Az így van.Ezt senki nem vonta kétségbe!Dani!Küldtem neked egy Privát üzenetet.Daninho92 írta:Ronaldinho a király! Nála nincs jobb játékos!!![]()

Remélem idén mennek neki a szabadrugások.

Az így van.Ezt senki nem vonta kétségbe!Dani!Küldtem neked egy Privát üzenetet.Daninho92 írta:Ronaldinho a király! Nála nincs jobb játékos!!![]()
Engem túlzottan nem érdekel csak valamilyen szinten azért idegesít!Badi írta:Maxi írta:Badi írta: Napi 2 hsz!!
Most nevetnék ha bírnék de nem bírok!!!!
ne mondd már hogy annyira fontosak neked.. mi vagy te, Kitfisto?
Amúgy meg ha akarsz valamit írni a végére, akkor írd a kódjukat és bejönnek
ne mondd már hogy annyira fontosak neked.. mi vagy te, Kitfisto?Maxi írta:Most nevetnék ha bírnék de nem bírok!!!!Badi írta: Napi 2 hsz!!
Napi 2 hsz!!Maxi írta:Nem szórakozok már 4. napja nem tudok berakni!Enrique írta:OFF: Eddig azt hittem, h csak szórakozol, de most tényleg nem tudsz???Maxi írta:Mondja már meg valaki miért nem tudok szmájlikat berakni??!!
Nem szórakozok már 4. napja nem tudok berakni!Enrique írta:OFF: Eddig azt hittem, h csak szórakozol, de most tényleg nem tudsz???Maxi írta:Mondja már meg valaki miért nem tudok szmájlikat berakni??!!
Két szabadrugás gólt 1 meccsen.Maxi írta:Télleg!tök jó...!Rapika írta: Zidane meg magyar állampolgár lesz és az Mtkban fog levezetni!
Mondja már meg valaki miért nem tudok szmájlikat berakni??!!
Azért nem mindenki...van pár divatrukker(elsosorban koztettek) akik attol érzik magukat erosnek h Dinhot fikázzák, csak azért mert a Barca legjobb játékosa...El Madridismo írta:na, rá igazán büszkék lehettek, mert ő a világon JELENLEG az 1etlen játékos, akit klubszimpátriától függetlenül mindenki szeret.
ezt egy kicsit eltaláltadEl Madridismo írta:na, rá igazán büszkék lehettek, mert ő a világon JELENLEG az 1etlen játékos, akit klubszimpátriától függetlenül mindenki szeret.
Hat nem lesz 2 Ronaldinhonk.Mr. Master írta:Rijkaardnak ez az elképzelése nem is olyan rosszHAnonymus írta:Dehát most nincs is olyan posztunk.Meg akkor kit veszel ki?
"két Ronaldinhoval" játszani nem kis királyság lesz!
Nekem is tetszik ez a felállás,ha ez megvalósul,akkor Messi max két éven belül kiszorítja Giuly-t!Mr. Master írta:Rijkaardnak ez az elképzelése nem is olyan rosszHAnonymus írta:Dehát most nincs is olyan posztunk.Meg akkor kit veszel ki?
"két Ronaldinhoval" játszani nem kis királyság lesz!