2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zidane valóban jó játékos, de azért mindent ő sem engedhet meg magának, akármit mondott Materazzi. Amúgy messze nem Zidane volt a Vb legjobbja, egyetlen 1 jó meccse volt, akkor is szinte teljesen szabadon játszhatott. Ronaldinhonak valóban nem ment, de ettől még nem lett rosszabb játékos, s az új szezonban megint elvarázsol majd mindenkit.Anti Barcelona írta:figyelj csak te kis meleg.Zidane az Zidane akármit csinál egy világklasszis.OTtvan neked a nagyfagú Ronaldinho mit csinált a vbn???SEMMIT nagy 0 volt.Ki lett a vb legjobbja ???? ZIDANE.Sztem ne vitatkozzál felesleges.Zidane bárkitől jobb még most is mint a barcelonába akárki.Szal ennyi vagy vagy ennyi vagy? ennyi vagy:)
gratulálok! egy balf.sz testület, balf.sz döntése.barcafan írta: Zidanet három, Materazzit két mérkőzésre tiltották el.
MinekZidane már nem játszik, Materazzit miért
ilyen alapon minden játékost kikéne bökni 3 meccsenként 3 meccsre... azért mert ő a nagy Zizou
![]()
![]()
ezek után szurkolok zidánnak, h új munkahelyén legyenek sikereiVIVA LA AL KAIDA
Ez igaz bár az Alavesre is mit mondtunk tavaly...Los Banditos írta:Mind a kétszer megvertük őket ráadásul ellenünk lettünk bajnokok
Attól még jó csapatuk van. Általánosságban elmondható, hogy a nagyágyúk kemény 1. forduló elé néznek.Los Banditos írta:Mind a kétszer megvertük őket ráadásul ellenünk lettünk bajnokok
http://www.madridista.hu/kep.jpgS T U P I D S H A R K írta:Én nem emléxem arra a karikatúrára. Valaki nem tudná betenni?
Szerintem is ízléstelen. A katalán Sportban meg az El Mundoban alap, de nem egy állítólag független magyar lapban.barca99 írta:Már csak kíváncsiságból is megnéztem este a madridista.hu-t( többek között azért mert ott már tutira vették hogy zambi és thuram jön a barcához) Na szal eléggé felnyomtam az agyam miután a következőket láttam a fórumban: tavaly novemberi hozzászólás: "az el classicon 0 esélye van a barcának" mennyi lett?! 3-0 ?! a képébe röhögnék a *****nek! na de mind1, természetes h egy realos a csapatának szurkol még ha nem is megy annyira a szekér de a nulla esély sztem húzós. na de jött a lényeg! az El Classico után megjelent egy kép a Nemzeti Sportban ami amúgy lol (http://www.madridista.hu/kep.jpg) és ezért szavazást indítottak h írjanak e az újságank!
Most őszintén..én vagyok hülye?! megjelenik egy KARIKATÚRA (ami tényleg illett is a 3-0 miatt) és mint egy sértődött kisgyerek elkezdenek vergődni. a hozzászólásokat inkább nem is említem( "ilyen-olyan színvonaltalan a lap, biztos egy hülye "szarszás" rakta be, ízléstelen" stb stb stb....) ha érdekel vki nézze meg, am meg várom a reakciókat...