Lehet, ez a te véleményed/tipped. Mindenesetre én csak arról beszélek, ami megtörtént / történik. Az pedig az, hogy mindenki maradni akar (maradást akar) a nyilatkozatok alapján, de eddig csak a Barca tett ajánlatot hosszabbításra. És ha van eszük Eto'o-éknak, akkor ezt elfogadják, mert sehol nem kapna ennyit (kivéve ManCity). Ezért korrekt ez a szerződési ajánlat.albicelesteX írta:Hogy miért nevezem nem korrektnek azt azzal magyarázom,hogy ezt a szerződést szerintem egy amolyan vészmegoldásként tették hogy jövőre ne ingyen menjen el miután látták,hogy nem nagyon kapkodnak utána más csapatok hiába a giga mega ajánlat ha volt ha nem ezek szerint nem fogadta el nyilván azért mert maradni akar!
Én úgy tuom, hogy Puyollal és Márquezzel konkrétan múlt héten ültek le először beszélni...Valdés volt az első, ő volt a hangosabb, ő kezdett el követelőzni, őt el kellett intézni (azt a sok pénzt azért sajnálom, de ez másik topic). Szóval Eto'o ügye csak 1 hetet késett Puyolékhoz képest. Márpedig nem hiszem, hogy a te (újabb) feltételezésed szerint hasonlóan jártak volna el Puyolékkal szemben is. Nem hiszem, hogy két alap középső védőt el akartak volna passzolnialbicelesteX írta:Érdekes téma ez mert pl. a szezon végén nagyjából mindenkivel elkezdődtek a tárgyalások a hosszabbításokról csak vele nem vélhetően azért mert abban bíztak valaki megveszi és elmegy!
Hát hallod, csak nehogy a végén még nagy cimborák legyünk!fcbarca0827 írta:Na, szerintem meg ez volt egy ritka buta hozzászólás!A világ 2. legjobb védekező középpályását megvesszük azért, mert Januárban (vagy Februárban) kezdődik az ANK? Az miatt az egy hónap miatt? Tudtad-e, hogy Marquez is tud VKP poszton játszani? (Olyan szinten, hogy az volt az eredeti posztja!)
Ott van bezony Busquets is, aki abban az egy hónapban az első számú VKP lesz! Biztos nem lesz gond, ha abban az egy hónapban, ahol lesz kb 5 meccsünk (talán annyi se). El fog ott játszani majd Marquez is!
Mert védőből meg annyi van, mint égen a csillag... Még, ha Cáceres megy is a Valenciához kölcsönbe!
Hát pedig mennie kéne. Nem tudom mit variál még. Sáros Sammy fiú egy kicsit, legalább nyilatkozna, vagy nem tudom.Hát eddig inkább az a 100 hogy nem megy!Na pl. az ilyen hozzászólásoktól tudok kiakadni!Remélem hogy elmegy meg a társai!Agyrém!Ne haragudj de mióta "szurkolsz" vagy "követed nyomon" a klub történelmét?
Hát eddig inkább az a 100 hogy nem megy!Na pl. az ilyen hozzászólásoktól tudok kiakadni!Remélem hogy elmegy meg a társai!Agyrém!Ne haragudj de mióta "szurkolsz" vagy "követed nyomon" a klub történelmét?Kamarilla írta:Eto'o sztem 100 hogy megy, legalábbis remélem, jöjjön Villa, azt mindenki boldog.
Na, szerintem meg ez volt egy ritka buta hozzászólás!Kamarilla írta:Jaj halljátok, én úgy szeretem ezeket a nagyokos hozzászólásokat! Figyelj Atridente, először informálódj, aztán írd meg a hszedet! Mascheranot azért hozzuk ide, mert Afrika-kupára Yaya és Seydou lelép és nem lesz vkp-nk! Így kell egy ember! Csupán ezért, de am szerintem is, hatalmas baromság leigazolni a világ egyik legjobb vkp-ját...Atridente írta:Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani.
Ilyenkor úgy tudok örülni, hogy a real madridka a fasorba sincs!
Én meg bírom az ilyen nagyképű válaszokat...Kamarilla írta:Jaj halljátok, én úgy szeretem ezeket a nagyokos hozzászólásokat! Figyelj Atridente, először informálódj, aztán írd meg a hszedet! Mascheranot azért hozzuk ide, mert Afrika-kupára Yaya és Seydou lelép és nem lesz vkp-nk! Így kell egy ember! Csupán ezért, de am szerintem is, hatalmas baromság leigazolni a világ egyik legjobb vkp-ját...Atridente írta:Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani.
Jaj halljátok, én úgy szeretem ezeket a nagyokos hozzászólásokat! Figyelj Atridente, először informálódj, aztán írd meg a hszedet! Mascheranot azért hozzuk ide, mert Afrika-kupára Yaya és Seydou lelép és nem lesz vkp-nk! Így kell egy ember! Csupán ezért, de am szerintem is, hatalmas baromság leigazolni a világ egyik legjobb vkp-ját...Atridente írta:Miért kell Mascherano? El kell dönteni 1 vagy 2 védekezőkp akar e acsapat játszani.
Kapust minek? Most hosszabbítottunk Valdessel vagy 3-4 évre (konkrétan nem tudom mennyire), a véfőben igazad van, kell nekünk egy Felipe és egy csere jobbszélső, hogy Dani tudjon szusszani néha egy kicsit.luki11 írta:szerintem ha nagyon igazolni akarnak akkor vegyenek valami jó védőt vagy egy kapust!!ha marad Etoo akkor nem kell Villa habár Henry helyett lehet beférne. Ez az én véleményem.Reallal nem kell foglalkozni vettek megint 2 nagy nevett és ennyi.
Nem erről volt szórégész írta:Mikaos! Te a kiörgedő 28 éves Etót, a 28 éves fiatalos Villára cserélnéd?
albicelesteX írta:...
Bizony Pep védte meg. Sajnos Eto'o-nak az utolsó 3 hónapban nem volt formában. 19 meccsen 10 gól. Azt szeretném, ha Eto'o maradna és Villa meg Mascherano jönnének. Lesz, bizony padozás. Mindenki minket akar majd megverni, szinte szó szerint. Kemény meccsek lesznek, meg ráadásul rengeteg is. Nem fogják Messiék bírni.Atridente írta:Akkor had kérdezzem meg! Ott volt március, április , május nem akartak szerintetek hosszabítani vele? Nem igaz hogy nem. Akkor már rég tudták samu igényeit, amit egyszerűen nem akarnak teljesíteni . ennyi az egész. És az sem igaz hogy Pep nem állt ki mellette . Hányszor, de hányszor védte meg az újságíróktól : "több tiszteletet Eto-nak " nem igaz hogy nem ,így volt vagy nem így volt. És ne hogy már Eto val szemben Pep -et álítsátok be gazfickónak, meg aljas nak mert az agyamat eldobom. Ki Eto Quardiolához képest? Haggjuk már ezt. Amúgy meg nem azt állítom hogy Villa jobb mint Eto , sőt! Nem erről van szó , dehát elvakult embereknek lehet magyaráni
Azért álljon meg a menet...albicelesteX írta:!És ez így volt most meg mindenki jön a mondvacsinált indokokkal!Én ebben a szerződési herce hurcában is mellette állok,mert itt nincs másról szó mint hogy Pepék kikezdjék és bármi áron eltakarítsák innen így szabad utat engedve Villanak!Nem korrekt dolog ez pep részéről sőt Laporta részéről sem az amikor egyszer lenyilatkozza szeretném ha Eto'o itt folytatná ma meg kifakad rájuk!
jaj, Xavit is büntette meg, mert késettCFirpo3 írta:Akkor az mi volt, amikor Pep bezavarta az öltözőbe edzésen Samut a magatartása miatt?Nem szokott edzéseket mulasztani és nem is verekszik a társakkal a tréningeken.
Akkor az mi volt, amikor Pep bezavarta az öltözőbe edzésen Samut a magatartása miatt?Nem szokott edzéseket mulasztani és nem is verekszik a társakkal a tréningeken.
Szavakat nehéz találni rá, mennyire kiábrándítóan hálátlan és rosszindulatú a Barca szurkolók nagy része.Atridente írta:...
Az Estudiantes tegnap este jutott be a Libertadores Kupa döntőjébe.danko94 írta:Nm a Bocára, hanem az Estudiantes-ra, vagy a Club Libertad Asunción-ra vagy akár a Rennes-re gondoltam...