Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor úgy látszik, hogy az olyan csapatokat szereted, ahol az átigazolási politika alulról súrolja a nullát.barca0417 írta:Hihetetlen buta emberek dolgoznak a Juvénál, követem őket, mert 2. kedvenc csapatom, de amiket ott művelnek az átigazolások terén évek óta az nevetséges, szánalmas és érthetetlen egy-két kivételtől eltekintve.
miért lennének sutyerákok? azért mert nem adnak ki 50 milliokat a jatekosokra... megvarjá még jo aron mehet hozzájuk...Robcsyy írta:Ekkora egy sutyerák sóher csapatot én még nem láttam.
Hihetetlen buta emberek dolgoznak a Juvénál, követem őket, mert 2. kedvenc csapatom, de amiket ott művelnek az átigazolások terén évek óta az nevetséges, szánalmas és érthetetlen egy-két kivételtől eltekintve.
Pedig mekkora tehetségnek volt kikiáltva és volt/van is fantázia a játékában. DE ez a maseille-i időszak nagyon nem jött be neki. A PL-ben nem lesz könnyű dolga.Fernando írta: Hatem Ben Arfa
MarseilleNewcastle (kölcsönbe)
W
Aidiyah-ot nem a Reggina vette kölcsön?Fernando írta:Gignac 23, Fabiano 30 vagy 31 már nem emlékszem. Érthető is.bence-barca írta:Transfermarkt.de szerint 16m-ért igazolta Marseille Gignacot, nso szerint 18, ezen a 2million nem mulik. No de azt nem értem, h elv Fabiano ügyében ott rekedtek meg a tárgyalások, h a Marseille nem akarta megadni a 18m-t. Akkor most,m h van ez?Gignac ennyivel jobb?
Vagy csak nem írt igazat a média Fabioano ügyében?
Több igazolás:
Mehmet Aurélio
BetisBesiktas
Dominic Aidiyah
MilanRennes (kölcsönbe)
Alexis
ValenciaSevilla
Ismael Aissati
AjaxVitesse (kölcsönbe)
Ez meglepett. Sok van benne.
Szerintem jól jártak a farkasok. Diego már bizonyitott a Bundesligában és az ára sem volt annyira vészes.
Gignac 23, Fabiano 30 vagy 31 már nem emlékszem. Érthető is.bence-barca írta:Transfermarkt.de szerint 16m-ért igazolta Marseille Gignacot, nso szerint 18, ezen a 2million nem mulik. No de azt nem értem, h elv Fabiano ügyében ott rekedtek meg a tárgyalások, h a Marseille nem akarta megadni a 18m-t. Akkor most,m h van ez?Gignac ennyivel jobb?
Vagy csak nem írt igazat a média Fabioano ügyében?
Diego újra régi fényében csilloghat és csillogni is fog.Barcaman14 írta:A Juve nagyon mellényúlt Diego-val. Számomra kiderült hogy nem igazi klasszis. A Werdernél jól ment neki, igazi vezér volt, de úgy látszik egy nagyobb klubban már nem tudta megállni a helyét. Kíváncsi vagyok mennyit fizettek érte!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/wo ... te-2042452Amúgy a Werder szurkolói biztos nem örülnek hogy egy riválisnál látják korábbi imádott játékosukat!
A Juve nagyon mellényúlt Diego-val. Számomra kiderült hogy nem igazi klasszis. A Werdernél jól ment neki, igazi vezér volt, de úgy látszik egy nagyobb klubban már nem tudta megállni a helyét. Kíváncsi vagyok mennyit fizettek érte!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/wo ... te-2042452
Lyon eddig nem volt aktív az átigazolási piacon, szóval vártam már tőlük egy nagyobb igazolást. Gourcuff jó fogás volt, de egy kicsit sokan lesznek a kp-n: Gourcuff, Källström, Pjanic, Ederson, Bastos, Delgado stb. Gourcuff amúgy jól döntött, hogy elhagyta a "süllyedő hajót", de a helyében inkább külföldre igazoltam volna. Amúgy 24 évesen ez már a 4. klubjakennyke04 írta:GourcuffLyon
Újabb francia védő. Vermaelen sérülése/eltiltása esetén összeállhat egy francia védősor: Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy. Amúgy nem rossz igazolás, Silvestre/Senderos kettősnél jobbbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... ol-2042020
Ha jól tudom még Güizat is erősen csábítgatják. Egyébként volt velük kapcsolatban ez a bundaügy. Ez már rendeződött azóta? Csak mert még a kizárásról is volt szó...Lionel85 írta:Nélson Haedo-Valdez
Borussia DortmundHércules Alicante
állítólag nem jött ki jól az új edzővel. A lyon-ra szerintem azért esett a választás mert a születési helyén focizhat,és ráadásul nagyon nagy pénz lehet lyonbakennyke04 írta:GourcuffLyon