyanakkor csak egy valaki ismertette a gyakorlati oldalát a dolognak (szerződéshosszabbítás), és ez a KLUB. A sajtótájékoztatón erről kellett volna beszélni. És azóta is csak várjuk a választ... Teljesen érthető, hogy Laporta kifakad.

u.i.: dobd félre az érzelmeket, csak a tényeket nézd. Jelenleg ez a helyzet, és nem több. Eto'o-ra vár a Barca.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.07.02. 21:35:54

CFirpo3 írta:
Nem szokott edzéseket mulasztani és nem is verekszik a társakkal a tréningeken.
Akkor az mi volt, amikor Pep bezavarta az öltözőbe edzésen Samut a magatartása miatt?
jaj, Xavit is büntette meg, mert késett :) Egyetlen egyszer lehetett olyat olvasni hogy balhézott.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
albicelesteX
A Vadász

2009.07.02. 21:35:18

És az mi volt amikor Eto'o a tavalyi szezonban 30 gólt rúgott a bajnokságban és a BL döntőben is gólt lőtt?Annak ellenére hogy száműzték volna Pep-ék szezon elején!Akkor mindenki itt a fórumon:"Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a király"!!!És ez így volt most meg mindenki jön a mondvacsinált indokokkal!Én ebben a szerződési herce hurcában is mellette állok,mert itt nincs másról szó mint hogy Pepék kikezdjék és bármi áron eltakarítsák innen így szabad utat engedve Villanak!Nem korrekt dolog ez pep részéről sőt Laporta részéről sem az amikor egyszer lenyilatkozza szeretném ha Eto'o itt folytatná ma meg kifakad rájuk!Mondom Én inkább Eto'o mellett állok,mert nincs ész érv amiért el akarják innen üldözni csupán annyi hogy Guardiola nem csipázza!Ebben szinte biztos vagyok!Mint ahogy abban is hogy ez a hatalmas összegű szerződés igény is csak kifogás mertszerintem meg lehetne vele egyezni ha akarnának!Ahogy a "nagy" Valdessel leültek úgy nem ülnek le a "kis" Eto'o val!
Kép
Atridente
Barça C

2009.07.02. 21:32:32

Ha valaki annyira elfogult hogy nem veszi észre mi folyik a háttérben nagyon tudom sajnálni. Eto-t viszont nem hiszem hogy kell . Tisztességesen meg volt becsülve, és fizetve is. Mindenki elismeri milyen teljesítményt nyújtott eddig de ha valamit nem lehet akkor nem lehet, mert akkor az lessz előbb utóbb hogy mindenki 10-15 milliós fizetést igényel magának . NEM . De még ezt is elfogadná az ember csak ne hazudozzon össze vissza, tudnilik azért lett sok szurkoló nagy kedvence mert a barcelonában játszik és nem fordítva. Pont ez az klubb mindenek felett. Azt meg nekem ne magyarázza meg senki milyen jó ember is ő, soha nem ártott senkinek stb... Elég ha a kameruni válogatottat megnézzük milyen gusztustalan , még akkor is a másik a hibás ha ő kihaggya a tizeneggyest. Na mindegy is ezt hagyuk . Zsoldos és kész . Nem akar mást csak több pénzt, Nem új kihívást, nem álmai klubját, nem haza akar menni , oda megy ahol több pénzt kap. Ennyi . Ez van .
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2009.07.02. 21:17:56

Nem szokott edzéseket mulasztani és nem is verekszik a társakkal a tréningeken.
Akkor az mi volt, amikor Pep bezavarta az öltözőbe edzésen Samut a magatartása miatt?
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.02. 21:08:29

Atridente írta:...
Szavakat nehéz találni rá, mennyire kiábrándítóan hálátlan és rosszindulatú a Barca szurkolók nagy része.
Legalább egy hivatalos forrásból származó közleményt vagy nyilatkozatot várnátok meg, mielőtt pénzéhes undorító embernek beállítjátok a kamerunit.

2004-ben amikor idekerült 1.5m körüli fizut kapott, 2006-ban bl és bajnoki elsőség után 4.5m körülire emelték a fizetését. Ezekről van forrás, ezek a tények. A szerződését azóta nem kellett megújítani és mivel sérült volt 1/2-1/2 szezont az ezt követő 2 évben és az eredmények sem jöttek a csapatnál, nehezen tudom elképzelni, hogy ennek ellenére 9m-ra vagy többre emelték volna a fizetését. Henry fizujával megegyező 7-8m-ról lehet olvasni, de ennél nagyobb összeget csak a pletykalapokban találni.
Nem tudom miért fájna annyira akár 1-2m-val is megtoldani ezt az összeget. Főleg úgy, hogy a fizetése 60%-a fix a többi 40% eredmény függő.
A teljesítményére, akarására soha nem lehetett panasz. Voltak meccsei amikor fomán kívül játszott, de ilyen mindenkinek -még Xavinak, Ininek, és Messinek is- van. Öltözői magatartására és a társakkal való viszonyára szintén nem volt panasz. Nyilatkozataiból mindig leszűrhető mekkora tisztelettel és elismeréssel van a társai iránt. Nem szokott edzéseket mulasztani és nem is verekszik a társakkal a tréningeken. A meccseken nem alibizik, nem dobálja magát és nem is színészkedik. Legnagyobb bűne, hogy részegen beszólt a realnak. Ezen kívül semmi olyat nem tett ami unszimpatikussá tehetné őt. Barca szurkolóktól meg igen meglepő amikor gyűlölettel és megvetéssel beszélnek/írnak róla. Az ilyen szurkolók -legyen az katalán, magyar vagy akármilyen nemzetiségű- nem is érdemelnek ilyen játéksokat a csapatukba.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.07.02. 21:08:13

danko94 írta:Nm a Bocára, hanem az Estudiantes-ra, vagy a Club Libertad Asunción-ra vagy akár a Rennes-re gondoltam...
Az Estudiantes tegnap este jutott be a Libertadores Kupa döntőjébe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2009.07.02. 21:11:13-kor.
Kép
Kép
Kép
Lezárt