2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez így van. Az Inter tipikus 3. helyezett csapat volt a Juve és a Milan mögött, de a bundabotránytól kezdve az Inter lett a potenciális bajnok esélyes. Nekem jobban tetszett, mikor a Juventus és a Milan voltak az esélyesek.A bundabotrány külön érdekessége, hogy az Inter mellől az összes komoly csapatot kiirtották (őket nem valamiért), és ennek köszönhető, hogy 5 éve zsinórban nyerik a bajnoki címüket. Így könnyű.
Úristen LG kolléga de, nálad elfogultabb fórumozót nem ismerek. Abszólút nem érdemelte meg szerintem az Inter sokkal inkább a Roma . A Milán se érdemelt többet de, hogy az Inter teljesen jogosan nyert azért az vicces. Néha olyanokat írsz amit szerintem te se gondolsz komolyan. Ne érts félre nem sértegetni akkarlak de, én igy láttom.LG írta:Vergődjetek csak, de a tényen, h bajnokok lettünk, ez nem változtat semmit. Mondjátok, h a Roma jobban megérdemelte volna, de nem gondolhatjátok komolyan. Azért volt csak esélyük, mert az Inter láthatóan visszavett a bajnokságban, ugyanis inkább a BL-ra összpontosítottak. Azért az 5-ikért zsinórban már nem akkora a motiváció, ugye értitekMás kérdés, h a Roma kevés volt hozzá, h ezt kihasználja, de a 2. helynek örülhetnek.
Igen, a Juventus és a Milan évekig csaltak büntetlenül, de azóta győzött az igazság, és azóta az Inter uralja Olaszországot. Persze a fő csaló, Moggi nem nyugszik, így most megpróbálja bemocskolni az Inter, de reméljük nem fog neki sikerülni.Mondjuk így konkrétan nem szeretnék vádaskodni, de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.
Mivel Roma-Inter volt a kupadöntő, és mindegyik csapat a BL-ben indul ezért a bajnokságban 7. helyet elérő csapat indulhat az EL-ben aki a Juventus lett. (Mert a kupagyőztes indulhatna EL-ben).samuel_eto9 írta: Én úgy tudom, hogy a 7. hely már nem ér EL-t.
Szóval szerintem a Juve lemaradt róla.
Konkrétan nekem annyi, hogy semmi köze nincs a focihoz. A meccsek többsége meg van véve, alig van focira emlékeztető momentum. A játékosok közönséges bábok, minden az alvilág kezében van. Nem mintha a világ nem az alvilág kezében lenne, de az olasz "labdarúgás" jelenleg az európai "klasszis" (jogosan merül fel a klasszis szó, ha az ilyen, fekete-kék milánói sz.rkeverőkre gondolunk) futball legkirívóbb bajnoksága. Én Lazio szimpatizáns voltam. VOLTAM! Amit az inter ellen csináltak, ahogy az egész meccs meg volt véve, örökre elásta magát az egész f.s, bőrgolyókergető, gyalázatos semmi, amit olasz focinak hívunk.barca99 írta:de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.
Igen, a Juventus és a Milan évekig csaltak büntetlenül, de azóta győzött az igazság, és azóta az Inter uralja Olaszországot. Persze a fő csaló, Moggi nem nyugszik, így most megpróbálja bemocskolni az Inter, de reméljük nem fog neki sikerülni.Mondjuk így konkrétan nem szeretnék vádaskodni, de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.
Én úgy tudom, hogy a 7. hely már nem ér EL-t.LM10 írta:Na akkor.
Bajnok:Inter..
BL főtábla: Roma,Milan
BL selejtező: Sampdoria
Euro Liga: Palermo,Napoli,Juventus
Kiesől: Atalanta,Siena,Livorno
salas9 írta:Szerintem itt a vége. Bajnok az inter, pedig a Roma(szerintem) jobban megérdemelte volna. Úgy nyertek ma is a milánóiak, hogy 1-2 helyzetet kialakítottak amúgy meg mintha sz***nak az egészre. Kétszer "bepörögtek" aztán ennyi. Szánalmas. Remélem idén élvezték utoljára az arany szagát. Jövőre nem terem babér nekik sem olasz honban, sem európában! Részkessen az inter. Jövőre a Roma lesz a bajnok!
Vagy milánó vörös-fekete fele!![]()
Forza Milan! Sempre Barca!
Ma 2gólos hátrányban próbáltak támadni .Múlthéten ahogy mondod,1gólos hátrányban húzták az időt...Rivaldo11 írta:Ha a kapusuk nem húzza az időt hátrányban, már többet tesz a chievo, mint a múlt héten.