Seria A / Coppa Italia
Az olaszfoci, unalom, borzalom, szánalom és sz*r, mert sokat védekeznek a csapatok. Kivéve a Lecce. A németfoci sokkal, de sokkal jobb! 

-
- Llegenda del Barça
lorenzo sans, a volt margitvezér megvette a parmát. remélem, ki is húzza a szarból őket, kár lenne értük. szimpatikus csapat. az pláne szimpatikus volt, amikor tavasszal megpofozták az ultráik a púposokat
ez csak vicc volt. vagy mégsem.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
egyébként a Roma-Juve meccsen állítólag lenyomta a de rossi-aquilani belső kpálya az emerson-vieria párost. nem mondják, h lefocizták őket, de minden párharcot megnyertek. nem lesz ez rossz bugi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
tegnap este Pescarában:
ASR-Juventus 2-2
(0-1 Del Piero; 1-1 Chivu; 2-1 Taddei; 2-2 Del Piero)
a púposok vezettek, utána fordítottunk. a 2. félidőben megkapták a 11esüket, így lett x.
ASR-Juventus 2-2
(0-1 Del Piero; 1-1 Chivu; 2-1 Taddei; 2-2 Del Piero)
a púposok vezettek, utána fordítottunk. a 2. félidőben megkapták a 11esüket, így lett x.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
az, h nem az auxerrel, hanem a gyerekkel egyezett meg a Roma, ezért a franciák feljelentették őket a fifánál. a fifa kötelezte a Klubot asszem 8 millkó kifizetésére, Mexest pedig eltiltották. a Roma persze nem pengetett, ment a huzavona, mire végülis eltiltotta a fifa a csapatot az igazolásoktól ebben a szezonban. ment a fellebbezés, aminek most adtak helyt végre. egyébként ez az egész a mexes és a sensiék baromsága volt, megspórolhatta volna a Klub ezt az egészet. ráadásul, mióta a svéd bírót megkínálták a bl meccsen, nem annyira csípik a Romát ezekben a körökben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
de most végülis mi volt a baja a fifának a Mexes-üggyel kapcsolatban?Boixos írta:végülis helyt adott a Roma fellebezésének a sportbíróság a szenny fifával szemben, ezért szabadon igazolhat a Roma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Serie A: kizárták a Genoát, a Treviso a beugró
NSO, 2005-08-08 13:58
Elutasította az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa fellebbezését az olaszországi fellebbviteli bíróság, így a piros-kékeket jogerősen is visszasorolják a harmadosztályba.
A büntetést azért kapta a papíron idén a Serie A-ba jutott gárda, mert bebizonyosodott, hogy vezetői korábban tiltott módon befolyásolták a Venezia elleni, 3-2-re megnyert másodosztályú bajnoki eredményét..
A korábban kilencszeres bajnokcsapat elnökét, Enrico Preziosit, és ügyvezetőjét, Stefano Capozuccát öt vére eltiltották minden futballal kapcsolatos tisztségvállalástól. A Genoa a harnadosztályt is három büntetőponttal kezdi.
További büntetésekre is számíthat a gárda, mivel a vasárnapi, Catanzaro elleni olasz kupatalálkozójukat 21 perc után félbe kellett szakítani, közönségük ugyanis petárdákkal árasztotta el a pályát.
A Genoa helyett a Treviso indulhat majd az első osztályban.
-
- Llegenda del Barça
mennek a napoli szurkolók a meccsre...

monnyuk ezek olyan fanaticók, h az edzéseken is vannak vagy 20ezren, hiába serie b. igaz, elég magas arrafelé a munkanélküliség és sok a szabadidő...

monnyuk ezek olyan fanaticók, h az edzéseken is vannak vagy 20ezren, hiába serie b. igaz, elég magas arrafelé a munkanélküliség és sok a szabadidő...

PUYOL-XAVI-INIESTA
Engem a Barbie Girl taglózot le 

Jah...a Superstart nem néztem folyamatosan, csak néha belenéztem, hááát igen volt pár szerencsétlen
Scooter Jozot a Dzsiga Dzsigával láttam éppen, hát asszitem befosok a rohogéstol. Nagy volt

-
- Llegenda del Barça
azért ne nagyon pástétomozzál. a [auto_cenzúra] szezon után mindig jön a felemelkedés.
a superstar-t nézd meg! olyan fazonok nyomják benne, akik kiestek a selejtezőkön. remélem, te nem vagy benne
a superstar-t nézd meg! olyan fazonok nyomják benne, akik kiestek a selejtezőkön. remélem, te nem vagy benne

PUYOL-XAVI-INIESTA
Arra értettem hogy ha a Roma mindenkit agyon akar vetni, ahhoz még hiányzik a Van Dam kifli + a Rambo pástétom. A Superstarral mi van