Mondjuk Riquelmét én is bírom.

Sokan elleg hulyenek tartanak igy megindoklom mert adnam el oket. 1. a nagy csapatok kozul mi vagyunk a legszegenyebbek es ez teny 2. szuksegunk van a penzre en nem akkarok meszt sponzort igy akkor agyunk el inkabb valakit 3.Trezegeut en jobbnak tartom mint Eto`o es 20mEur mar el lehet hozni a Juvetol igaz sokat serult, de ot volna Saviola ha volna szavazas Saviola vagy Eto`o nem bisztos, hogy a kameruni nyer 4. Riquelme iden sokkal jobb mint a Deco nezd meg a milyen szamokat kapot a ujsagiroktol es Riquelme mesze jobb Deconal o mar volt Del-Amerika legjobb is meg a brazil valogatotnal aszt sem tudtak, hogy letezikbarcafan írta:ennyi erővel eladhatnánk Victor Valdest, Puyolt, Ronaldinhot, és pl Marquez. helyükre jöhetne szűcs lajos, gyepes gábor, illés béla és lakos pál...boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
Még a Dortmundban jól védett nagyon,örültem is amikor megvette az Arsenal és erre tessék...Charlie írta:Gondoltam hogy valaki nem állja meg hogy felhozza Lehmann nevét,de ő vénkorára meghülyült,régen ő is nagyon jó volt.
C.
O már tul van a csucson, max edzoként térhet majd vissza.Charlie írta:Nekem Enrique avatarjában szereplő brazil gyerek kell!
C.
figy, charlie, küldj egy kazit frenkinek, lehet, hogy bejössz nekiCharlie írta:Jómagamat is ide sorolnámNóbi írta:ha már a fiatal tehetségek: andres d'alessandro, carlos tevez, albert gilardino, FABREGAS, priskin tomi, YESTE, del horno és még lehetne sorolni...
![]()
C.
Kell a halálnak a Robinho!roniebarca írta:Keressünk fiatal tehetségeket!Robinhot el kéne halászni a Chelsea és a Real Madrid orra elő!!!!!!!!!!!!