barca99 írta:de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.
Konkrétan nekem annyi, hogy semmi köze nincs a focihoz. A meccsek többsége meg van véve, alig van focira emlékeztető momentum. A játékosok közönséges bábok, minden az alvilág kezében van. Nem mintha a világ nem az alvilág kezében lenne, de az olasz "labdarúgás" jelenleg az európai "klasszis" (jogosan merül fel a klasszis szó, ha az ilyen, fekete-kék milánói sz.rkeverőkre gondolunk) futball legkirívóbb bajnoksága. Én Lazio szimpatizáns voltam. VOLTAM! Amit az inter ellen csináltak, ahogy az egész meccs meg volt véve, örökre elásta magát az egész f.s, bőrgolyókergető, gyalázatos semmi, amit olasz focinak hívunk.
Hányingerem van az olasz ligától, sajnálom a kiscsapatok szurkolóit és játékosait, egyedül ők jelentik még az olasz labdarúgást, bocsássunk meg nekik, hogy szegények és amatőrök az ilyen pénzmágnás, aljas, féreg csapatokhoz képest...
Nálam ebben az idényben halt meg az olasz labdarúgás...
†OLASZ FOCI†
off: jó nekem az ilyen, 0, amatőr magyar foci. Én szívesebben járok hulladék Nyíregyháza Szpartacus meccsekre, mint angol, olasz focit nézzek. A szint a béka feneke alatt van, de ott legalább a haverok ott vannak és jól elbeszélgetünk meg kiabálunk magunknak. Százszor többet ér egy ilyen meccs, mint a jellegzetes mindenkit megveszünk, mindenkit lenyomunk arcban, mindenki a mi szolgánk és CSALÓ BARCA! madrid meccsek... Köszi szépen, aki elolvasta.